|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar
4.11.2015 8:20:59   
Travelove
UmmuHamza, da ti bude sretno, mada vjerujem da je vec i zavrsenouser posted image user posted image . Javi nam se cim prije.

Kako su ostale, ima li kakvih naznaka?

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 301
4.11.2015 8:23:57   
Leptirica87
Joj ja citajuci ove postove od Pcelice i UmmuHamze poceh plakat al od srece.Svaka cast Pcelici kako to brzo prodje i jos odmah na forum...ja mogu samo sanjati o takvom porodu i bezom i bez savova posebno jer mi je prva bebica.
UmmuHamza mila neka je s hajrom i sa srecom i da ti dragi Allah olaksa.Rekoh ja jucer sad cemo mi jedna po jedna.
Bas mi je masaAllah sad lijepo i veselo krenuo dan...user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 302
4.11.2015 8:26:34   
M.A.M.
IZVORNA PORUKA: Leptirica87

Joj ja citajuci ove postove od Pcelice i UmmuHamze poceh plakat al od srece.Svaka cas_t Pcelici kako to brzo prodje i jos odmah na forum...ja mogu samo sanjati o takvom porodu i bezom i bez savova posebno jer mi je prva bebica.
UmmuHamza mila neka je s hajrom i sa srecom i da ti dragi Allah olaksa.Rekoh ja jucer sad cemo mi jedna po jedna.
Bas mi je masaAllah sad lijepo i veselo krenuo dan...user posted image

Ma nikad se to nezna draga,ja sam prvorotka pa me nisu sjekli,imala samo 2 koncica zato sto sam pukla sama bebica me malo zakacila,a otvorila sam se tako reci skoro bez bolova expresno,malo samo jaci bili bolovi zadnjih pola sata i to rad infuzije,a vidjeces kako dragi Allah ti da neku snagu i olaksauser posted image

< Poruku je uredio M.A.M. -- 4.11.2015 8:27:05 >

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 303
4.11.2015 8:30:51   
Sanjalica 85
Cestitam od srca svim mamicama, da su im bebe zive i zdrave, a onima koje jos cekaju puno srece na porodu zelim :).
Hvala onima koje su odgovorile na moj post vezano za nizak pritisak, ali ispostavi se da je pritisak visok, od toga i tahikardija i glavobolja. Juce pola dana provela po internistima i kardiolozima, nasekirala se ali eto valjda ce sve biti ok. Dobila terapiju za pritisak, samo se nadam da nece stetiti bebici :(

Našu srećicu, maminu i tatinu princezu, ocekujemo 12.05.2016. user posted image

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 304
4.11.2015 8:32:50   
lala88
zdravo drage moje trudnice i majke, a sto je krenulo, nestignem ni cestitati, a druga vec u bolnici user posted image
Pcelice cestitam ti draga, sto brzi oporavak, a bebi puno zdravlja i srece.
Umo i tebe sto bezbolniji porod zeli. Ostalim terminusama lahke porode.
Mene gripa opucala, raduje me jedino sto je bebi ok.

8.7.2015g B

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 305
4.11.2015 8:48:07   
mom2B
Dobro jutro drage moje

ima li boljeg nacina da se pocne dan kad vec na rahi sabah procita se nesto lijepo...

Pcelice, drago mi je da si se javila... jos jednom cestitam na ekspresnom porodu i malenom... neka ste nam zivi i zdravi dugo godina user posted image user posted image

ummu sretno ti draga, da i ti prodjes kao pcelica i jos lakse... cekamo vijesti user posted image user posted image

sanjalice doktori znaju da si trudna i ne bi ti dali terapiju koja bi nastetila plodu... Meni su za migrenu rekli trpi dokle god mozes bez uzimanja icega... ako bas bas zagusti onda samo pola terapije.

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 306
4.11.2015 8:56:57   
Sanjalica 85
mom2B, vjerujem ja doktoru i u pitanju minimalna doza lijekova ali ipak postoji mala doza straha, ali bolje regulisati sve sada nego cekati da nastane veci problem u sestom, sedmom mjesecu...ne znam kako cu izdrzati do kontrole koja je tek za mjesec danauser posted image , da se uvjerim da bebac fino napreduje.
Koliko mi se cini nas dvije smo se vec dopisivale, dala si mi fine upute kada sam se spremala za laparaskopiju, umjesto koje na kraju dodje bebica user posted image user posted image

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 307
4.11.2015 9:12:25   
ziel
NandaT nema kod mene nikakvih naznaka, samo osluskujem...da hoce bar u ned.biti bas bi me obradovao da kaze da sam otvorena makar 3-4 prsta user posted image

Valjda nam se javi UMMUHAMZA danas ili sutra s lijepim vijestima

< Poruku je uredio ziel -- 4.11.2015 9:22:11 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Sanjalica 85)
Neposredna veza do poruke: 308
4.11.2015 9:12:54   
Isha

SPISAK TERMINA AKTIVNIH TRUDNICA user posted image user posted image
Neaktivne nakon odredjenog vremena brisemo.
(zbog neaktivnosti na temi) user posted image

NOVEMBAR

02.11. Pcelica user posted image Porodila seuser posted image
05.11. NandaT user posted image
08.11. Blue moon user posted image
12.11. UmmuHamza2305 user posted image Otišla da se porodi user posted image
15.11. Leptirica 87 user posted image
19.11. Ziel user posted image
22.11. *nur* user posted image
26.11. Farah 00 user posted image
28.11. Travelove user posted image

DECEMBAR

07.12 Elastigirl user posted image
14.12. Leena user posted image
15.12. Demira user posted image

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri user posted image
17.01. Sunce mojee user posted image
25.01. Amani12 user posted image
28.01. Pufnicaa user posted image
31.01. Mom2B user posted image
31.01. Sandraci

FEBRUAR 2016.

25.02. Andjela user posted image
28.02. Ishauser posted image

MART 2016.

01.03. Ney75 user posted image
04.03. Škorpija user posted image

APRIL 2016.

06.04. Arya user posted image
08.04. Suncica15
15.04. Logica user posted image
18.04. Maya25 user posted image
20.04. *Sun*

MAJ 2016.

07.05 Tajra26
08.05. Dinaina
10.05. Minie

JUNI 2016.

24.06. Felix

JULI 2016.

01.07. Mama3333

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 309
4.11.2015 9:15:13   
lala88
isha bas me nasmija ovo "OTISLA DA SE PORODI" user posted image user posted image user posted image

8.7.2015g B

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 310
4.11.2015 9:18:00   
mom2B

IZVORNA PORUKA: Sanjalica 85

mom2B, vjerujem ja doktoru i u pitanju minimalna doza lijekova ali ipak postoji mala doza straha, ali bolje regulisati sve sada nego cekati da nastane veci problem u sestom, sedmom mjesecu...ne znam kako cu izdrzati do kontrole koja je tek za mjesec danauser posted image , da se uvjerim da bebac fino napreduje.
Koliko mi se cini nas dvije smo se vec dopisivale, dala si mi fine upute kada sam se spremala za laparaskopiju, umjesto koje na kraju dodje bebica user posted image user posted image

Jeste jeste u pravu si user posted image

Drago mi je ako sam mogla pomoci... i mene je jedna forumasica tako lijepo uputila za laparatomiju i GAK da mi je onih 6 dana gore super proslo...
Ne upratih, kad je tebi termin???

Neposredna veza do poruke: 311
4.11.2015 9:19:30   
Isha

IZVORNA PORUKA: lala88

isha bas me nasmija ovo "OTISLA DA SE PORODI" user posted image user posted image user posted image

user posted image Htjela sam napisati -jos malo 2u1user posted image

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 312
4.11.2015 9:41:24   
Travelove
E zene, evo mene pocelo da probada, kroz stomak pa sve do dole, nije bas da lici na men. bolove, ali se javlja u nepravilnim razmacima, od 9 sati, mozda 5 puta. Ledja me ne bole. Mozda su samo laznjaci, tijelo se priprema. A mozda sam se prehladila, jer poslednje dvije noci imam dijareju, samo tokom noci.

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 313
4.11.2015 9:58:48   
rose

Cestitam od srca svim mamicama, da su im bebe zive i zdrave, a onima koje jos cekaju puno srece na porodu zelim :).
Hvala onima koje su odgovorile na moj post vezano za nizak pritisak, ali ispostavi se da je pritisak visok, od toga i tahikardija i glavobolja. Juce pola dana provela po internistima i kardiolozima, nasekirala se ali eto valjda ce sve biti ok. Dobila terapiju za pritisak, samo se nadam da nece stetiti bebici :(

ti

nece, ne sekiraj se user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 314
4.11.2015 10:01:00   
Sanjalica 85

IZVORNA PORUKA: mom2B

Jeste jeste u pravu si user posted image

Drago mi je ako sam mogla pomoci... i mene je jedna forumasica tako lijepo uputila za laparatomiju i GAK da mi je onih 6 dana gore super proslo...
Ne upratih, kad je tebi termin???

Na srecu ja na kraju ne odoh na lapa, u svoj pripremi, frci, nalazima, cekajuci da dobijem pa da idem snimati pluca, vjestice ni na vidiku, kad ono user posted image . Termin je 12.05.user posted image , sutra ulazim u cetvrti :) Vidim ti si januar, super, da ti ovaj ostatak lagano prodje :)

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 315
4.11.2015 10:02:25   
ziel
A sta je s tom dijarejom, i ja imala jutros stomak me toliko izbolio, i Leptirica jucer ,sad i ti Travelove...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 316
4.11.2015 10:07:16   
Travelove
Nemam pojma, ja smanjim radijator, pa kontam od hladnoce. Sad me ne probada nista, al onako bolucka stomak. Aman sam se ja prehladila, i to fino.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 317
4.11.2015 10:08:25   
Farah 00
Vidim Pcelica se opet uredno javila, bebac prihvatio siku i ne pusta 😊😊😊

UmmuHamza zelim ti lagan i brz porod, da rodis zdravog i pravog djecaka, svog Hamzu💚

Malo se zbuni kad procitah da je Ummu pukao vodenjak, jos Travelove rece da ima neke bolove, vidim ja ovo nece nikako po redu, odoh sta pospremit po kuci, nek je cisto, ne znam kad se mogu porodit 😀😀😀

Danas idem na prvi ctg na GAK, oko 12 gore, pa vam se javim poslije.

< Poruku je uredio Farah 00 -- 4.11.2015 10:09:13 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 318
4.11.2015 10:13:14   
Travelove
Hahaha, ovo ko u srednjojkada ispituju, malo s pocetka, malo s kraja, malo iz sredine.
Meni muz ne ode na posao, mada sam ubjedjena da su laznjaci. Nece jos, jos krevetic nije stigao!

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 319
4.11.2015 10:20:24   
ziel
Hahaha Travelove tacno kao u skoli ispitivanje user posted image evo ja sam dobrovoljac, mogu li ja profesore odgovarati hahahaha. Sretno Farah i izvjestaj poslije obavezno user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Travelove)
Neposredna veza do poruke: 320
4.11.2015 10:21:36   
rose

IZVORNA PORUKA: ziel

A sta je s tom dijarejom, i ja imala jutros stomak me toliko izbolio, i Leptirica jucer ,sad i ti Travelove...

kazu da je i to znak poroda, cisti se tijelo

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 321
4.11.2015 10:23:19   
Travelove
Mozeeee, ja cu da sacekam jos malo. Ali vjeruj kada pomislih da bi moglo da pocne, uhvatime neka slabost u rukama, i mucnina neka. Ja planiram nekako da ce me to sve u noci zaboliti hihih. Mozda se samo beba spusta.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 322
4.11.2015 10:24:02   
ziel

IZVORNA PORUKA: rose

kazu da je i to znak poroda, cisti se tijelo

Da je Bogdo , bilo bi mi drago user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 323
4.11.2015 10:27:34   
ziel

IZVORNA PORUKA: Travelove

Mozeeee, ja cu da sacekam jos malo. Ali vjeruj kada pomislih da bi moglo da pocne, uhvatime neka slabost u rukama, i mucnina neka. Ja planiram nekako da ce me to sve u noci zaboliti hihih. Mozda se samo beba spusta.

Pa dobro i mene bi trema malo uhvatila, idemo u nepoznato, ali s druge strane ipak bih imala osmijeh na licu sto se roda napokon sjetila da i meni donese jednu bebu user posted image i ja bih voljela da krene porod nekad poslije 18:00, pa da se navecer porodim... ne znam zasto ali eto...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Travelove)
Neposredna veza do poruke: 324
4.11.2015 10:33:32   
Farah 00

IZVORNA PORUKA: Travelove

Pa dobro i mene bi trema malo uhvatila, idemo u nepoznato, ali s druge strane ipak bih imala osmijeh na licu sto se roda napokon sjetila da i meni donese jednu bebu user posted image i ja bih voljela da krene porod nekad poslije 18:00, pa da se navecer porodim... ne znam zasto ali eto...

Ja jedino ne bi voljela da odem u bolnicu npr oko 2 ujutro, drugarica mi pricala da joj je u ta doba pukao vodenjak, otisli do bolnice, tamo sve zakljucano, lupali na vrata, niko da otvori, otisli iza zgrade i nasli cuvara pa on zvao telefon sestru da otvore, a ona sva nervozna i neljubazna uvela ih unutra 😂😂😂

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *