Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (4.11.2015 17:53:18)
|
Nema jos vijesti od UmmuHamze, al vidim da se javljala iz bolnice, mozda se do sad i porodila☺ Jedva cekamo vijesti. Arya i ja sam danas bila na Jezeru, ali znam da UmmuHamzu ne bi ostavili u cekaonici, pukao joj je vodenjak, tako da su je smjestili na patologiju. BlueMoon ja bas danas mislim na tebe, i tebi je ublizu termin, nisi se javila na rr, pa pomislila da se nisi otisla poroditi 😊Ja dva puta uradih vaginalni bris u razmaku od 15 dana, ne htjedose na Jezeru uraditi cervikalni. Jos mi moj dr rece kada su mu to prenijela, da je mozda bolje da i ne cackaju jer nisko nosim a grlic mi skracen [sm=zmeden.gif] Uglavnom vaginalni je uredan, a kao ne bi bio da na cervikalnom ima kakvih baja 😞😞 Tebi sretno u petak, mozda te i vaginalno budu pregledali ili samo UZ. Ctg mi je danas bio uredan, moj dr ocitao nalaz, nije me pregledao, pricao mi o tijeku porodjaja i rekao mi da mu u ponedjeljak opet posaljem sms, kako bi mi rekao termin za utorak ili srijedu. Dok mi je pricao o porodjaju napomenuo je i to da i ako je zena dovoljno otvorena, ali se beba nije dovoljno spustila, malo se ceka i prati ali na kraju zavrsi cr. Isto ako ode plodova voda, a zena se ne otvara ni uz drip opet ide cr
|
|
|
|