blue moon -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (4.11.2015 11:06:54)
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: blue moon Pcelica otvorila novembar ekspresnim porodom, cestitam sve naj naj naj tebi tvom bebacu. UmmuHamza, Ziel sretno sa porođajnim simptomima, sve su prilike da ste vi sljedeće, ocito da ovaj novembar ide malo zbrda malo zdola al da nam svima aBd bude brz i lagan porod. Farah sretno na ctg, javi kako je proslo, sta bi sa tvojim brisevima jel sve ok, ne upratih jesi dobila nalaze Ja u ponedjeljak bila samo na ctg, a u petak aBd imam ctg i pregled, i dalje nemam nikakvih simptoma, mada vidim spominjete rijetku stolicu, kod mene isti slucaj zadnjih mozda sedam dana, al neko rece da se organizam cisti i sprema za porod. Novim trudnicama koje su nam se pridruzile puno pozdrava i laganu trudnocu želim. BlueMoon , otisla nam je UMMUHAMZA da se porodi, jutros nekad poslije ponoci joj pukao vodenjak, cekamo vijesti [sm=smiley1.gif] A kod mene nista, zaboli i mene nekad po dnu ledja, al ne obracam paznju , da se ne nadam bezveze , dok ne krenu jaci bolovi [sm=smiley36.gif] mada cisto sumnjam, u ned. cu ja na kontrolu docekati Nisam skontala da je vec u bolnici, mozda se i porodila u međuvremenu [sm=bravo.gif] drzimo joj fige Ja nemam bas nikakvih bolova, jedino po noci kad se okrecem s boka na bok kad skontam da moram u wc me zna zaboliti stomak, odem u wc i prodje, preko dana sve ok, raduckam po kuci, iziđem van, kao da mi termin nije za par dana nego za mjesec. Možda nakon ovog pregleda u petak bude nekih naznaka.
|
|
|
|