|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar
3.11.2015 10:31:45   
NandaT
Mozda nam se desi kao kod LTM. Samo da nas odjednom zaboli i to je to user posted image user posted image
Jel se pcelica javljala jutros, nisam upratila

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 201
3.11.2015 10:47:59   
ziel

IZVORNA PORUKA: NandaT

Mozda nam se desi kao kod LTM. Samo da nas odjednom zaboli i to je to user posted image user posted image
Jel se pcelica javljala jutros, nisam upratila

Javljala se nekad iza ponoci user posted image i ja cekam njen izvjestaj s kontrole, jer danas treba na pregled

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu NandaT)
Neposredna veza do poruke: 202
3.11.2015 11:12:56   
UmmuHamza2305
Dan žene,
jutros sam vadila briseve na Ilidži.. Kakav je ono DZ, isto iz horor filmova user posted image Kaže mm: samo sam čekao kada će se Tito pojaviti user posted image
Farah jesi li išla na CTG ikako? Jesu li ti tražili malu uputnicu? Ja danas kod svoje dr, pita me treba li mi uputnica.. rekoh ne treba.. kaže: e ti si mi prva pacijentica kojoj ne traže uputnicu user posted image Meni na nalazu UZ piše ''CTG svaka 3 dana'', to pokažem sestrama na CTG, a na blagajnu dam veliku i samo mi na nju spoji onaj papir što mi daju dolje.. i tako svaki put.. Ne znam sad gdje ženama traže te tolike uputnice, da li na CTGu ili na blagajnoj?

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 203
3.11.2015 11:19:38   
UmmuHamza2305
Boli li neku od vas stomak pri vrhu? Ne mislim na onu bol ispod rebara, kada se ružno naštimaš, već oštra bol.. kao da imaš neku ranu i neko ti nož zabije u nju.. uz to nekad i pecka, a i koža mi je pri vrhu stomaka malo bolna na dodir.. Ne znam jel'' to ok?

< Poruku je uredio UmmuHamza2305 -- 3.11.2015 11:27:03 >

(odgovor članu UmmuHamza2305)
Neposredna veza do poruke: 204
3.11.2015 11:20:15   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

Dan žene,
jutros sam vadila briseve na Ilidži.. Kakav je ono DZ, isto iz horor filmova user posted image Kaže mm: samo sam čekao kada će se Tito pojaviti user posted image
Farah jesi li išla na CTG ikako? Jesu li ti tražili malu uputnicu? Ja danas kod svoje dr, pita me treba li mi uputnica.. rekoh ne treba.. kaže: e ti si mi prva pacijentica kojoj ne traže uputnicu user posted image Meni na nalazu UZ piše ''CTG svaka 3 dana'', to pokažem sestrama na CTG, a na blagajnu dam veliku i samo mi na nju spoji onaj papir što mi daju dolje.. i tako svaki put.. Ne znam sad gdje ženama traže te tolike uputnice, da li na CTGu ili na blagajnoj?

Meni su pred kraj trazili za svaki ctg novu uputnicu onu malu,al i ja sam isla par puta na onu veliku i odjednom nesto promjenise

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 205
3.11.2015 11:26:11   
UmmuHamza2305

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Dan žene,

Meni su pred kraj trazili za svaki ctg novu uputnicu onu malu,al i ja sam isla par puta na onu veliku i odjednom nesto promjenise

A gdje su ti tražili? Na CTGu ili na blagajnoj?

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 206
3.11.2015 11:34:46   
NandaT

Boli li neku od vas stomak pri vrhu? Ne mislim na onu bol ispod rebara, kada se ružno naštimaš, već oštra bol.. kao da imaš neku ranu i neko ti nož zabije u nju.. uz to nekad i pecka, a i koža mi je pri vrhu stomaka malo bolna na dodir.. Ne znam jel'' to ok?

Da tebe ne boli zeludac?? Jesi upratila jel vise ujutro, poslije jela, poslije kafe itd??

Neposredna veza do poruke: 207
3.11.2015 11:37:50   
ziel

Da tebe ne boli zeludac?? Jesi upratila jel vise ujutro, poslije jela, poslije kafe itd??

I ja sam po opisu pomislila na zeludac... ali kaze da joj je i koza bolna na dodir... hmm...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu NandaT)
Neposredna veza do poruke: 208
3.11.2015 11:38:52   
M.A.M.

Dan žene,

na CTG-u jer prvo ides dole pa onda blagajna

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 209
3.11.2015 11:44:00   
UmmuHamza2305

IZVORNA PORUKA: ziel

I ja sam po opisu pomislila na zeludac... ali kaze da joj je i koza bolna na dodir... hmm...

Pa nekako sam i ja mislila da je želudac,, ali ne znam zašto me tu boli koža.. Sinoć sam sjedeći spavala.. ležat mogu samo na desnoj strani, na lijevu mogu 5-6 minuta, kad hoću da se okrenem na drugu stranu moram bebu podići, a ne daj Bože da se dignem samo onako ne pomažući se rukama

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 210
3.11.2015 11:49:19   
UmmuHamza2305

Dan žene,

Pa ja.. Ja tu,kako sam već rekla, pokažem nalaz s UZ na kojem piše CTG svaka tri dana i to je to.. Tu čak ne pokazujem ni veliku uputnicu.. Možda treba tražit od dr da ti napiše tako, CTG svakih toliko i toliko dana, i onda tu uputnicu čuvati.. Ne znam stvarno..

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 211
3.11.2015 11:53:12   
ziel

Pa nekako sam i ja mislila da je želudac,, ali ne znam zašto me tu boli koža.. Sinoć sam sjedeći spavala.. ležat mogu samo na desnoj strani, na lijevu mogu 5-6 minuta, kad hoću da se okrenem na drugu stranu moram bebu podići, a ne daj Bože da se dignem samo onako ne pomažući se rukama

A sta ces i ti si blizu termina, beba teska, i ja se potpomazem rukama i dok se okrecem s jedne na dr stranu onu sekundu na ledjima sto provedem zaboli me stomak...sigurno od bebine tezine, bas su ovi zadnji dani najtezi , da nam je se s hajrom kutarisati pa nek i ne spavamo navecer

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 212
3.11.2015 11:53:17   
Leena
Drage moje, evo i mene
Jutros bila na kontroli. Bebac, hvala Bogu, super. 2250g, otprilike. pregledala ga je detaljno, kaze sve, hvala Bogu, ok. A onda mi se zanesvijestilo od ležanja na leđima, pa je prekinula pregled user posted image
Uradila mi je brisove, zvat ce me kada budu gotovi. I dalje da se javljam u bolnicu na pregled, to sam svakako vec zakazala. E sad... S druge strane, bol u leđima, izgleda nisu leđa, nego reflekcija žuči, kaže da se hitno javim sutra u dom zdravlja da me upute na ultrazvuk abdomena. sutra cu otici po to i uzeti uputnicu za bolnicu, za komplet laboratoriju, to mi je rekla da ponovim za sedmicu-dvije i rekla mi je da uradim bris grla i nosa, kaze to ne traze vise u bolnicama, ali zbog sigurnosti bebe, pogotovo mame koje imaju djecu u vrticima, bi trebale pred porod uraditi...
I, da ne bude to jedino sto me nasekiralo, bebac je sav na desnoj strani i čelom okrenut dole... To bi bilo skroz ok da mi nije isto bilo sa Lejlom i da mi nije to iskomplikovalo porod koji bi bio smijesan da toga nije bilo... Otvorila sam se bez bolova jacih za 2h skroz, i onda jos 4 pokusavala predisati/prevristati napone cekajuci da princeza okrene glavu, jer celom ne moze izaci.... I sad me uhvatila panika... Kaze da lezim na lijevom boku i da se nadamo da ce okrenuto to prije poroda, a ne kao Leki na porodu...
Inace, Lejlu smo isto vodili na konktrolu i ozdravila je, hB, odveli smo je u vrtic...
Eto, izjadah se ja bas...
Pcelice, Ziel, ima li novosti kakvih?!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 213
3.11.2015 11:56:37   
M.A.M.

Dan žene,

Pa ja.. Ja tu,kako sam već rekla, pokažem nalaz s UZ na kojem piše CTG svaka tri dana i to je to.. Tu čak ne pokazujem ni veliku uputnicu.. Možda treba tražit od dr da ti napiše tako, CTG svakih toliko i toliko dana, i onda tu uputnicu čuvati.. Ne znam stvarno..

Draga sta da ti kazem,ja otisla 2 puta sa velikom i pokazala je sestri na ctg-u sve ok bilo treci put otisla,ona teta na blagajnoj mi uzela veliku jos me napade kaze kako vi trudnice mislite da ja pravdam svaki pregled,i recce mi da svaki put moram imati malu uputnicu,ja kod svoje dr odem i uzmem par komada,al nisu mi trebale iakoristila samo jednu jer sam se brzo porodila,i oni mjenjaju gore pravila kako im je cejf

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 214
3.11.2015 12:00:21   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: Leena

Drage moje, evo i mene
Jutros bila na kontroli. Bebac, hvala Bogu, super. 2250g, otprilike. pregledala ga je detaljno, kaze sve, hvala Bogu, ok. A onda mi se zanesvijestilo od ležanja na leđima, pa je prekinula pregled user posted image
Uradila mi je brisove, zvat ce me kada budu gotovi. I dalje da se javljam u bolnicu na pregled, to sam svakako vec zakazala. E sad... S druge strane, bol u leđima, izgleda nisu leđa, nego reflekcija žuči, kaže da se hitno javim sutra u dom zdravlja da me upute na ultrazvuk abdomena. sutra cu otici po to i uzeti uputnicu za bolnicu, za komplet laboratoriju, to mi je rekla da ponovim za sedmicu-dvije i rekla mi je da uradim bris grla i nosa, kaze to ne traze vise u bolnicama, ali zbog sigurnosti bebe, pogotovo mame koje imaju djecu u vrticima, bi trebale pred porod uraditi...
I, da ne bude to jedino sto me nasekiralo, bebac je sav na desnoj strani i čelom okrenut dole... To bi bilo skroz ok da mi nije isto bilo sa Lejlom i da mi nije to iskomplikovalo porod koji bi bio smijesan da toga nije bilo... Otvorila sam se bez bolova jacih za 2h skroz, i onda jos 4 pokusavala predisati/prevristati napone cekajuci da princeza okrene glavu, jer celom ne moze izaci.... I sad me uhvatila panika... Kaze da lezim na lijevom boku i da se nadamo da ce okrenuto to prije poroda, a ne kao Leki na porodu...
Inace, Lejlu smo isto vodili na konktrolu i ozdravila je, hB, odveli smo je u vrtic...
Eto, izjadah se ja bas...
Pcelice, Ziel, ima li novosti kakvih?!

Ja sam od zuca imala bolove izmedju plecki pa malo nize valjda me skontas hehe,od napada sam padala u nesvijest,idi na uz dok se nije pogorsalo nedaj Boze,a bebica ce se okrenuti akoBogda user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 215
3.11.2015 12:03:53   
ziel
Leena super s kilazom beba napredna, a to za celo sad da cujem da i toga ima... uvijek nesto ima da se sikiramo. nadam se da ce biti sve ok do poroda da ce doci u pravilan polozaj. a i za ledja dobro si spomenula dr. da te posavjetuje... Kod mene nista novo. isto kao prije... Nece Riki napolje, kaze zima sad pa ceka proljece hahaha user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 216
3.11.2015 12:21:50   
Leena

Ja sam od zuca imala bolove izmedju plecki pa malo nize valjda me skontas hehe,od napada sam padala u nesvijest,idi na uz dok se nije pogorsalo nedaj Boze,a bebica ce se okrenuti akoBogda user posted image

Tacno tu me boli i naprijed na vrhu stomaka, pa malo desno, to sam mislila da je od zeludca... e misa mu... ma zaboli mene, Boga mi, suze mi krenu na oci... Uh. nece valjda gore. Jedva cekam to ujutro da odem.

Ziel, ne bih ni ja znala to da mi nije isto sa Leki bilo... Bila smjestena previse desno i tako celom nekako prema izlazu... I na porodu otvorena, voda otisla, sve idealno, ali predisi napone dok ne okrene glavu, jos mi konj rekao"nemojte tiskati, vrat cete joj slomiti"... Uh. Kakvi predisati, prevristala sam, samo da taj napon ode negdje drugo i da ne guram, ali jeeedva docekah da kaze: Sad guraj. K'o metak je izletjela.

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 217
3.11.2015 12:32:45   
*pcelica*
Dobar dan. Evo i mene nazad kuci user posted image Danas mi ctg super. Ponovo mi bio Puzic. Covjek se ibreti kad sam mu ispricala sta mi se juce desilo. A poslije mene je jos tri trudnice vratio. Jednu cak s vrata jer nije imala sliku s prvog uz-a user posted image Elem, Puzic mi je rekao ako se ne porodim do cetvrtka da mu dodjemdamepregleda a on je u petak dezurni pa da me on onda porodi. Danas me nije pregledao jer nisam imal bolova pa da me ne cacka , ali me sad bolucka. Ispod stomaka i udarau krsta.user posted image Vjerovatno je od umora i stajanja. Gore doctg-a nisam smjela da sjedem da sebebica ne uspava. Nego setala po cekaonici ko kakva ludaca
Leena masalah bebice, bas napredna. Super i za Lejlu da je ozdravila. Gdje ces raditi uz abdomena. Od privatnika najbolji dijagnosticar ti je Smajlovic.On sto tikaze 100% je tako. On je jedini mom babi dijagnozu potrefioa imao je tri razlicite dijagnoze sa tri razlicita ultrazvuka.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu NandaT)
Neposredna veza do poruke: 218
3.11.2015 12:44:30   
Leena

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Dobar dan. Evo i mene nazad kuci user posted image Danas mi ctg super. Ponovo mi bio Puzic. Covjek se ibreti kad sam mu ispricala sta mi se juce desilo. A poslije mene je jos tri trudnice vratio. Jednu cak s vrata jer nije imala sliku s prvog uz-a user posted image Elem, Puzic mi je rekao ako se ne porodim do cetvrtka da mu dodjemdamepregleda a on je u petak dezurni pa da me on onda porodi. Danas me nije pregledao jer nisam imal bolova pa da me ne cacka , ali me sad bolucka. Ispod stomaka i udarau krsta.user posted image Vjerovatno je od umora i stajanja. Gore doctg-a nisam smjela da sjedem da sebebica ne uspava. Nego setala po cekaonici ko kakva ludaca
Leena masalah bebice, bas napredna. Super i za Lejlu da je ozdravila. Gdje ces raditi uz abdomena. Od privatnika najbolji dijagnosticar ti je Smajlovic.On sto tikaze 100% je tako. On je jedini mom babi dijagnozu potrefioa imao je tri razlicite dijagnoze sa tri razlicita ultrazvuka.

Ih da te on pregledao, odmah bi sutra rodilauser posted image Meni je oba puta pregledima pokrenuo porod user posted image I to sam kasnije skontala, da me oba puta on pregledao. Prvi put sa E, mislila sam oci ce mi ispasti koliko je njezan bio, sa L me nije boljelo, ali isto porod nastupio sutra. Zna biti grub bas pri pregledima, ali je bas strucan i zna sta radi... A to je nekako najvaznije na kraju.
A gdje je taj Smajlović? Ja kontala u domu zdravlja vidjeti, ali ako ima sta bolje, otici cu

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 219
3.11.2015 12:49:30   
*pcelica*

Dobar dan. Evo i mene nazad kuci user posted image Danas mi ctg super. Ponovo mi bio Puzic. Covjek se ibreti kad sam mu ispricala sta mi se juce desilo. A poslije mene je jos tri trudnice vratio. Jednu cak s vrata jer nije imala sliku s prvog uz-a user posted image Elem, Puzic mi je rekao ako se ne porodim do cetvrtka da mu dodjemdamepregleda a on je u petak dezurni pa da me on onda porodi. Danas me nije pregledao jer nisam imal bolova pa da me ne cacka , ali me sad bolucka. Ispod stomaka i udarau krsta.user posted image Vjerovatno je od umora i stajanja. Gore doctg-a nisam smjela da sjedem da sebebica ne uspava. Nego set_ala po cekaonici ko kakva ludaca

Ih da te on pregledao, odmah bi sutra rodilauser posted image Meni je oba puta pregledima pokrenuo porod user posted image I to sam kasnije skontala, da me oba puta on pregledao. Prvi put sa E, mislila sam oci ce mi ispasti koliko je njezan bio, sa L me nije boljelo, ali isto porod nastupio sutra. Zna biti grub bas pri pregledima, ali je bas strucan i zna sta radi... A to je nekako najvaznije na kraju.
A gdje je taj Smajlović? Ja kontala u domu zdravlja vidjeti, ali ako ima sta bolje, otici cu

On me je gledao u petak. Ni osjetila nisam. Kad sam Atiju rodila pa pred otpust me isto on pregledao tad me je bolilo alo mi je rekao da mora detaljno da vidi da nije sta ostalo pa sam se strpila sta cu user posted image A recitovao mi je nekakvu pjesmicu i pita me dalimi se mm tako udvarao user posted image Pristupacan je. Moze se s njim popricati.
A Smajilovic je sad u Kemal begovoj. Tu je preselio ordinaciju. Prije je bio ovdje u Hrasnici. Evo ti broj na koji se narucuje 061 112 377Prije se narucivalo ujutro od 9 do 9 30. Sad ne znam je li jos uvijek ili je oko pet popodne

< Poruku je uredio *pcelica* -- 3.11.2015 12:53:41 >

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 220
3.11.2015 12:51:21   
ziel
Pcelice bas ti se oteglo ovo vrijeme, ne mogu ni zamisliti kako se osjecas, ali ja bih trazila vag. pregled danas pa nek bude sta bude, vrijeme je user posted image mene sve zivo interesuje pa ja volim da znam kako to ide otvaranje dokle je doslo... A znaci boli te nesto sad kad si vec kuci haha, bas te krenulo user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 221
3.11.2015 12:57:19   
Leena

Dobar dan. Evo i mene nazad kuci user posted image Danas mi ctg super. Ponovo mi bio Puzic. Covjek se ibreti kad sam mu ispricala sta mi se juce desilo. A poslije mene je jos tri trudnice vratio. Jednu cak s vrata jer nije imala sliku s prvog uz-a user posted image Elem, Puzic mi je rekao ako se ne porodim do cetvrtka da mu dodjemdamepregleda a on je u petak dezurni pa da me on onda porodi. Danas me nije pregledao jer nisam imal bolova pa da me ne cacka , ali me sad bolucka. Ispod stomaka i udarau krsta.user posted image Vjerovatno je od umora i stajanja. Gore doctg-a nisam smjela da sjedem da sebebica ne uspava. Nego set_ala po cekaonici ko kakva ludaca

On me je gledao u petak. Ni osjetila nisam. Kad sam Atiju rodila pa pred otpust me isto on pregledao tad me je bolilo alo mi je rekao da mora detaljno da vidi da nije sta ostalo pa sam se strpila sta cu user posted image A recitovao mi je nekakvu pjesmicu i pita me dalimi se mm tako udvarao user posted image Pristupacan je. Moze se s njim popricati.
A Smajilovic je sad u Kemal begovoj. Tu je preselio ordinaciju. Prije je bio ovdje u Hrasnici. Evo ti broj na koji se narucuje 061 112 377Prije se narucivalo ujutro od 9 do 9 30. Sad ne znam je li jos uvijek ili je oko pet popodne

Kazem ti, ja ga s L nisam osjetila, a sa E me slomio, ali je cinjenica da sam se oba puta nakon njegovog pregleda porodila user posted image A jeste pristupacan,l bio je dezurni odmah poslije Beciragica, kad sam L rodila i gledam cijeli dan kako razgovara sa zenama i kako je fin, a ne kao onaj noc ranije. Uh. Da se mi hairli kutarisemo aBd, da nam bebice budu zive i zdrave, a eto ako moze ekstra zelja, i da nas zaobiđe Beciragiceva smjenauser posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 222
3.11.2015 12:58:08   
*pcelica*

Pcelice bas ti se oteglo ovo vrijeme, ne mogu ni zamisliti kako se osjecas, ali ja bih trazila vag. pregled danas pa nek bude sta bude, vrijeme je user posted image mene sve zivo interesuje pa ja volim da znam kako to ide otvaranje dokle je doslo... A znaci boli te nesto sad kad si vec kuci haha, bas te krenulo user posted image

Trazila bih ja da onaj doktor od juce nije danas dezurni u porodilistu. Zato me nije htio ni dirati user posted image Da ga izbjegnem. A kakav sam baksuz kad mu se vecerasgore pojavim. Bice veselo user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 223
3.11.2015 14:18:09   
Leptirica87
Evo da se i ja javim nakon kontrome,al morala sam prvo turu odspavati.
Hvala bogu potrefio se dr.Ostrvica,nije Aza sva sreca a znam da je panicar imala sam iskustva s njom i njenim UZ.
Sto se tice bebe dr kaze da je sve ok ona je spremna samo je pitanje kad joj se cefne izaci heheh.
A i za dijareju kaze nije nista strasno moze biti malo prehlada a i malo jer se crijeva pritiscu ...uglavnlm i to je prestalo...ocistila se fino...i jos izgubila na kilazi.
Bas sam pitala dr hocul docekat termin kaze mogla bi jer grlic jest omeksan al opet je izdrzao dugo obzirom da se beba davno spustila nisko,a i samo onaj vrh prsta otvorena...tako da kontrola opet za 7dana.Pa vidjet cemo
Preletih na brzinu vidim kod Pcelice i Ziel jos nema promjena.
UmmuHamza i mene je tako stomak po vrhu poceo jucer boliti bas kao da nozeve mi neko zabija i ostra bol sva se stisnem i onda poce dijareja predvecer i cijelu noc sve jutros dok nisam posla izaci iz kuce.

Neposredna veza do poruke: 224
3.11.2015 14:27:31   
ziel
Leptirice super nek je sve uredno, nama se s ovim djecacima bas ne da to otvaranje hehehe, ne znam jesil ti nestrpljiva kao ja user posted image
Ja sam jedan prst otvorena od petka nezz sad... a ti si haman manje nego ja... A mozda se mi i nadjemo u porodilistu, imam bas jos jednu trudnicu koja je s terminom blizu u par dana user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *