|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bikini i kupaci kostimi
9.5.2009 10:13:24   
Amrino
Ima odlicnih kostima u New Yorkeru- i kupuju se odvojeno a nisu ni preskupi.
(New Yorker ima u Zenici u sopingu i u Tusu u Sarajevu)
Neki dan sam se bas nanervirala u Lisci...Proslogodisnji kostimi nisu snizeni ni marku user posted image . I ja namjerno pitam...hocete li vi snizavati ove proslogodisnje kostime...da im ne istekne rok? Gleda me zena blijedo...user posted image user posted image user posted image user posted image

ah da....i u Zari bude odlicnih kostima. Ja prosle godine kupila bikini, smedji...diiiivan a platila ga samo 20 KM!

< Poruku je uredio Amrino RR -- 9.5.2009 10:14:17 >

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 201
9.5.2009 10:15:35   
andji
Hvala cure moje,m mi održava linijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ostalo ja se trudimuser posted image user posted image

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 202
9.5.2009 10:16:54   
manuela RR
IZVORNA PORUKA: juni

Ne znam tacno kako je kad sam saljes ali mene je konkretno izasla trecinu od cijene kostima, kostim je kostao 42 $ + trecina to je oko 85 km.

Ih pa ja bi to odmah naručila kad bi me otprilike tako izašlouser posted image user posted image user posted image
I ja bi htjela staviti svoju fotku u kupaćem al nemam ni jednu koju mogu prebaciti na komp.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa kad kupim ovaj VS kupaći slikam se i odmah ću staviti pa da vidite da su VS modeli za mene ništauser posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 203
9.5.2009 10:17:28   
delly
ma predivna si i boja kupaceg ti fenomenalno pase...aj pa se poslije uzlikaj da vidimo komplet..
e nadam se da cu i ja poslije trudnoce izgledati dobro user posted image kao prije user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu andji)
Neposredna veza do poruke: 204
9.5.2009 10:38:20   
andji
IZVORNA PORUKA: manuela

andji-super izgledaš
j
a sam tebe zamišljala ko stariju ženu a nemam pojma zaštouser posted image user posted image user posted image user posted image
nekako čovjek po postovima sam stvori sliku u glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image a ja fulila skroz na skrozuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Manuela na svim forumima svi kontaju da sam ja neka starija riba,ozbiljnija...kažu postovi odišu nekim iskustvomuser posted image user posted image user posted image nisi prva koja je pomislila

Neposredna veza do poruke: 205
9.5.2009 13:36:58   
Anoniman
vidi mu tepiserije....pokriveno je uglavnom ono najbitnije

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 206
9.5.2009 13:39:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: manuela

Meni je nešto previše zatvorenuser posted image user posted image user posted image user posted image

I meni je bio prije trudnoceuser posted image ...ma prakticno...samo zarolas prema gore tj. prema dole gore gore-dole..dole-goreuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 207
9.5.2009 13:50:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

vidi mu tepiserije....pokriveno je uglavnom ono najbitnije

ma sexy je savuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 208
9.5.2009 13:53:47   
delly
user posted image user posted image user posted image user posted image

curke zgodne ste sve user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 209
9.5.2009 14:13:30   
veeseelaa
user posted image

pusti slike manekenki mi cure sa RR smo ljepšeuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 210
9.5.2009 14:17:47   
veeseelaa
user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 211
9.5.2009 14:27:08   
HannaS
Joj vesela,mozda i jesmo ljepse al sad kad se pogledam u ogledalo mislim da ni u jedan kostim ne bih mogla statuser posted image user posted image za razliku od onih manekenki.A cini mi se da ce ovako bit i kad se porodim... a bila sam tako mrsaaavaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image i zgodnaaaaaaa

Moj Dindili... 12.05.2009

Neposredna veza do poruke: 212
9.5.2009 14:39:14   
delly
hana imamo isti problem user posted image al eto ja sam si neki dan kupila bikini user posted image i bome cu u pon da se uvucem u njega i izbacim svoju tibu user posted image

ajde mi cemo svoje skidati poslije user posted image

ja bi najrade da se vratim u svoju formu uh user posted image

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 213
9.5.2009 15:46:56   
veeseelaa
Mislim cure da ne treba dozvoliti da se žena zapusti, ja sam skoro vidjela jednu prijateljicu porodila se prije mene na par mjeseci a stomak joj ko meni u 5-6 mjesecu trudnoce ostaouser posted image  ja se frapirala, ona veli doji i samo jede, svaka čast svakome al ne želim od lijepe djevojke postati ružna žena....
Stoga radite na sebi.
molim da me neko pogrešno ne shvati

< Poruku je uredio veeseelaa -- 9.5.2009 15:52:52 >

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 214
9.5.2009 16:11:50   
juni
Slazem se s tobom Veeseelaa, do nas je kako cemo izgledati, uz malo truda i zelje mozemo biti kao prije trudnoce. Ja mislim da sam na korak do tog cilja.
I ne volim licno da se  zavaravam i govorim samoj sebi, ma rodila sam mogu se zapustiti kao da mi to bude opravdanje, pogotovo kad prodje dosta mjeseci od poroda.
I molim vas, nemojte me pogresno shvatiti, to je samo moj stav.

EMIL,7.9.2008.

Neposredna veza do poruke: 215
9.5.2009 16:23:18   
HannaS
Vesela,juni i ja se slazem s vama.Jedva cekam da rodim,da mogu polako vracat svoju kilazu.Pa cak i ako mi ostane koja kila,bice mi dobro,jer prije sam stvaaarno bila mrsava.Mene jedino brine stomakuser posted image kako ce izgledat poslije porodauser posted image user posted image user posted image .Jos kad skontam da jednog dana moram obuc i taj bikiniuser posted image Uh!
Uglavnom sve se moze kad se hoce,pa i izgledat super poslije poroda,uz malo trudauser posted image

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 216
9.5.2009 16:30:00   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: HannaS

Mene jedino brine stomakuser posted image kako ce izgledat poslije porodauser posted image user posted image user posted image

ma i ja sam mislila da je to neki problem, uz vježbe sve je kao prije....

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 217
9.5.2009 17:14:51   
HannaS
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: HannaS

Mene jedino brine stomakuser posted image kako ce izgledat poslije porodauser posted image user posted image user posted image

ma i ja sam mislila da je to neki problem, uz vježbe sve je kao prije....

Sad si me obradovalauser posted image user posted image Bas sam se najvise brinila za stomak,ipak se on najvise rastegne u trudnoci,pa kontam kakav ce bit poslijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 218
9.5.2009 17:27:03   
Visnja RR
al ne zaboravite i to da nisu sve mrsave zene lijepe zene... znam dosta njih sa viskom kilograma i izgledaju ljepse isvjezije od nekih suhonjavih user posted image ...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 219
9.5.2009 17:32:23   
nikita
vesela de ti meni reci tko je taj lik sa ljuljacke, tko je god, macak je pravi user posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 220
9.5.2009 17:35:23   
andji
IZVORNA PORUKA: nikita

vesela de ti meni reci tko je taj lik sa ljuljacke, tko je god, macak je pravi user posted image

Sad ćeš vidjet njen mužuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ako bude,Nikita pokrij se ušima i ne komentariši na glasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image trudnice moja hormoni su ti proradiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 221
9.5.2009 17:53:44   
nikita
haha andji pa sta cu imam oci user posted image uostalom to joj je kompliment ako se radi o muzu user posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu andji)
Neposredna veza do poruke: 222
9.5.2009 18:15:15   
manuela RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Mislim cure da ne treba dozvoliti da se žena zapusti, ja sam skoro vidjela jednu prijateljicu porodila se prije mene na par mjeseci a stomak joj ko meni u 5-6 mjesecu trudnoce ostaouser posted image  ja se frapirala, ona veli doji i samo jede, svaka čast svakome al ne želim od lijepe djevojke postati ružna žena....
Stoga radite na sebi.
molim da me neko pogrešno ne shvati

Ja sam ista kakva sam bila i prije trudnoće.
Dosta ljudi ne vjeruje da sam se porodila,valjda je u narodu usađeno da ako si porođen moraš biti i zapušten il nešto slično.

Slažem se sa Višnjom ne mora značiti da ako si mršav atomatski da si i lijep.
ja sam takve konstitucije,sitna,nisam imala problema sa kg ni prije a ni poslije trudnoće,ali razumijem da nije svima lako skinuti kg a nekome vala kile lijepo stoje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Imam drugaricu koja je predivna i po mom uopšte nema višak kila,jer je takve(krupnije) građe i sve joj lijepo stoji a ima 70 kg.

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

Neposredna veza do poruke: 223
9.5.2009 18:44:11   
andji
i sve joj lijepo stoji a ima 70 kg.

Slažem se,ima takvih ljudi!Doduše malo,ali ih ima!user posted image

Neposredna veza do poruke: 224
9.5.2009 19:18:27   
HannaS
Ja se super osjecam kada sam mrsava.Sada mi svi govore da bi mi bilo dobro kada bih poslije poroda zadrzala koju kilu,ko fol sad mi je puno ljepse nego prije trudnoce.Po nekima sam prije bila premrsava,a sad sam super,samo jos stomaka da se rijesimuser posted image .Ali...ja sam navikla bit mrsava i sad se grozno osjecam s ovim kilama.Mislim da je stvar u tome kako se osjecas i da li ti je dobro u tvojoj vlastitoj kozi.Ne bih mogla sebe sad zamislit u kupacem kostimu,a pogotovo ne u onom mini bikiniju u koji sam do sad lako mogla stat.user posted image user posted image Al se nadam da cu sljedeceg ljeta uzivat u svojim starim bikinijima user posted image   I sa puno pampersicauser posted image

(odgovor članu andji)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *