Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (21.11.2015 22:30:12)
|
IZVORNA PORUKA: Farah 00 Ziel Nadam se da ste izasli iz bolnice? Mlijeko ce aBd nadoci, samo neka on siki, tu mu je svakako najljepse 😊 Boli li te rana? Travelove ja uopste ne mislim o porodu i nije me posebno strah, ali isto znam kad me uhvate te velike kontrakcije i bolovi da cu tek tad da se uplasim 😀😀 Jer kad sam prije godinu i po imala operaciju gdje je rez od 25 cm, ja se nisam nimalo plasila, ali kad sam osjetila bol kad sam se probudila iz anestezije nije mi bilo dobro, u tom trenutku sam pomislila da se nikad necu smjeti ni poroditi. Eh sigurno ce mi tako i sad biti😯😯😯😯 Kao sto rekoh vise puta do sada, bas se bojim poroda... Ali, u posljednjih nekoliko dana me tjesi jedna misao:"koliko god boljelo, to je samo nekoliko sati u mom zivotu", stvarno jeste... I najduzi porodi prvorotki traju 16h... Pretrpimo svasta u 9mj, mozemo i nekoliko sati bola za koji jedini znas kada prestaje-onog trena kad ugledas svoje zlato [sm=smiley1.gif] moramo se naoruzati strpljenjem, hrabroscu i lijepim mislima jer strah i panika na porodu su najgori neprijatelji, iz iskustva kazem...
|
|
|
|