Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (20.11.2015 8:54:14)
|
Jutro, drage moje, kako ste mi? Ja sam nevozna za medalje, trebalo bi me jutros na kakav salter staviti da radim, bas bih se uklopila[sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: *andjela* leena kad spomenu tiker...i ja nemogu vjerovati... da pise 98....jest da ima jos al meni to proletilo sve u neznanju,ove ce sad jos brze...ja tek ovaj mjesec pocela se osjecati ko trudnica [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif],tek sad okolina primjecuje i stomak ,hahaha... danas isla do mame prosetati sa malim ,bas sam se nesto smorila,ja imam obicaj gdje god zurim,tako neki dan ,isla po nalaze,ovjeriti knjizice,i malo mi hvali da potrcim uz stepenice,navikla....[sm=smiley36.gif],sama sebe opominjem [sm=smiley1.gif] I evo sad vec 97 [sm=jezicek.gif] Ma lete ovi dani bas... Meni je Lejla isto trazila tutu nekoliko puta i stvarno piskila, a nekad trazila i samo sjedi onako bez veze... Faze valjda. Isha, bjezi ti, da mi te je vidjeti... Ja se sjecam kad sam tebe i Radoznalicu srela u gradu, kad si A rodila, ja s drugaricama, sve sa bebama, sve ogromne, kazu one meni: A ko je onoj u crvenoj tuiniki poklonio onu bebu?![sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ti to skines u sekundi.
|
|
|
|