|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar
2.11.2015 23:04:51   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

IZVORNA PORUKA: ninuska

Kuc, kuc. Ima li novosti? Novopecenih mama user posted image . Bebe se ulijenile sve mi se cini.

Sta te iznervira pcelice Beciragic..kazem ti ja da njemu nisu sve na broju. Meni nikako nije legao. A i miseljic prolupao..e svasta! Sutra trazi da te fino pregledaju

Vidim da ima i novih clanica user posted image . Zelim vam dobrodoslicu i lijepo druzenje user posted image .

ma idite na gak vece su sanse da vas zapadne normalan dr

Kolko ja skontah tamo u Vojnoj radi par dr samo,kako stignu sve zene pregledati nije mi jasno

Ma ima ih 7 sa Aidom, seficom.

Kako cura? Jel' spava?
Moj je danas grozan bio. Ruke me uzasno bole od nosanja

Evo je zaspala,nama je juce dan ludnica bio,ja i mm crkli od nosanja,cak ni koliva nisu pomogla a inace se komira cim vani izadje,danas je super bila ,ja fakat ne znam sta im naleti onakouser posted image ,da ti ne pricam o ledjima ukocena sam svauser posted image

kod nas kuc-kuc nema ovoga user posted image

Blago vama,pojma nemas koliko ste rahatuser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 176
2.11.2015 23:07:18   
Isha

IZVORNA PORUKA: Leena

Ninuska, da nije skok u razvoju?

Nemam pojma. Da se razumijemo otkad se rodio nije nikad bio pretjerano tih user posted image . Totalno mi je drugaciji od curice. Trazi puno vise paznje :(. Al haj..da te ne prepadam..nisu ni svi muski isti hahah user posted image

Ima moj brat sina, mladi od Lejle 3 mj, isti je takavuser posted image stalno trazi paznju...
Muskarciuser posted image kaze meni neki dan drugarica kad sam rekla da me bole ledja:"ama musko, naklatilo se na grbacu, a ni rodilo se nije"user posted image

Ja se sada nadam da ce ovo dijete biti mirnije i veca spavalica nego njih dvojica. Mali zaspe oko 23 i nadigne se u pola osam, naspavan user posted image . Jos kada mi neko kaze kako je naviknuo bebu da zaspe u osam, dodje mi user posted image , jednostavno ima djece koja nece da spavaju ni naopako user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 177
2.11.2015 23:20:27   
Leena

Vecer, moje dame
Jesmo li bolje nego jutros? Nesto nam je svima dan naopako krenuo

Pcelice, ma Beciragic je poznat po nemaru... Znas kako sam ti rekla da zam 4h cekala pod naponima drugi porod, on bio
U dezuri... Bolje da ne pricam. A sta je Nakas uradio LTM? Meni je on bas bio divan na prvom porodu, sa L mi je i trudnocu vodio od sedmog mjeseca.

Demira, hvala Bogu da je sada ok, mora malo zezati user posted image

Rose, to sa gakom je diskutabilno, vise je doktora, vise dobrih, ali vise i budalauser posted image

Isha, seka stize aBd? Neka je sa srecomuser posted image

ma ne bih rekla bas...vise je dr,a "budala" ko u vojnoj...vece su sanse da te zapadne dobar user posted image user posted image a LTM je Nakas na prvom porodu bio dobar, zena ga u zvijezde kovala cak sam se mislila ici njemu, sa njom...a kad je dosla, otkacio je jer je imao losdan i neka ga primadona iznervirala user posted image

Prema meni je isto bio divan i prema mojoj zaovi, bas lijepo iskustvo s njim imam... I sad se zakazah kod njega, valjda se necu razocaratiuser posted image
A licno znam 4 budale sa GAKa od kojih sam i pobjegla u Vojnu, zato i kazem... Mada je to sve stvar srece

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 178
2.11.2015 23:22:01   
*andjela*
isha i kod tebe cura,user posted image mi smo tu sa terminima...koliko samskontala da imas dva djecaka
moja cura se razigrala po stomaku,djecak spava,sad cu i ja jos malo

01.01.2014 Mamin decak * VELJKO*

28.02.2016 Mamina princeza *Marija*

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 179
2.11.2015 23:23:02   
Leena
Isha, to vec nije do spola, ista je moja Esma...
Jednom je sjedila do 1, ja je pustila
Bas da vidim dokle ce... I u pola
Sedam ujutro ustala, meni nije dobro bilo...
A Lejla, opet, nekad od 7 moli da je stavimo
Spavati, stavimo je oko 9, ali i ona rano ustaje

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 180
2.11.2015 23:29:58   
Isha

Isha, to vec nije do spola, ista je moja Esma...
Jednom je sjedila do 1, ja je pustila
Bas da vidim dokle ce... I u pola
Sedam ujutro ustala, meni nije dobro bilo...
A Lejla, opet, nekad od 7 moli da je stavimo
Spavati, stavimo je oko 9, ali i ona rano ustaje

Mene dvojica potrefila, mada je veci bolji kako raste. D.je dugo znao leci u pola jedan i opet se nadigne, ne znam odakle mu snaga user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 181
2.11.2015 23:30:36   
Isha

IZVORNA PORUKA: *andjela*

isha i kod tebe cura,user posted image mi smo tu sa terminima...koliko samskontala da imas dva djecaka
moja cura se razigrala po stomaku,djecak spava,sad cu i ja jos malo

Jeste, treba i meni malo pojacanja user posted image

(odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 182
2.11.2015 23:41:12   
rose

Kuc, kuc. Ima li novosti? Novopecenih mama user posted image . Bebe se ulijenile sve mi se cini.

Sta te iznervira pcelice Beciragic..kazem ti ja da njemu nisu sve na broju. Meni nikako nije legao. A i miseljic prolupao..e svasta! Sutra trazi da te fino pregledaju

Vidim da ima i novih clanica user posted image . Zelim vam dobrodoslicu i lijepo druzenje user posted image .

ma idite na gak vece su sanse da vas zapadne normalan dr

Kolko ja skontah tamo u Vojnoj radi par dr samo,kako stignu sve zene pregledati nije mi jasno

Ma ima ih 7 sa Aidom, seficom.

Kako cura? Jel' spava?
Moj je danas grozan bio. Ruke me uzasno bole od nosanja

Evo je zaspala,nama je juce dan ludnica bio,ja i mm crkli od nosanja,cak ni koliva nisu pomogla a inace se komira cim vani izadje,danas je super bila ,ja fakat ne znam sta im naleti onakouser posted image ,da ti ne pricam o ledjima ukocena sam svauser posted image

kod nas kuc-kuc nema ovoga user posted image

Blago vama,pojma nemas koliko ste rahatuser posted image

user posted image mislis...ja se sjecam s prvom curom mi se znalo desiti da doruckujem u 21,00 user posted image a onda sam otkrila fen i da voli da spava na tatinim prsima...valjalo ga je docekati s posla...kod ove fen ne pali ali nema ni potrebe user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 183
2.11.2015 23:42:28   
rose

IZVORNA PORUKA: Isha

Nemam pojma. Da se razumijemo otkad se rodio nije nikad bio pretjerano tih user posted image . Totalno mi je drugaciji od curice. Trazi puno vise paznje :(. Al haj..da te ne prepadam..nisu ni svi muski isti hahah user posted image

Ima moj brat sina, mladi od Lejle 3 mj, isti je takavuser posted image stalno trazi paznju...
Muskarciuser posted image kaze meni neki dan drugarica kad sam rekla da me bole ledja:"ama musko, naklatilo se na grbacu, a ni rodilo se nije"user posted image

Ja se sada nadam da ce ovo dijete biti mirnije i veca spavalica nego njih dvojica. Mali zaspe oko 23 i nadigne se u pola osam, naspavan user posted image . Jos kada mi neko kaze kako je naviknuo bebu da zaspe u osam, dodje mi user posted image , jednostavno ima djece koja nece da spavaju ni naopako user posted image

moja djeca zaspu u 21,00 user posted image obje user posted image ova starija je u bebecem uzrastu znala spavati od 19,00-07,00 user posted image

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 184
3.11.2015 0:01:32   
Isha

IZVORNA PORUKA: Isha

moja djeca zaspu u 21,00 user posted image obje user posted image ova starija je u bebecem uzrastu znala spavati od 19,00-07,00 user posted image

Meni je ovo sa njima nemoguce. Jednom je manji zadpao u 21.25 i probudio se u 3 i uspavljivala sam ga do pola 6

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 185
3.11.2015 0:23:23   
rose
ne znam kako ce nam biti kasnije i da li ce se sta mjenjati...ali ja ni ne uspavljujem ...ovu malu samo spustim u krevet i ako je namirena, presvucena, uspava se sama user posted image ocekujem da ce se probuditi oko 4 da doji...nakon toga je vracam u njen krevet...malo i ja zakunjam dok ona doji user posted image i onda ona nastavi spavati u svom kreveticu jos par sati

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 186
3.11.2015 2:40:05   
*pcelica*

Vecer, moje dame
Jesmo li bolje nego jutros? Nesto nam je svima dan naopako krenuo

Pcelice, ma Beciragic je poznat po nemaru... Znas kako sam ti rekla da zam 4h cekala pod naponima drugi porod, on bio
U dezuri... Bolje da ne pricam. A sta je Nakas uradio LTM? Meni je on bas bio divan na prvom porodu, sa L mi je i trudnocu vodio od sedmog mjeseca.

Demira, hvala Bogu da je sada ok, mora malo zezati user posted image

Rose, to sa gakom je diskutabilno, vise je doktora, vise dobrih, ali vise i budalauser posted image

Isha, seka stize aBd? Neka je sa srecomuser posted image

ma ne bih rekla bas...vise je dr,a "budala" ko u vojnoj...vece su sanse da te zapadne dobar user posted image user posted image a LTM je Nakas na prvom porodu bio dobar, zena ga u zvijezde kovala cak sam se mislila ici njemu, sa njom...a kad je dosla, otkacio je jer je imao losdan i neka ga primadona iznervirala user posted image

Prema meni je isto bio divan i prema mojoj zaovi, bas lijepo iskustvo s njim imam... I sad se zakazah kod njega, valjda se necu razocaratiuser posted image
A licno znam 4 budale sa GAKa od kojih sam i pobjegla u Vojnu, zato i kazem... Mada je to sve stvar srece

Ma super su svi osim ovog user posted image Skontala sam da je on dobar i ljubazan samo prema svojim pacijenticama.Ostale otkaci ko sa spiska, ali nema veze.
Nemogu da spavam. S ovim mm i grijanjem nikako na zelenu granu. On ukljuci, meni onda vruce, nikako da se uskladimo user posted image Evo me gledam farmu user posted image Nije ni cudo sto mi se dijete onda umiri. Komira se od ovih gluposti user posted image
Isha eto i tebi princeze user posted image Kako ce je braca razmazitiuser posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 187
3.11.2015 5:05:36   
ziel
Ah Pcelice kad vidjo da si pisala u 2:40 pomislila sam da si krenula u bolnicu user posted image ali vidim i kod tebe se nista ne desava...
Ja evo ustala ne mogu da spavam, zao mi mm-a jer se on budi na svako moje okretanjr s jedne na dr stranu a toga bude po 116 puta.....

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 188
3.11.2015 6:29:10   
Leptirica87
Evo jos jednog vampira,ja cijelu noc nisam spavala,samo ubeala sat vremena od 23-00 i to sve bi.Mene jucer popodne poceo stomak bolit,rezat,probadat neznam ni ja vise sta a zatim dijareja i tako popodne cijelo i cijelu noc.Cas mi zima cas vruce,tepm se povisila na 38 i oko 5jos i povratim....elem uzas.
Sad u 8 imam kontrolu a neznam kako cu,bojim se da me i u Domu Z ne uhvati pa kzd cu onda.Najgore sto ni bebicu nisam osjetila iako sam cijelu noc bila budna.
Cuvajte mi zene fige valjda bude sve OK.Neznam jel ovo kakvo predporodjajno stanje,ik je kakva prehlada stomaka....kud danas ni nema moje dr nego ce biti neko drugi al moram otici na pregled jer jos 12 dana do termina...
Uglavnom pozdravljam vas pa se cujemo,i nadam se da ce nam danasnji dan bit bolji od predhodnog.
A i ja sam oko 3 ulazila ovdje i vidim na pocetnoj strani Pcelica pisala prije na pola sata,al nisam mogla uci nikako na forum...a boga mi pomisluh otisla da se poradja pa sam joj i pozeljela srecu al eto ne bi to nego nespavanje 😊

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 189
3.11.2015 6:33:53   
ziel
Sretno Leptirice na kontroli, drzimo fige user posted image
i javi nam se sa izvjestajem user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 3.11.2015 6:34:30 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 190
3.11.2015 8:02:10   
ninuska
Jutro...

Evo jos jedne koja je od 5 budna. Mali skontao da bi trebao kakiti u to doba.pa dok se natezao, pa pranje presvlacene on ee razbudio user posted image . I smije se.

ziel,,pcelice jos malo se strpite. Ja sam mogla spavati. Bilo mi je tesko da se okrenem sa jedne na drugu stranu i problem kad ustajem iz kreveta.
rose mashallah..da je ne ureknemo user posted image
leptirice sretno na kontroli user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 3.11.2015 8:05:57 >

2011 ??
2015 ??

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 191
3.11.2015 8:03:46   
Travelove
Jutro mamice, ja sam se za divno cudo naspavala. Jest da se osjecam nekako suho iznutra otkako mi je dr rekla za plodovu vodu, i samo se pipkam da mi nije iscurilo sta. I jedva cekam na kontrolu,da vidim kakvo je stanje.
Napolju bas zahladnilo, a i neka je, vise mi godi ovo vrijeme, nego kada se sjetim onih vrucina.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 192
3.11.2015 8:16:41   
M.A.M.
Jutro drage zenice,moja smizla zaspala sinoc prije 22,i probudi se oko 23 okice na vrh glave smije se i guguce jedva je uspavala opet,zato jos evo spava a ja pijem kafu u miru
Ziel,pcelice ima li sta novo?
Ima li one Araj,nigdje zene zive,jesu nas bebci okupiraliuser posted image

< Poruku je uredio M.A.M. -- 3.11.2015 8:17:52 >

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu Travelove)
Neposredna veza do poruke: 193
3.11.2015 8:41:08   
NandaT
Jutro drage moje

Koliko vidim sve smo na broju user posted image . Ja fino spavam ova zadnja 2-3 dana, manje ustajem i u wc, samo mi je problematicno okretanje i ustajanje.
Leptirice sretno na kontroli, ne znam koji dr je danas na rasporedu u DZ. Ako bude ona Zigic ona je strasan panicar pa da te ne nasikira dzaba da znas.

Zene ja i dalje nemam nikakvih simptoma da bi ovo moglo uskoro krenut a termin prekosutra user posted image user posted image . Nista me ne boli, beba nije previse nisko, ne znam...U cetvrtak se trebam javiti na UKC pa vidjecemo

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 194
3.11.2015 9:30:54   
ziel
Kod mene nista novo, sve isto kao i prije, nema nikakvih znakova... kao u inat user posted image

NandaT da nije ono ipak istina da djecaci nekad i predju termin..hmm...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu NandaT)
Neposredna veza do poruke: 195
3.11.2015 9:33:26   
ninuska
Ma jok..ja rodila 13 dana prije termina. A tako sam i curu.
Zavisi i koliko su redovne menstruacije jer oni racunaju prema posljednjoj m

2011 ??
2015 ??

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 196
3.11.2015 9:36:48   
ziel

Ma jok..ja rodila 13 dana prije termina. A tako sam i curu.
Zavisi i koliko su redovne menstruacije jer oni racunaju prema posljednjoj m

Kod mene su bile oduvijek redovne, da kazem da sam u dan znala kad cu dobiti...eventualno je znalo poraniti 1 dan. Na 30 dana dobijala. Udomaxili se momci u pupama

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 197
3.11.2015 9:45:28   
ziel
E ove mamice neka nam napisu kad krenu bolovi gdje prvo zaboli? Jel po dnu stomaka ili cijeli stomak boli ili ?

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 198
3.11.2015 10:02:40   
Isha
Leptirice, ta dijareja kojuvopisujes mnoge zene imaju prije poroda, organizam se cisti. Tako sam i ja prvi put, par dana prije imala i bila sam laksa 2 kg user posted image

Ziel, kako kome, ja bih te bolove opisala kao menstrualne. Recimo, mene je uvijek bolio stomak, skroz dole pri dnu, a kasnije i ledja.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 199
3.11.2015 10:08:57   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: ziel

E ove mamice neka nam napisu kad krenu bolovi gdje prvo zaboli? Jel po dnu stomaka ili cijeli stomak boli ili ?

Po dnu stomaka u predjelu jajnika pa u ledja,bas kao menstrualni bolovi

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *