Pufnicaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (20.11.2015 21:04:41)
|
Nisam stigla sve procitati..Vidim dosta se porodilo Pa mamice cestitam vam od srca da vam bebice budu zive i zdrave zajedno s vama punooo godina..:) Neko pita za baldahin,ja sam isto trazila,i stvarno su preskupi,najeftinije sam nasla u Danni na stupu u tibrinim zgradama,inace sam kod njih kupila i krevetac..Nisam jos baldahin al sam zvala za cijenu i kosta 30km,a sipka je 18..Inace po ostalim radnjama sipka je 20 a baldahin od 39 do 50km,zavisi u kojoj...ma neznam sta pretjeruju.. Novim clanovima dobrodosle :D Eh sad sta sam jos citala...neko je spominjao odjecu,uh koma,ali waikiki ima finih stvari i velicina,a cijene su skroz ok,ja sam uzela super toplu trenerku za 23 km,duksericu za 25km i pantalone cini mi se 30 km,sve za trudnice:) Ja sam isto tako luda za coca colom i hamburgerima i kojekakvim glupostima,ali sad me to vec sve popustilo,nekad nemam ni apetita...Bas mi jetrva govori da je bila na kontroli i udebljala se ukupno 11kg,a ona je trudna 24sedmice,a ja skoro 31 sedmicu i isto toliko dobila,pa ona kuka kako me stize hahah inace sam ja punija uvijek bila :D
|
|
|
|