Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (19.11.2015 11:37:01)
|
IZVORNA PORUKA: Isha Leena, to za Hatidzu nisam znala. Zezala sam muza dat cu joj ime Hajra, batem znam da "dobro"znaci. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] tu si sigurna BebaBu, moze se beba malo umiriti, obicno se aktiviraju vise kad mi lezimo ili pojedemo nesto slatko. A sto se kilaze tice, meni je treca trudnoca, u ovoj sam najmnanje dobila, u prvoj sam 25kg, ali sve se to vrati... Za strije, maži se. Ja na stomaku imam samo jednu striju (i to od ove trudnoce u kojoj sam najmanja[sm=jezicek.gif]), ali su mi grudi pune strija od prve trudnoce, nisam ih mazala, nisam znala da treba[sm=smiley36.gif] a one sa 75B na 80 D skocile i nikad se nisu vratile u prvobitno stanje. Svi se u prvoj trudnoci malo iznenadimo svih promjena na tijelu, nije ugodno s jedne strane, s druge je divno... A taj neko ko ti je odgovorio je neko ko je imao vecih problema od strija, ako se dobro sjecam... Nemoj se sekirati... I tvoji strahovi su realni, i njeni... Uvijek ne dao Bog groznih komplikacija i strahova, ali nismo tu da sudimo jedni drugima, nego da se podrzavamo. Ja sam u istoj kancelariji u kojoj sam radila imala zenu koja je prizeljkivala zensko dijete toliko da je to bilo smijesno... Zezali smo se vise na taj racun. Tek jednom kada je druga kolegica rekla: Ako bude musko, daj ga meni, meni ne smeta.. mi smo se zaledile. Ona vec deset_ godina pokusava zatrudniti. Nije nista lose mislila niti jedna od njih, samo nekada zaboravimo na druge u svojim neki problemima i razmisljanjima. Nemoj zamjeriti zeni koja ti je komentarisala, to je poenta. A za strije-mazi, mazi, mazi... Ja sam cula stotinu puta genetika, a nije vala, moja mama 4 trudnoce, tetke tri (s obje strane) imaju djecu, jedna cetvero, niko nema niti jedna od njih strije... A ni ja na stomaku kad sam se mazala redovno, a grudi k''o zebra[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|