Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 3.11.2015 22:18:28
Leena
IZVORNA PORUKA: ninuska
IZVORNA PORUKA: Farah 00
Sad sam na fb vidjela sincica od Pcelice, Mashallah kako je fina beba 💙💙💙
Jesi vidjela kako je meden . Mashalah..podjoh joj napisati da bas lici na mamu...ipak nisam
Diiivan je, masAllah! Kaze da su joj u 4 poceli bolovi na 3 min, primljena u bolnicu 6cm otvorena,u 5:25 rodila, masallah bas, da sve tako prodemo aBd I da, 3750g i 54cm
< Poruku je uredio Leena -- 3.11.2015 22:19:28 >
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 3.11.2015 22:19:47
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra26
cestitke pcelici :) neka joj je ziv i zdrav 100 godina... bas lijepo cuti da je porod prosao hairli i brzo :)
ja ovih dana bas nekako jedva a radim pa me i to dodatno smara ali mislim da je sve zbog operacije krajnika moje veike bebe
ljubim vas sve cuvajte pupe a terminusama zelim sto laksi, bezbolniji i hairli porod
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 3.11.2015 22:56:12
ninuska
IZVORNA PORUKA: Leena
Jesi vidjela kako je meden . Mashalah..podjoh joj napisati da bas lici na mamu...ipak nisam
Diiivan je, masAllah! Kaze da su joj u 4 poceli bolovi na 3 min, primljena u bolnicu 6cm otvorena,u 5:25 rodila, masallah bas, da sve tako prodemo aBd I da, 3750g i 54cm
Ne stigoh napisati detalje :). A, rekoh joj da ce zavrsiti do 18 sati. Da i vama ostalim budu ovako laki i brzi porodi aBd.
tajra . Kad se operisao maleni? Znam da nije jednostavno :(. Da se sto prije oporavi
farah ma ne znam ga ni ja, ali me beba bas podsjeti na pcelicu . Pogotovo usne
< Poruku je uredio ninuska -- 3.11.2015 23:00:13 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 3.11.2015 22:58:43
Leena
Ne stigoh napisati detalje :). A, rekoh joj da ce zavrsiti do 18 sati. Da i vama ostalim budu ovako laki i brzi porodi aBd.
Amin Bas me malo ohrabrila, prepala sam se danas kad mi je rekla polozaj bebe, panikae uhvatila...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 3.11.2015 22:59:57
Leena
Amin Bas me malo ohrabrila, prepala sam se danas kad mi je rekla polozaj bebe, panika me uhvatila...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 3.11.2015 23:01:41
ninuska
Amin Bas me malo ohrabrila, prepala sam se danas kad mi je rekla polozaj bebe, panikae uhvatila...
Izvini, nisam u toku. Nije ti beba okrenuta glavom?
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 3.11.2015 23:54:44
ziel
Eee kako brz porod, da i mi tako prodjemo kao ona aBd a i beba joj momak pravi da joj je ziv i.zdrav
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 4.11.2015 0:04:47
Leena
Ninuska, jeste, ali lezi desno i celom je okrenut prema izlazu. Isto je Lejla bila i nije se pomjerila do poroda... Na porodu morala cetiri sqta cekati da pomjeri glavicu, nisam smjela tiskati dok je okrenuta celom... Bas je strasnih 4h to bilo... I sada kako je on u istom polozaju, bas me brine da se isto ne ponovi...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 4.11.2015 2:07:39
ninuska
Ninuska, jeste, ali lezi desno i celom je okrenut prema izlazu. Isto je Lejla bila i nije se pomjerila do poroda... Na porodu morala cetiri sqta cekati da pomjeri glavicu, nisam smjela tiskati dok je okrenuta celom... Bas je strasnih 4h to bilo... I sada kako je on u istom polozaju, bas me brine da se isto ne ponovi...
Draga, ima jos do termina, nemoj se sekirati . Znam da te strah da se isto ne ponovi, ali mozda bude bolje nego sto si ikad i pomislila . A hoce aBd.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 4.11.2015 2:43:03
UmmuHamza2305
Žene, da javim da mi je pukao vodenjak i ispao sluzni čep.. Ja spavala, mislila da sam se upiškila, ali kad sam shvatila da ne mogu kontrolisat skontala sam da je to to.. Počele su mi i kontrakcije , sad za sad su na pola sata.. nisu jake,hvala Allahu,kao menstrualni bolovi.. Čujemo se in shaa Allah
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 4.11.2015 2:48:44
ziel
UmmuHamza neka je sa srecom aBd da da sve prodje u najboljem redu pa nam se javi iz bolnice s lijepim vijestima Ja ustajem u wc svako 2 sata i kad vidjo tvoj post bas sam se obradovala Kod mene nista novo.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 4.11.2015 5:34:53
ninuska
IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305
Žene, da javim da mi je pukao vodenjak i ispao sluzni čep.. Ja spavala, mislila da sam se upiškila, ali kad sam shvatila da ne mogu kontrolisat skontala sam da je to to.. Počele su mi i kontrakcije , sad za sad su na pola sata.. nisu jake,hvala Allahu,kao menstrualni bolovi.. Čujemo se in shaa Allah
Sretno..da sve prodje kako treba...sto bezbolnije i brzo....
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 4.11.2015 5:38:37
*pcelica*
Hvala vam svima na cestitkama i ovdje i na fb. Mene zeza konekcija ali zato ke malac konektovan na siku non stop. Kad je skontao kako ide ne skida se. Sto ti je musko E sto se tice poroda. Meni su bolovi bili na 10 minuta i u pola cetiri nazovem muza da mu javim da ne bi slucajno duze ostao. On odmah dosao i oko 15 45smo krenuli. Upali u one spice. Na Otoci bili tacno u cetiri i tad su sa 10 minuta spale na 3. Negdje oko Importanea su krenule kontrakcije i naponi. Dok su me primili i pregledali oko 16 50 sam legla u pripremu. Taman se ustelila s disanjem dosli da idemo u salu. Tamo mi probusili vodenjak jos jedan napon i bebica izletila. Niti sam pukla niti su me sjekli. Beciragic mi nije stigao ni prici. On dok je usao u salu ja sve zavrsila UmmuHamza vidim i kod tebe krenulo. Sretno mila da sve prodje hairli i da i ti brzo svoj smotuljak primis u narucje
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 4.11.2015 6:14:43
ziel
E Pcelice svaka cast zeno, sanjam o takvom porodu heheh, slicno je kao kod LTM, brzinski... Kakav je sad osjecaj bez pupe? Ili te mozda sad jos boli jer je frisko?
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 4.11.2015 7:22:19
NandaT
Dobro jutro drage moje
Pcelica nam se porodila jupiiiiii. Bebacu zelim dug, sretan i ispunjen zivot, a Pcelici sto brzi oporavak. Jest mi nesto drago sto je sve to tako brzo i dobro proslo, ne znam zenu a isto kao da je neko moj
UmmuHamzi takodje zelim da sve prodje sto brze i bezbolnije, vidim da je pukao vodenjak. Mozda se vec i porodila i uziva sa svojim bebacem.
Mozda i mi novembarske prodjemo dobro kao ove avgustovske, pcelica nam je lijepo otvorila sezonu
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 4.11.2015 7:32:46
NandaT
IZVORNA PORUKA: ziel
Jeste Nanda ti si sad na redu, nemon da nas brines, ubrzaj to malo ima nas dosta koje cekamo hehe
Lako bi bilo da je po redu . Cekamo jos danas a sutra idem na UKC. Sinoc me malo pocelo boliti i prestade. Jutros nista . Izgleda malac ceka tatin rodjendan Ziel ima li kod tebe kakvih promjena??
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 4.11.2015 7:49:51
M.A.M.
IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305
Nek je sa srecom draga,da sto prije drzis svoju bebaru
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 4.11.2015 7:51:27
M.A.M.
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Hvala vam svima na cestitkama i ovdje i na fb. Mene zeza konekcija ali zato ke malac konektovan na siku non stop. Kad je skontao kako ide ne skida se. Sto ti je musko E sto se tice poroda. Meni su bolovi bili na 10 minuta i u pola cetiri nazovem muza da mu javim da ne bi slucajno duze ostao. On odmah dosao i oko 15 45smo krenuli. Upali u one spice. Na Otoci bili tacno u cetiri i tad su sa 10 minuta spale na 3. Negdje oko Importanea su krenule kontrakcije i naponi. Dok su me primili i pregledali oko 16 50 sam legla u pripremu. Taman se ustelila s disanjem dosli da idemo u salu. Tamo mi probusili vodenjak jos jedan napon i bebica izletila. Niti sam pukla niti su me sjekli. Beciragic mi nije stigao ni prici. On dok je usao u salu ja sve zavrsila UmmuHamza vidim i kod tebe krenulo. Sretno mila da sve prodje hairli i da i ti brzo svoj smotuljak primis u narucje
Cestitam jos jednom draga,ma nismo mi ni sumnjale da ces ti to expresno obaviti da vam bude ziv i zdrav 100 godina