Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pazi, pazi andji... ništa ne garantujem... . Nije Doboj daleko.
još on lud za Zenicom,ma daću ja vama oboma jesil me čula???Ma ništa ja odmah tm pod ruku i svi smo kvit..zvat ćemo vas na kafu,da u četvero je popijemo hahhahah
nikita, e jesi me nasmijala. vesela nestade nakon tvog komentara. jest dobar decko s one slike. kakvi bred pitovi i bakraci. nasi muzeci su najbolji. hajmo sad njih stavljati na forum. hehe... imam i ja negdje svog dok je momak bio.
andji, ja pomisli neka treba iz VS.
zene sve ste zgodne i lijepe, a sto je najbitnije zracite unutrasnjom ljepotom i sarmom. ne trebaju slike da se to vidi.
nikita, e jesi me nasmijala. vesela nestade nakon tvog komentara. jest dobar decko s one slike. kakvi bred pitovi i bakraci. nasi muzeci su najbolji. hajmo sad njih stavljati na forum. hehe... imam i ja negdje svog dok je momak bio.
di.
E fakat ajmo sad sve staviti slike svojih muževa pa nek se vidi ko su bosanski bred pittovi
Ganjam kakvu dobru sliku da se vidi koliko je al ništa zasad evo ova Ovo je moj muž i njegova rodica! Al mislim da sam off s obzirom da nemam slike sa ljetovanja,a da neko lijpo otvori temu slike naših muževa pa da se tamo hvališemo!