RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 12:17:50)

IZVORNA PORUKA: cauchy

IZVORNA PORUKA: Leena

IZVORNA PORUKA: rose

ziel cekamo [sm=bravo.gif]

u medjuvremenu

http://www.ringeraja.ba/zvijezda-baby-kalendara-2016-glasanje?imageID=145

hajmo zenr p glas, like-ovi se ne racunaju a pogledajte spam da nije tamo link za potvrdu glasa [sm=smiley1.gif]

[sm=smiley36.gif]

Done [sm=smiley1.gif]

Eto još jedan glasić [sm=bravo.gif]

hvala :)

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 12:29:48)

u medjuvremenu

hajmo zenr p glas, like-ovi se ne racunaju a pogledajte spam da nije tamo link za potvrdu glasa [sm=smiley1.gif]

[sm=smiley36.gif]

Done [sm=smiley1.gif]

Link potrazite u spam-u. Onda jos mi nije htio da otvori link pa sam ga kopirala i onda otvorila. Malo cete se pomuciti. Oduzet ce par minuta vremena ali svaki glas je bitan

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 12:31:40)

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

u medjuvremenu

[sm=smiley36.gif]

Done [sm=smiley1.gif]

Link potrazite u spam-u. Onda jos mi nije htio da otvori link pa sam ga kopirala i onda otvorila. Malo cete se pomuciti. Oduzet ce par minuta vremena ali svaki glas je bitan

[sm=smiley1.gif]

imam 137 like-ova i 62 glasa...da su svi koji su pukli like dali glas..eee [sm=smiley1.gif]

Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 13:21:00)

u medjuvremenu

[sm=smiley36.gif]

Done [sm=smiley1.gif]

[sm=smiley1.gif]

imam 137 like-ova i 62 glasa...da su svi koji su pukli like dali glas..eee [sm=smiley1.gif]

63 za ljepoticu [sm=pikapoka1.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 13:43:14)

IZVORNA PORUKA: Sanjalica 85

u medjuvremenu

[sm=smiley36.gif]

Done [sm=smiley1.gif]

[sm=smiley1.gif]

63 za ljepoticu [sm=pikapoka1.gif]

[sm=smiley1.gif]

Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 15:06:20)

Ima li vijesti od Ziel?
Ja uzela nalaze laboratorije, sve mi je zivo sa zvjezdicama... Boze sacuvaj

aidana -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 15:10:35)

samo da pozelim ziel puno srece [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] iako vjerovatno vec uziva sa Rikijem [sm=smiley1.gif]

minie -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 15:14:12)

Dancek...

Ja pravi padobranac, javim se jednom u 100 god.
Na poslu, cekam kraj radnog vremena.

Novim mamama cestitam, a bebicama zelim dug i sretan zivot.

Ziel sretno, nadam se da uzivas sa svojom bebicom (a i najljepse si ime izabrala :) )

Pusa za sve

maya25 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 15:25:51)

Pozdrav drage moje trudnice i mame. Prvo novopečenim mamama da pozelim svu srecu i zdrave i lijepe bebe... Zna li neka od Ilidzanskih trudnica kako se zove crvenokosa doktorica u dz Ilidza.. Danas sam bila kod nje i odusevila me je ali nisam nigdje vidjela kako se zove... Hvala vam...

*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 15:26:28)

evo i mi da se javimo ,djecak sad ustao ,ja malo odmarala,MM me naljutio ,juce planirala d aodem podici nalaze u labaratoriju i trebala na biro,on kaze da ostavim to za danas da cemo zajedno,jutros opet dok je obavio neke svoje obaveze,onda mu se nije dalo kao da malo odmori pre nego sto krene na posao,da me to bas iznerviralo,iznapadala sam ga,tako i ostalo on otisao na posao,sad mi krivo,mozda sam i pretjerala,[sm=smiley13.gif]

rose 64 glas
ziel [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] uz tebe smo

cauchy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 15:53:12)

Drage moje,
danas me uhvatila depresija kao nikada do sad. Od ovog ležanja (od skoro 2 mjeseca) bole me svi mišići, ukočila sam se. Ne mogu se više nikako namjestiti, kako god se okrenem žulja me, smetaju mi sopstvene ruke. Ne znam šta da radim...
I tako me od muke uhvati plač, pa me strah da os stresa i nervoze hematom se ne pogorša [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif]

Kad mi kažu da trudnice blistaju, hmm...ja još u ova tri mjeseca nisam osjećala da blistam, ne mogu da uživam u trudnoći.

Eto, malo sam vam se izjadala, mada ne osjećam se ni malo bolje [sm=zmeden.gif] [sm=smiley13.gif]

Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 16:03:44)

Drage moje,
danas me uhvatila depresija kao nikada do sad. Od ovog ležanja (od skoro 2 mjeseca) bole me svi mišići, ukočila sam se. Ne mogu se više nikako namjestiti, kako god se okrenem žulja me, smetaju mi sopstvene ruke. Ne znam šta da radim...
I tako me od muke uhvati plač, pa me strah da os stresa i nervoze hematom se ne pogorša [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif]

Kad mi kažu da trudnice blistaju, hmm...ja još u ova tri mjeseca nisam osjećala da blistam, ne mogu da uživam u trudnoći.

Eto, malo sam vam se izjadala, mada ne osjećam se ni malo bolje [sm=zmeden.gif] [sm=smiley13.gif]

Znam kako ti je, prvu trudnocu sam prelezala... Samo cu ti reci da ce biti toh depresija, ali da na kraju sve to vrijedi...
Ne daj nam se

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 16:12:57)

hvala andjela.[sm=smiley1.gif]

jos cekamo ziel [sm=smiley1.gif]

Travelove -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 16:13:19)

Sta nam je sa Ziel? Je li se javljala kome?
Meni kako je povecana doza Metildopa, ja sam prespavala cijeli dan pritisak je spao, veceras cu na kontrolu, pa cemo vidjeti sta ce dr reci. Bebi dobra, javi se. Ja ko na drogama ehehehhe.

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 16:47:56)

ziel je dobila sina.

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 17:16:09)

IZVORNA PORUKA: maya25

Pozdrav drage moje trudnice i mame. Prvo novopečenim mamama da pozelim svu srecu i zdrave i lijepe bebe... Zna li neka od Ilidzanskih trudnica kako se zove crvenokosa doktorica u dz Ilidza.. Danas sam bila kod nje i odusevila me je ali nisam nigdje vidjela kako se zove... Hvala vam...

Kratka crvena kosa? Selma Sikiric Hrustanovic. Meni vodila trudnocu ja sam bila stvarno zadovoljna. Nists ne prepusta slucaju ako je nesto brine salje te radis dodatne pretrage.

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 17:19:53)

IZVORNA PORUKA: lala88

ziel je dobila sina.

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Cestitam ziel. Da vam bude ziv i zdrav puno godina. Nadam se da ce nam se javiti kad bufe mogla

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 17:32:42)

cestitam ziel [sm=bravo.gif] jos samo da se javi da vidimo jel bilo u skladu s njenim ocekivanjima [sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 18:05:30)

Ziel mila ........suze mi krenuse od srece,sva sam se najezila..[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Cestitamo ti moja ceza i ja,da ste zivi i zdravi svi zajedno.......zelim ti brz oporavak.[sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif]

*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 18:10:22)

ziel [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] cestitamo

dinaina -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 19:06:12)

Cestitke ziel, da vam bude ziv i zdrav:) [sm=bravo.gif]kako je proslo?kako ste ti i bebac?

mom2B -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 20:18:56)

ziel draga cestitam ti od srca [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Neka ste zivi i zdravi oboje [sm=sloncek.gif][sm=zz_playfull.gif][sm=smiley32.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 20:24:30)

ziel cestitam [sm=bravo.gif]. Da vam je ziv i zdrav mali Rijad. Javi nam se. Nadam se da je bilo sve brzo [sm=smiley1.gif]

Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 20:36:50)

Ziel, cestitke[sm=bravo.gif] nadam se da se nisi napatila

Isha -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2015 20:41:01)

Ziel, cestitke[sm=bravo.gif] nadam se da se nisi napatila

Pridruzujem se cestitkama [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Javi se kada stignes.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>