ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (18.11.2015 3:08:58)
|
Zene evo uzivo javljanje iz bolnice heh, vodenjak pukao u 2 dok sam se spremila otisla do hitne po uputnicu primljena u bolnicu u 3:20. Nisam smjela ustajaati citavih 5 sati jer bebina glava nije bila nalegla, bolovi se javljali ali izdrzljivo svakih 5 min.ujutro moj dr dosao u pola 8 kaze 2 prsta otvorena, uklj.mi indukciju u pola 10,poceli jaci i dugotrajniji bolovi ali opet izdrzljivi... do nekih 15:00 bila otvorena 5prstiju, ne daju ustati sva sam se ukocila bila,i pice nista... to u 15:00 kad mi je CTG uklj.bebini otkucaji bili nesto slabiji i dr mi urade Ph-metriju uzimanje krvi malo iz glave bebe da se vidi dal.beba pati...i nalaz smo.cekali pola sata da bi dosao neuredan i da mora se sto prije roditi a ja se.prirodno.ne.bi porodila u iducih 3 sata pa su me na CR poslali iza 16:00 nezz tacno vrijeme, izasla iz sale iza 17;00, kad sam.se.probudila bolovi poceli ranaa i sad uzasno boli,samo na ledjima lezim a trebala bi na strani al previse tako.boli... donosili mi bebu na 5 min.sinoc al se ja ne mogu maknuti, pa cu sutra ustati i donijece bebu kraj mene da bude... uglavnom oboje smo dobro sad...rana ce proci nije smak svijeta :-) Nije tezak kao sto.smo.mislili heh, 3650 a dug 55 cm :-) mrvica mala kako lijepo mirise sinoc kad su ga na kratko.donijeli... U sub.vjerovatno kuci ako bude sve ok... Hvala na cestitkama :-).
|
|
|
|