Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 3.11.2015 18:05:06
Leena
IZVORNA PORUKA: ninuska
pcelica nam u bolnici ..na 3 minute bololovi . Draga, da sto lakse i bezbolnije se porodis aBd
da sve aBd prode brzo i dobro! Sta ono ona rece, Beciragic veceras aaaa
Za te pelene, nije velika razlika izmedu 1 i 2. A sve zavisi od beba kolike su... Vi kazete moj maleni napredan, a dr mi kaze da ce biti kao seke negdje, one au bas prosjek u tezini bile, samo u duzini mozda malo Naprednije, i njemu kad onaj femur mjeri uvijek je nekoliko dana napredniji od ostatka
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 3.11.2015 18:27:04
ziel
Farah i UmmuHamza , mislila sam da ce joj beba mozda napredovati brze kad bude dojila pa joj bude trebao br.2 vec sa 20 dana... Ali to ne mozemo znati, onako sam to rekla ja nekako sigurnija s brojem 2 A ne znam da je moja sestra toliko svojoj curici mijenjala, mislim da nije trosila vise od 6 pempasa dnevno... opet nisam sigurna, ali mi se 12-13 puta cini nesto mnogo...
Sad je red na NanduT da se kutarise, hajte zene ove koje su poslije nje ubrzajte to pa da i na mene dodje red
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 3.11.2015 18:45:30
ninuska
IZVORNA PORUKA: ziel
Farah i UmmuHamza , mislila sam da ce joj beba mozda napredovati brze kad bude dojila pa joj bude trebao br.2 vec sa 20 dana... Ali to ne mozemo znati, onako sam to rekla ja nekako sigurnija s brojem 2 A ne znam da je moja sestra toliko svojoj curici mijenjala, mislim da nije trosila vise od 6 pempasa dnevno... opet nisam sigurna, ali mi se 12-13 puta cini nesto mnogo...
Sad je red na NanduT da se kutarise, hajte zene ove koje su poslije nje ubrzajte to pa da i na mene dodje red
Ma jok..sta vam je. U pocetku mijenjas malo vise.jedno 6 dnevno jer cesce kaki. Mi sada smo na 4 oelene dnevno s tim da mu navecer tj u neka doba ne mijenjam. Potrosimo vise u slucaju kad se ukaki.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 3.11.2015 18:47:58
ziel
Ma jok..sta vam je. U pocetku mijenjas malo vise.jedno 6 dnevno jer cesce kaki. Mi sada smo na 4 oelene dnevno s tim da mu navecer tj u neka doba ne mijenjam. Potrosimo vise u slucaju kad se ukaki.
Nek si nam rijesila misteriju znaci ne preko 6 dnevno...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 3.11.2015 18:51:24
ziel
Zene kod mene iz lijeve dojke pocelo curiti mlijeko a iz desne nista. Bas evo drugi put primjetim na majici samo iz lijeve... Jel trebam malo poceti masirati desnu ili ne trebam nista raditi?
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 3.11.2015 18:52:51
ninuska
Nek si nam rijesila misteriju znaci ne preko 6 dnevno...
Pa vidi...neko mijenja i kad se jednom upiski. Mi smo s prvom bebom u pocetku cesto mijenjali. Cak i u 2,3 ujutro iako se nije ukakila. Dok nismo skontali da je to suludo.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 3.11.2015 18:58:18
Farah 00
Pa eto da mijenjam 6 pelena dnevno to je 180 komada za mjesec, tako da cu ja svoju zalihu zacas potrositi 😊😊😊 A djevojcice kad se ukake svakako treba odmah presvlaciti zbog escherihije c.
< Poruku je uredio Farah 00 -- 3.11.2015 19:00:44 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 3.11.2015 19:10:13
Leptirica87
Brzo Pcelica to odradi da i nama bude InsaAllah tako...Cestitam da beba bude ziva i zdrava i hajirli svojim roditeljima,a mama se sto prije oporavi. Eto krenuse i novembarski porodi,sad cemo jedna po jedna se redati... Ja sad kontam koliko je bilo miruj da ne krene porod prije vremena,grlic skracen vrh prsta otvorena,a ono sad ispade isto stanje zadnja 2mj.Jos cu i prenijeti preko termina obzirom da se nista ne desava,haman joj lijepo pa se ne zuri,isto kao i ja kad sam bila u stomaku mama prenijela 5dana,ne bi ja ni tad da nije pocela zelenit voda i pupcana oko vrata pa je morali poroditi.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 3.11.2015 19:46:22
Isha
Zene kod mene iz lijeve dojke pocelo curiti mlijeko a iz desne nista. Bas evo drugi put primjetim na majici samo iz lijeve... Jel trebam malo poceti masirati desnu ili ne trebam nista raditi?
Ne moras nista masirati, sve je to normalno, imat ces mlijeka u obje sike, ne sekiraj se
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 3.11.2015 19:51:01
ninuska
IZVORNA PORUKA: Farah 00
Pa eto da mijenjam 6 pelena dnevno to je 180 komada za mjesec, tako da cu ja svoju zalihu zacas potrositi 😊😊😊 A djevojcice kad se ukake svakako treba odmah presvlaciti zbog escherihije c.
Treba svakako odmah presvuci kad se ukake. Ja i malca odmah presvlacim.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 3.11.2015 20:50:08
ziel
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
sve vas grlimo i ljubimo moj pisonja i ja. Da ako Bog da sve imate ovako ekspresan porod bez ijednog sava
Pa daj nam vise informacija bona, za koliko vremena si se porodila? Koliko si bila otvorena pri dolasku u bolnicu? Koliko je beba bila teska? Sve nas zanima... I svaka cast za to sto si prosla bez ijednog sava, ti si zena zmaj
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 3.11.2015 20:57:39
Farah 00
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
sve vas grlimo i ljubimo moj pisonja i ja. Da ako Bog da sve imate ovako ekspresan porod bez ijednog sava
Pa daj nam vise informacija bona, za koliko vremena si se porodila? Koliko si bila otvorena pri dolasku u bolnicu? Koliko je beba bila teska? Sve nas zanima... I svaka cast za to sto si prosla bez ijednog sava, ti si zena zmaj
Hihihi sve nas interesuje 😁😁😁😁 Al eto zena nam se javila u rekordnom roku, detalje cekamo kasnije. Ipak je njoj to treci porod, mi prvorotke mozemo da se nadamo da cemo slicno proci 😊