Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (5.11.2015 16:29:32)
|
IZVORNA PORUKA: Isha IZVORNA PORUKA: Leena IZVORNA PORUKA: Isha IZVORNA PORUKA: Leena IZVORNA PORUKA: ziel Pufnice ja do sad dobila 19 kg, mozda 19,5... Krenula sa 79. a otices li? Ako otices, to nije strasna neka kilaza... MOja najbolja drugarica je dobila 30kg, ali je 15 na porodu izgubila, sve otok bio... Ja sam 25 u prvoj trudnoci (55-80), u drugoj 18 (sa 62 na 80), sada sam startala sa 60 i evo imam 73, znaci 13kg, ali imam jos mjesec, pa vidjet cemo, mada ne vjerujem da cu do 80 ovaj put dogurati... I drugi put sam puno lakse skinula kile, poslije prvog se nisam nikad vratila na svoju kilazu... Sada bih mogla, cini mi se da sam sva u stomaku [sm=smiley36.gif] U prvoj sam dobila 11 kg (51-62), a porodila se u 40+5. U drugoj sam dobila 16 kg (53-69), a porodila se sa 35 sedmica. U ovoj sam do sada dobila 6,6 kg, a sada sam 23+4. Prethodne dvije trudnoce sam izgubila brzo kilazu, vratila sam se kuci sa 4 kg vise tako da mi nije ni bio problem Ima li sta od UmmuHamze? A koliki su momci bili? Mislim, koliko teski. Ma nemas sad kada dobijati, tako je i meni, trcim oko dvoje, nije isto kao kad si sama i trudna, pa se izlezavas koliko ti je volja[sm=smiley36.gif] ja sam sa E sa 39 punih, a sa L 41 sedmica. Uh, 35.. Ja sam sada 35. Jesu li tebi izazivali porod ili je bio cr, ne mogu se sjetiti, znam da je bilo hitno. A boli me stalno, nekad manje, nekad vise, ali stalno... moram sada do ospte prakse, da vidim sta dalje... Prvi 3650 i 53, a drugi 2550 i 49, a porod je bio induciran tada. Pa super, A je prosjek, k'o moje cure, a mali je ipak prije termina dosao.
|
|
|
|