Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (16.11.2015 12:01:16)
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: Travelove Ziel, pa isto ti je kao i kod mene, ja sam se cula sa domtoricom i rekla mi je da uduplam dozu, i da tablete nisu stetne, stetniji je visok pritisak za bebu. A i ruku na srce to i nisu neki bas veliki pritisci, a ima i do oticanja. A i mora se regulisati ishrana, nema soli, nema UH, nema slatka. Pa nije neki visok pritisak kod osoba kod kojih je inace normalan pritisak 120/80, ne znam kakav je kod tebe do sad bio, kod mene citav zivot i trudnocu nije bio visociji od 110/70, a sad evo u zadnje 2 sedmice visok za mene iznad 130/80 i ne osjecam se dobro... a i ja nisma popila Apaurin jutros, zbog CTG-a sto cu kasnije raditi, mozda bi bilo bolje da ga popijem ipak [sm=zmeden.gif] A uz to toliko sam zedna... Bas mi se voda trazi, nikako da ugasim zed Drage moje, bas mi je zao sto vas taj pritisak sada zeza [sm=smiley13.gif] Kako li su Mersija i Blue Moon, dokle su... Leptirice, za prvorotku idealan si porod imala, hvala Bogu [sm=bravo.gif] Ljubi oke lijepe Ja sam sinoc sa mm spremila krevetic i oslobodila komodicu od sekinih stvari, da ima i on negdje drzati odjecu [sm=jezicek.gif] Pripremila kozmetiku za bebu i spakovala sebi za bolnicu stvari... Eto, nemam jos puno stvari za spremiti. JUtros isla vaditi nalaze, Nakaš mi rekao da na iducu kontrolu dodem sa nalazima krvi i urina... Takva je guzva bila i toliko sam stajala da sam na posao vec umorna dosla [sm=smiley13.gif] Jos me i ova zuc opet boli[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|