UmmuHamza2305 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (3.11.2015 17:11:35)
|
IZVORNA PORUKA: Farah 00 Dancek ZeMske moje😊 Vidim jos ste sve 2u1, kod Ziel se nista ne desava, djecaku bas lijepo u maminoj pupi, mada eto po terminu ima jos vremena. Pcelice neka ti je sretno ako danas odes u bolnicu, a za te kontrakcije ko zna jel uvijek moraju bas biti ti pravilni razmaci😯😯😯 UmmuHamza Ja sam danas poslala poruku doktoru kako mi je rekao, pa cekam da mi odgovori kada da mu dodjem na Jezero (do sad sam mu isla privatno) a tad trebam zapoceti i sa ctg pracenjem, tako da cu to u vezi uputnica tek da vidim, mada dala mi je dr 5 komada. Mene isto zadnjih par dana boli na vrhu stomaka, al ja bas primjetim da se tu koza zategla pa me zbog toga boli. Leptirice super za urednu kontrolu, beba ce jos da uziva u pupi😊 Leena Mashallah tvoj je bebi napredan, a sto se tice polozaja, nadam se da ce spavanje na lijevom boku pomoci da se fino namjesti za sto laksi porod. Ja sam danas nesto bez energije, juce sam se nahodala, danas jedva nesto po kuci, mrsko mi, a i zgaravica me muci. MM konacno nasao jedan veliki paket onih pampers premium pelena broj 1, i to jedan jedini paket i bio. Sad imamo dva mala paketa i ovaj veliki, ukupno 150 komada 😊😊😊😊 Ne znam ni koliko puta dnevno se beba presvlaci😮 Meni moja dr danas tako kaže, pa reko' da ti javim odmah.. da ne odeš bez uputnice, pa te budu zezali.. I meni se koža zategla na vrhu, a na dnu kao da mi je prazan stomak .. Izgleda da ovo moje dijete neće još.. Trebao se valjda do sada spustiti, termin mi naredne sedmice
|
|
|
|