Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (15.11.2015 13:22:27)
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: Farah 00 IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: Leena Jutroooo! Divne vijesti, cestitke Leptirice, pomirisi malenu pisuljicu i za nas[sm=love.gif] Tebi sto brzi i laksi oporavak. Ninuska, jeste, odatle bol u 'ledjima', refleksija od zuci... Farah, nasmija me, cuj neces skontati[sm=smiley36.gif] vjeruj mi ja takav san imam da me mm Zeza da na meni mogu drva cijepati, da necu skontati[sm=jezicek.gif] ali kad pukne vodenjak je otprilike kao da te neko kantom Vode zalije, ne mozes se ne probuditi[sm=smiley1.gif] A i ako ne skonta nekim slucajem, kad ustane vidjece mokar ves, ne moze se to osusiti tek tako [sm=smiley36.gif] Pa Ziel zamisli da pukne vodenjak u 02h a ja skontam u 7-8h, ne smije se toliko cekati kad pukne videnjak, znas da se mora odmah u bolnicu. Ali fino mi eto zene objasnise da ne moze se desit da ne skintam πππ Hehehehe nemoj paniciti bona, nece nista biti i ako se tako desi, lezis, neces hodati u snu... Mislim ne znam jel se to ikome desilo tako da ne osjeti ali Boze moj, ne treba sebi unaprijed stvarati pritisak.. A haman ti ne ustajes navecer da piskis? Ja ustajem najmanje 3x, nema sanse da ne primjetim... Ma ne ustajem po noci ni na wc, bas dobro spavam, cak mi vise ne smetaju ni ruke kad utrnu, navikla se i na to βΊ Ma meni simpaticno bilo kad sinoc procita da je Leptiricu probudilo to kad je osjetila da je vodenjak pukao, a ja kontam kako cvrsto spavam necu ni cuti ππππ
|
|
|
|