minie -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (19.11.2015 13:48:16)
|
IZVORNA PORUKA: Leena IZVORNA PORUKA: Logica IZVORNA PORUKA: Farah 00 Leena ja redovno mazem stomak, na pocetku sam mazala i grudi pa sam odustala, jer se doslovno nisu povecale ni za milimetar, pa reko sto cu dzabe mazat. Jedino kad nadodje mlijeko mozda budu vece 😀😀😀 [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] sama sam takva [sm=jezicek.gif] Samo ih mazite, vjerujte mi... Odjednom buknu, barem su meni tako... A sto kaze beba_bu, nije mi kao kod nje neprimijetno, moje su bas vidljive, sreca niko mi osim dojencadi i mm ne gleda ispod grudnjaka, a njih nije briga[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Da ruzno izgleda, vala izgleda... Pogotovo sto su mi prije bile k'o s reklame za grudnjak[sm=jezicek.gif] stajale fino, cvrste... sad velike, zebraste, viseće[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] bas ih ocrnih[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Samo da vidite moje i (.)(.), vec su mi porasle, a inace velike. Da sam .mrsavija bila bih prava P. Anderson [sm=jezicek.gif] Stomak isto kriza, ali sta cu, neka su najljepsim povodom dosle, sta fali sramotiti ae na moru 7 dana, svakako me niko ne zna tamo, hahahha. Moracu i ja kupiti ono iz DM-a ulje za strije. Nego, gdje ima kupiti lijepih, toplih jakni za trudnice. U Waikikiju imaju neki kaputi i jakne sto mi se ne dopadaju. Vidjeh danas na pauzi na Siranu jednu super, ali 100 KM.
|
|
|
|