RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (3.11.2015 21:44:48)

Sad sam na fb vidjela sincica od Pcelice, Mashallah kako je fina beba 💙💙💙

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (3.11.2015 21:56:20)

IZVORNA PORUKA: Farah 00

Jesi vidjela kako je meden [sm=muca.gif]. Mashalah..podjoh joj napisati da bas lici na mamu...ipak nisam [sm=smiley36.gif]

tajra26 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (3.11.2015 22:13:06)

cestitke pcelici :) neka joj je ziv i zdrav 100 godina... bas lijepo cuti da je porod prosao hairli i brzo :)

ja ovih dana bas nekako jedva a radim pa me i to dodatno smara ali mislim da je sve zbog operacije krajnika moje veike bebe [sm=smiley19.gif]

ljubim vas sve cuvajte pupe a terminusama zelim sto laksi, bezbolniji i hairli porod [sm=smiley1.gif]

Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (3.11.2015 22:18:28)

IZVORNA PORUKA: ninuska

Jesi vidjela kako je meden [sm=muca.gif]. Mashalah..podjoh joj napisati da bas lici na mamu...ipak nisam [sm=smiley36.gif]

Diiivan je, masAllah!
Kaze da su joj u 4 poceli bolovi na 3 min, primljena u bolnicu 6cm otvorena,u 5:25 rodila, masallah bas, da sve tako prodemo aBd
I da, 3750g i 54cm [sm=bravo.gif]

Hanady RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (3.11.2015 22:19:47)

IZVORNA PORUKA: tajra26

cestitke pcelici :) neka joj je ziv i zdrav 100 godina... bas lijepo cuti da je porod prosao hairli i brzo :)

ja ovih dana bas nekako jedva a radim pa me i to dodatno smara ali mislim da je sve zbog operacije krajnika moje veike bebe [sm=smiley19.gif]

ljubim vas sve cuvajte pupe a terminusama zelim sto laksi, bezbolniji i hairli porod [sm=smiley1.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (3.11.2015 22:34:01)

I meni kao da lici na mamu, mada nisam preko fb skontala tatu pa da znam lici li na njega 😁😁😁😁😁

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (3.11.2015 22:56:12)

IZVORNA PORUKA: Leena

Diiivan je, masAllah!
Kaze da su joj u 4 poceli bolovi na 3 min, primljena u bolnicu 6cm otvorena,u 5:25 rodila, masallah bas, da sve tako prodemo aBd

Ne stigoh napisati detalje :). A, rekoh joj da ce zavrsiti do 18 sati.
Da i vama ostalim [sm=nosecka.gif] budu ovako laki i brzi porodi aBd.

tajra [sm=smiley31.gif]. Kad se operisao maleni? Znam da nije jednostavno :(. Da se sto prije oporavi

farah ma ne znam ga ni ja, ali me beba bas podsjeti na pcelicu [sm=smiley36.gif]. Pogotovo usne

Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (3.11.2015 22:58:43)

Diiivan je, masAllah!

Da i vama ostalim budu ovako laki i brzi porodi aBd.

Amin [sm=smiley1.gif]
Bas me malo ohrabrila, prepala sam se danas kad mi je rekla polozaj bebe, panikae uhvatila...

Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (3.11.2015 22:59:57)

Diiivan je, masAllah!

Amin [sm=smiley1.gif]
Bas me malo ohrabrila, prepala sam se danas kad mi je rekla polozaj bebe, panika me uhvatila...

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (3.11.2015 23:01:41)

Diiivan je, masAllah!

Amin [sm=smiley1.gif]
Bas me malo ohrabrila, prepala sam se danas kad mi je rekla polozaj bebe, panikae uhvatila...

Izvini, nisam u toku. Nije ti beba okrenuta glavom?

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (3.11.2015 23:54:44)

Diiivan je, masAllah!

Eee kako brz porod, da i mi tako prodjemo kao ona aBd a i beba joj momak pravi da joj je ziv i.zdrav

Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (4.11.2015 0:04:47)

Ninuska, jeste, ali lezi desno i celom je okrenut prema izlazu. Isto je Lejla bila i nije se pomjerila do poroda... Na porodu morala cetiri sqta cekati da pomjeri glavicu, nisam smjela tiskati dok je okrenuta celom... Bas je strasnih 4h to bilo... I sada kako je on u istom polozaju, bas me brine da se isto ne ponovi...

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (4.11.2015 2:07:39)

Ninuska, jeste, ali lezi desno i celom je okrenut prema izlazu. Isto je Lejla bila i nije se pomjerila do poroda... Na porodu morala cetiri sqta cekati da pomjeri glavicu, nisam smjela tiskati dok je okrenuta celom... Bas je strasnih 4h to bilo... I sada kako je on u istom polozaju, bas me brine da se isto ne ponovi...

Draga, ima jos do termina, nemoj se sekirati[sm=smiley31.gif]. Znam da te strah da se isto ne ponovi, ali mozda bude bolje nego sto si ikad i pomislila [sm=smiley28.gif][sm=smiley1.gif]. A hoce aBd.

UmmuHamza2305 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (4.11.2015 2:43:03)

Žene, da javim da mi je pukao vodenjak i ispao sluzni čep.. Ja spavala, mislila da sam se upiškila, ali kad sam shvatila da ne mogu kontrolisat skontala sam da je to to.. Počele su mi i kontrakcije , sad za sad su na pola sata.. nisu jake,hvala Allahu,kao menstrualni bolovi.. Čujemo se in shaa Allah [sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (4.11.2015 2:48:44)

UmmuHamza [sm=bravo.gif] neka je sa srecom aBd da da sve prodje u najboljem redu pa nam se javi iz bolnice s lijepim vijestima [sm=smiley1.gif]
Ja ustajem u wc svako 2 sata i kad vidjo tvoj post bas sam se obradovala [sm=smiley1.gif]
Kod mene nista novo.

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (4.11.2015 5:34:53)

IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

Žene, da javim da mi je pukao vodenjak i ispao sluzni čep.. Ja spavala, mislila da sam se upiškila, ali kad sam shvatila da ne mogu kontrolisat skontala sam da je to to.. Počele su mi i kontrakcije , sad za sad su na pola sata.. nisu jake,hvala Allahu,kao menstrualni bolovi.. Čujemo se in shaa Allah [sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Sretno..da sve prodje kako treba...sto bezbolnije i brzo....[sm=bravo.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (4.11.2015 5:38:37)

Hvala vam svima na cestitkama i ovdje i na fb. Mene zeza konekcija ali zato ke malac konektovan na siku non stop. Kad je skontao kako ide ne skida se. Sto ti je musko [sm=smiley36.gif]
E sto se tice poroda. Meni su bolovi bili na 10 minuta i u pola cetiri nazovem muza da mu javim da ne bi slucajno duze ostao. On odmah dosao i oko 15 45smo krenuli. Upali u one spice. Na Otoci bili tacno u cetiri i tad su sa 10 minuta spale na 3. Negdje oko Importanea su krenule kontrakcije i naponi. Dok su me primili i pregledali oko 16 50 sam legla u pripremu. Taman se ustelila s disanjem dosli da idemo u salu. Tamo mi probusili vodenjak jos jedan napon i bebica izletila. Niti sam pukla niti su me sjekli. Beciragic mi nije stigao ni prici. On dok je usao u salu ja sve zavrsila [sm=smiley1.gif]
UmmuHamza vidim i kod tebe krenulo. Sretno mila da sve prodje hairli i da i ti brzo svoj smotuljak primis u narucje

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (4.11.2015 6:14:43)

E Pcelice svaka cast zeno, sanjam o takvom porodu heheh, slicno je kao kod LTM, brzinski... Kakav je sad osjecaj bez pupe? Ili te mozda sad jos boli jer je frisko?

NandaT -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (4.11.2015 7:22:19)

Dobro jutro drage moje

Pcelica nam se porodila jupiiiiii. Bebacu zelim dug, sretan i ispunjen zivot, a Pcelici sto brzi oporavak. Jest mi nesto drago sto je sve to tako brzo i dobro proslo, ne znam zenu a isto kao da je neko moj [sm=smiley1.gif]

UmmuHamzi takodje zelim da sve prodje sto brze i bezbolnije, vidim da je pukao vodenjak. Mozda se vec i porodila i uziva sa svojim bebacem.

Mozda i mi novembarske prodjemo dobro kao ove avgustovske, pcelica nam je lijepo otvorila sezonu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (4.11.2015 7:29:30)

Jeste Nanda ti si sad na redu, nemoj da nas brines, ubrzaj to malo ima nas dosta koje cekamo hehe [sm=smiley36.gif]

NandaT -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (4.11.2015 7:32:46)

IZVORNA PORUKA: ziel

Jeste Nanda ti si sad na redu, nemon da nas brines, ubrzaj to malo ima nas dosta koje cekamo hehe [sm=smiley36.gif]

Lako bi bilo da je po redu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Cekamo jos danas a sutra idem na UKC. Sinoc me malo pocelo boliti i prestade. Jutros nista [sm=smiley19.gif]. Izgleda malac ceka tatin rodjendan [sm=smiley36.gif]
Ziel ima li kod tebe kakvih promjena??

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (4.11.2015 7:49:51)

IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

Nek je sa srecom draga,da sto prije drzis svoju bebaru[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (4.11.2015 7:51:27)

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Hvala vam svima na cestitkama i ovdje i na fb. Mene zeza konekcija ali zato ke malac konektovan na siku non stop. Kad je skontao kako ide ne skida se. Sto ti je musko [sm=smiley36.gif]
E sto se tice poroda. Meni su bolovi bili na 10 minuta i u pola cetiri nazovem muza da mu javim da ne bi slucajno duze ostao. On odmah dosao i oko 15 45smo krenuli. Upali u one spice. Na Otoci bili tacno u cetiri i tad su sa 10 minuta spale na 3. Negdje oko Importanea su krenule kontrakcije i naponi. Dok su me primili i pregledali oko 16 50 sam legla u pripremu. Taman se ustelila s disanjem dosli da idemo u salu. Tamo mi probusili vodenjak jos jedan napon i bebica izletila. Niti sam pukla niti su me sjekli. Beciragic mi nije stigao ni prici. On dok je usao u salu ja sve zavrsila [sm=smiley1.gif]
UmmuHamza vidim i kod tebe krenulo. Sretno mila da sve prodje hairli i da i ti brzo svoj smotuljak primis u narucje

Cestitam jos jednom draga,ma nismo mi ni sumnjale da ces ti to expresno obaviti da vam bude ziv i zdrav 100 godina[sm=bravo.gif]

Travelove -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (4.11.2015 8:10:09)

Pcelica, bravo bravo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Drzis rekord, cini mi se.
Kako se ona odmah digla pa na forum da nas obavjesti. Kraljica!

Ehhh kada bi i nama prvorotkama bilo tako brzo i jednostavno.

Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (4.11.2015 8:11:04)

UmmuHamza, sretno, mila, da ti aBd brzo drzis svog Hamzu u narucju i da nam se ne napatis.

Pcelice, oplakah za Beciragica[sm=jezicek.gif] e svaka cast!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>