*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (22.11.2015 14:00:38)
|
evo i nas,djecak spava,ja pravim rucak....bili smo malo napolju u snjegu,joj izludi me samo gleda kroz prozor i hoce da ide napolje [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]...ove godine pravo moe dozivjeti i zimu i sankanje kako treba,prosle zime nije imao punu godinu,nije ni znao sta je to...Sad ce i mm sa posla pa nek ga on izvede kad se naspava,i ja volim zimu...al nesto sam danas sva pokocena i smorena.. Bila u petak na kontroli ,sve ok ,nalazi krvi ,urina dobri...jedino da se narucim za kolposkopiju u bolnicu,zbog papa nalaza,mada m is eto i ne radi sad vec velika trudnoca...[sm=zmeden.gif] eto za 2-3 dana ulazimo u 7 mjesec ,joj ko bi rekao....vrjeme leti ,necu se psihicki pripremit ni za porod.ni za bebu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ziel ja ne bi nikako dohranjivala,svejedno ovih dana odmaras,lezis ,doji ga sto cesce,dok se ne uspoastavi,i ne sikiraj se ne treba njima puno u pocetku,ja sam tako,mnoge su dohranjivale i posle i kad su imale mleka koliko hoces beba nije htjela onda da sisa
|
|
|
|