Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ima odlicnih kostima u New Yorkeru- i kupuju se odvojeno a nisu ni preskupi. (New Yorker ima u Zenici u sopingu i u Tusu u Sarajevu) Neki dan sam se bas nanervirala u Lisci...Proslogodisnji kostimi nisu snizeni ni marku . I ja namjerno pitam...hocete li vi snizavati ove proslogodisnje kostime...da im ne istekne rok? Gleda me zena blijedo...
ah da....i u Zari bude odlicnih kostima. Ja prosle godine kupila bikini, smedji...diiiivan a platila ga samo 20 KM!
< Poruku je uredio Amrino RR -- 9.5.2009 10:14:17 >
Ništa kad kupim ovaj VS kupaći slikam se i odmah ću staviti pa da vidite da su VS modeli za mene ništa
ma predivna si i boja kupaceg ti fenomenalno pase...aj pa se poslije uzlikaj da vidimo komplet.. e nadam se da cu i ja poslije trudnoce izgledati dobro kao prije
andji-super izgledaš ja sam tebe zamišljala ko stariju ženu a nemam pojma zašto nekako čovjek po postovima sam stvori sliku u glavi a ja fulila skroz na skroz
Manuela na svim forumima svi kontaju da sam ja neka starija riba,ozbiljnija...kažu postovi odišu nekim iskustvom nisi prva koja je pomislila
Joj vesela,mozda i jesmo ljepse al sad kad se pogledam u ogledalo mislim da ni u jedan kostim ne bih mogla stat za razliku od onih manekenki.A cini mi se da ce ovako bit i kad se porodim... a bila sam tako mrsaaavaaaaaaaaa i zgodnaaaaaaa
Mislim cure da ne treba dozvoliti da se žena zapusti, ja sam skoro vidjela jednu prijateljicu porodila se prije mene na par mjeseci a stomak joj ko meni u 5-6 mjesecu trudnoce ostao ja se frapirala, ona veli doji i samo jede, svaka čast svakome al ne želim od lijepe djevojke postati ružna žena.... Stoga radite na sebi. molim da me neko pogrešno ne shvati
< Poruku je uredio veeseelaa -- 9.5.2009 15:52:52 >
Slazem se s tobom Veeseelaa, do nas je kako cemo izgledati, uz malo truda i zelje mozemo biti kao prije trudnoce. Ja mislim da sam na korak do tog cilja. I ne volim licno da se zavaravam i govorim samoj sebi, ma rodila sam mogu se zapustiti kao da mi to bude opravdanje, pogotovo kad prodje dosta mjeseci od poroda. I molim vas, nemojte me pogresno shvatiti, to je samo moj stav.
Vesela,juni i ja se slazem s vama.Jedva cekam da rodim,da mogu polako vracat svoju kilazu.Pa cak i ako mi ostane koja kila,bice mi dobro,jer prije sam stvaaarno bila mrsava.Mene jedino brine stomak kako ce izgledat poslije poroda .Jos kad skontam da jednog dana moram obuc i taj bikini Uh! Uglavnom sve se moze kad se hoce,pa i izgledat super poslije poroda,uz malo truda
Mislim cure da ne treba dozvoliti da se žena zapusti, ja sam skoro vidjela jednu prijateljicu porodila se prije mene na par mjeseci a stomak joj ko meni u 5-6 mjesecu trudnoce ostao ja se frapirala, ona veli doji i samo jede, svaka čast svakome al ne želim od lijepe djevojke postati ružna žena.... Stoga radite na sebi. molim da me neko pogrešno ne shvati
Ja sam ista kakva sam bila i prije trudnoće. Dosta ljudi ne vjeruje da sam se porodila,valjda je u narodu usađeno da ako si porođen moraš biti i zapušten il nešto slično.
Slažem se sa Višnjom ne mora značiti da ako si mršav atomatski da si i lijep. ja sam takve konstitucije,sitna,nisam imala problema sa kg ni prije a ni poslije trudnoće,ali razumijem da nije svima lako skinuti kg a nekome vala kile lijepo stoje. Imam drugaricu koja je predivna i po mom uopšte nema višak kila,jer je takve(krupnije) građe i sve joj lijepo stoji a ima 70 kg.
Ja se super osjecam kada sam mrsava.Sada mi svi govore da bi mi bilo dobro kada bih poslije poroda zadrzala koju kilu,ko fol sad mi je puno ljepse nego prije trudnoce.Po nekima sam prije bila premrsava,a sad sam super,samo jos stomaka da se rijesim .Ali...ja sam navikla bit mrsava i sad se grozno osjecam s ovim kilama.Mislim da je stvar u tome kako se osjecas i da li ti je dobro u tvojoj vlastitoj kozi.Ne bih mogla sebe sad zamislit u kupacem kostimu,a pogotovo ne u onom mini bikiniju u koji sam do sad lako mogla stat. Al se nadam da cu sljedeceg ljeta uzivat u svojim starim bikinijima I sa puno pampersica