ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (6.11.2015 12:27:40)
|
IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305 Drage ženice, evo mene :D Izvinite, nisam stigla ranije da vam pišem, od gledanja u svog Hamzu :D Porodila sam se preksinoć, u 21h.. Hamza je dobro,elhamdulillah,težak 3650,dug 53cm.. Allahumme barik lehu.. Prošli smo bez dripa i bez šavova, hvala Allahu Došli smo kući jučer, oko 14:30..Danas nam je dolazila patronažna, pa nam žena pokaza kako kupa bebu sama spretnije nego mm i ja zajedno... [sm=smiley36.gif] Nisam ništa čitala, jel'' se neko u međuvremenu porodio? Nanda? Ziel? Ney75, halali,nisam ti stigla pisati, evo tek odgovaram na poruke od prekjučer :D Jejjjj [sm=bravo.gif] Bravo za hrabru mamu i Hamzu [sm=bravo.gif] Stvarno je super sto ste prosli bez dripa i savova, bas si sretnica [sm=smiley1.gif] Cekamo vijesti od Nande koja je ostala jucer ujutro u bolnici otvorena 3 prsta, vjerovatno se i porodila pa ce se javit ikad stigne... Ja nisam jos, nikakvih znakova, ja mislila brzo cu nakon sl.cepa al jos nista, prekosutra kontrola, nadam se da ce me ostaviti, zamisljam facu od dr. kad kaze MORAS OSTATI [sm=smiley36.gif] bilo bi mi bas drago... Uzivaj draga sa svojom bebanom, ne mogu ni zamisliti tvoju srecu dok gledas to svoje pile malo, da nam Bog svima podari taj osjecaj [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|