ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (16.11.2015 18:14:51)
|
Evo i mene jos uvijek 2 u 1 :-D Nije me mogao primiti moj dr.pa me pregledala druga dr.jako fina, prijatna i njen pregled i amnioskopija me uopste nije boljela tako je njezna bila, odusevila me cijelim pristupom svojim, kontam kad bude druga trudnoca da vodim kod nje... Uglavnom jos uvijek smo na istom s grlicem, nije za porod al se beba spustila jako nisko tako da kaze da to moze svakog trena da pocne... CTG uredan, nije ocitao kontrakcije, bebini otkucaji 130 u min.plodova voda ok, opet se javljam na dan termina ako u medjuvremenu ne krene porod, mada cu ja vjerovatno dan poslije tj.u petak otici, jer u cetvrtak necu moci zbog prevoza jer nece biti mm kod kuce a ne da mi se bez njeg ici... Ima svekar, ima moj otac, dajdza...ali nije to to :-D Kaze ova dr.da inace ne drze trudnice preko termina koje imaju komplikacije kao ja ove otoke, pa ce me kao vjerovatno i ostaviti iduci put, al sve zavisi od mog dr.to je mozda njen princip rada... i preporucila mi da imam odnose da poguram grlic, haha ja joj kazem da me boli, kaze NEKA MUZ BUDE NJEZAN KAO STO SAM JA POLAKO. :-D Vidim BlueMoon se porodila hvala Bogu, da ste zivi i zdravi, cestitam :-)
|
|
|
|