Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (4.11.2015 10:01:00)
|
IZVORNA PORUKA: mom2B IZVORNA PORUKA: Sanjalica 85 mom2B, vjerujem ja doktoru i u pitanju minimalna doza lijekova ali ipak postoji mala doza straha, ali bolje regulisati sve sada nego cekati da nastane veci problem u sestom, sedmom mjesecu...ne znam kako cu izdrzati do kontrole koja je tek za mjesec dana[sm=smiley13.gif], da se uvjerim da bebac fino napreduje. Koliko mi se cini nas dvije smo se vec dopisivale, dala si mi fine upute kada sam se spremala za laparaskopiju, umjesto koje na kraju dodje bebica [sm=bravo.gif] [sm=smiley1.gif] Jeste jeste u pravu si [sm=smiley20.gif] Drago mi je ako sam mogla pomoci... i mene je jedna forumasica tako lijepo uputila za laparatomiju i GAK da mi je onih 6 dana gore super proslo... Ne upratih, kad je tebi termin??? Na srecu ja na kraju ne odoh na lapa, u svoj pripremi, frci, nalazima, cekajuci da dobijem pa da idem snimati pluca, vjestice ni na vidiku, kad ono [sm=rozacrtici.gif] . Termin je 12.05.[sm=bravo.gif], sutra ulazim u cetvrti :) Vidim ti si januar, super, da ti ovaj ostatak lagano prodje :)
|
|
|
|