|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar
3.11.2015 14:27:50   
NandaT
Leptirice user posted image za kontrolu. Dobro je da je bio dr Ostrvica, on je bas smiren i sve fino pregleda. Da je bila Zigic ona bi frku digla da ces joj se na stolu porodit user posted image . Mene je jednom potrefila dok je moj dr bio na godisnjem, ja u suzama izasla iz ordinacije koliko me isprepadala.

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 226
3.11.2015 14:37:47   
*pcelica*
Hajd ove iskusne zene s prirodnih poroda da mi kazu. Boli me ispod stomaka i krsta. Bol se javlja svakih 10 minuta i onda jednom na 20 minuta. Pa opet na 10. Sad ne znam jesu li laznjaci ili su pravi user posted image .

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu NandaT)
Neposredna veza do poruke: 227
3.11.2015 14:40:34   
ziel
Joj Pcelice LEENA jednom prilikom rece da su kod nje na jednom porodu bile tako zbrkane kontrakcije do samog izlaska bebe... pa ne treba se sad toliko uzdati ni u to vrijeme... Ali ja bih na tvom mjestu sacekala jos sat vremena ako nisi sigurna pa onda lijepo fino u bolnicu... neka ti je sretno user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 3.11.2015 14:41:32 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 228
3.11.2015 14:43:28   
NandaT
Sretno Pcelice sta god da bude user posted image
Hej da mene hoce makar sta zabolit, pa da se mogu nadati da ce uskoro

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 229
3.11.2015 14:46:51   
ziel
IZVORNA PORUKA: NandaT

Hehehe ja i ti imamo iste zelje user posted image
A mene kako je krenulo porodicu se zadnja u novembru, sve ce prije mene haha

< Poruku je uredio ziel -- 3.11.2015 14:47:50 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu NandaT)
Neposredna veza do poruke: 230
3.11.2015 14:51:59   
NandaT

IZVORNA PORUKA: ziel

IZVORNA PORUKA: NandaT

Hehehe ja i ti imamo iste zelje user posted image
A mene kako je krenulo porodicu se zadnja u novembru, sve ce prije mene haha

Meni termin prekosutra a isto kao da je za mjesec, apsolutno nikakvih simptoma. Isla malo setala ne bi li se sta desilo. Samo me ledja zabolila user posted image user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 231
3.11.2015 15:21:44   
ziel
Nanda dzaba si se umorila jel od setnje kad nema nikakvog efekta user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu NandaT)
Neposredna veza do poruke: 232
3.11.2015 15:40:38   
Leena

Joj Pcelice LEENA jednom prilikom rece da su kod nje na jednom porodu bile tako zbrkane kontrakcije do samog izlaska bebe... pa ne treba se sad toliko uzdati ni u to vrijeme... Ali ja bih na tvom mjestu sacekala jos sat vremena ako nisi sigurna pa onda lijepo fino u bolnicu... neka ti je sretno user posted image

Jeste, sa Esmom mi je tako bilo i nakon dripa nije bilo pravilno... Ako postanu jaki, idi ti da te pregledaju...
Nanda, Ziel, brzo ce to, bolovi mogu svakog trena krenuti i ne idu sa najavom, ne moraju imati nikakvih ranijih simptoma

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 233
3.11.2015 15:42:10   
Farah 00
Dancek ZeMske moje😊

Vidim jos ste sve 2u1, kod Ziel se nista ne desava, djecaku bas lijepo u maminoj pupi, mada eto po terminu ima jos vremena.

Pcelice neka ti je sretno ako danas odes u bolnicu, a za te kontrakcije ko zna jel uvijek moraju bas biti ti pravilni razmaci😯😯😯

UmmuHamza Ja sam danas poslala poruku doktoru kako mi je rekao, pa cekam da mi odgovori kada da mu dodjem na Jezero (do sad sam mu isla privatno) a tad trebam zapoceti i sa ctg pracenjem, tako da cu to u vezi uputnica tek da vidim, mada dala mi je dr 5 komada.
Mene isto zadnjih par dana boli na vrhu stomaka, al ja bas primjetim da se tu koza zategla pa me zbog toga boli.

Leptirice super za urednu kontrolu, beba ce jos da uziva u pupi😊

Leena Mashallah tvoj je bebi napredan, a sto se tice polozaja, nadam se da ce spavanje na lijevom boku pomoci da se fino namjesti za sto laksi porod.

Ja sam danas nesto bez energije, juce sam se nahodala, danas jedva nesto po kuci, mrsko mi, a i zgaravica me muci. MM konacno nasao jedan veliki paket onih pampers premium pelena broj 1, i to jedan jedini paket i bio. Sad imamo dva mala paketa i ovaj veliki, ukupno 150 komada 😊😊😊😊 Ne znam ni koliko puta dnevno se beba presvlaci😮

(odgovor članu NandaT)
Neposredna veza do poruke: 234
3.11.2015 15:42:44   
ney75
Dan zene,
samo da vas pozdravim, da svim terminusama pozelim srecu, da se sto bezbolnije i brze porodite i drzite svoje bebace user posted image user posted image
pcelice nadam se da je to to i da ce biti na hajr user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 235
3.11.2015 15:58:33   
felix
sta ima kako ste ja danas otisla privatno radila nalaz uzas imam bak. radila mi uzv kao da imam hematom sreca nije blizu ploda posteljice
sa bebom savrseno elhamdullilahi sve napreduje sam taj hematom zeza me
Dala mi uterigreston 3/2 da stavljam i dabraston da pijem
dala mi macmirom vag imam puno sekreta
Da mirujem strogo za 15 dana na kont. da vidi smanjujel se sta ovaj hematom

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

(odgovor članu NandaT)
Neposredna veza do poruke: 236
3.11.2015 16:03:09   
salmy

IZVORNA PORUKA: felix

sta ima kako ste ja danas otisla privatno radila nalaz uzas imam bak. radila mi uzv kao da imam hematom sreca nije blizu ploda posteljice
sa bebom savrseno elhamdullilahi sve napreduje sam taj hematom zeza me
Dala mi uterigreston 3/2 da stavljam i dabraston da pijem
dala mi macmirom vag imam puno sekreta
Da mirujem strogo za 15 dana na kont. da vidi smanjujel se sta ovaj hematom

felix masAllah nisam znala...da bude sve po skolski

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 237
3.11.2015 16:06:24   
ziel
Farah kojih pempasa imas 150 komada, mislim koji br.? Ja br.1 kupila samo jedan paket od 28 komada, a br.2- 2 paketa po 35 komada. To je za sad sto imam. Na jedinici pise od 2-5 kg, a na dvici 3-6 kg. Tako da to sigurno nije velika razlika a znaci ovaj br 2 da bebu ne steze...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 238
3.11.2015 16:08:41   
Pufnicaa
Pcelice sretno :)
Ziel ma brzo ces i ti Abd...

Sretno svim zenama u ovom mjesecu Abd da vam budes to laksi porod i bebice da budu zive zdrave i normalne Abd :D Da vam obasjaju zivot radoscu..i vama i nama buducima jos maloo:)

All I ever wanted
Was to see you smiling

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 239
3.11.2015 16:54:22   
Farah 00

Farah kojih pempasa imas 150 komada, mislim koji br.? Ja br.1 kupila samo jedan paket od 28 komada, a br.2- 2 paketa po 35 komada. To je za sad sto imam. Na jedinici pise od 2-5 kg, a na dvici 3-6 kg. Tako da to sigurno nije velika razlika a znaci ovaj br 2 da bebu ne steze...

Ziel tvoj djecak ce biti najmanje za 1kg veci od moje curice aBd, a treba nam sigurno bar mjesec dana da dobijemo 1kg, tako da cemo mi za pocetak koristi broj 1, taj sam samo i kupila, a ti mozes odmah na broj 2 😊

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 240
3.11.2015 17:07:09   
ninuska
pcelica nam u bolnici user posted image ..na 3 minute bololovi user posted image . Draga, da sto lakse i bezbolnije se porodis aBd user posted image
user posted image

2011 ??
2015 ??

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 241
3.11.2015 17:11:04   
Travelove
I ja sam mislila uzeti dvojku odmah. Ali cu uzeti za pocetak manje pakovanje, sta znam kako ce bebi odgovarati, lako je dokupiti. A i imam pola paketa jedinice, ipak sam pola 14 komada spremila za bolnice, a pola ostavila nama, jer mi je i ovako kesa za bolnicu prevelika i preteska.

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 242
3.11.2015 17:11:22   
M.A.M.
user posted image user posted image user posted image eto njoj bebace brzouser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 243
3.11.2015 17:11:35   
UmmuHamza2305

IZVORNA PORUKA: Farah 00

Dancek ZeMske moje😊

Vidim jos ste sve 2u1, kod Ziel se nista ne desava, djecaku bas lijepo u maminoj pupi, mada eto po terminu ima jos vremena.

Pcelice neka ti je sretno ako danas odes u bolnicu, a za te kontrakcije ko zna jel uvijek moraju bas biti ti pravilni razmaci😯😯😯

UmmuHamza Ja sam danas poslala poruku doktoru kako mi je rekao, pa cekam da mi odgovori kada da mu dodjem na Jezero (do sad sam mu isla privatno) a tad trebam zapoceti i sa ctg pracenjem, tako da cu to u vezi uputnica tek da vidim, mada dala mi je dr 5 komada.
Mene isto zadnjih par dana boli na vrhu stomaka, al ja bas primjetim da se tu koza zategla pa me zbog toga boli.

Leptirice super za urednu kontrolu, beba ce jos da uziva u pupi😊

Leena Mashallah tvoj je bebi napredan, a sto se tice polozaja, nadam se da ce spavanje na lijevom boku pomoci da se fino namjesti za sto laksi porod.

Ja sam danas nesto bez energije, juce sam se nahodala, danas jedva nesto po kuci, mrsko mi, a i zgaravica me muci. MM konacno nasao jedan veliki paket onih pampers premium pelena broj 1, i to jedan jedini paket i bio. Sad imamo dva mala paketa i ovaj veliki, ukupno 150 komada 😊😊😊😊 Ne znam ni koliko puta dnevno se beba presvlaci😮

Meni moja dr danas tako kaže, pa reko' da ti javim odmah.. da ne odeš bez uputnice, pa te budu zezali..
I meni se koža zategla na vrhu, a na dnu kao da mi je prazan stomak .. Izgleda da ovo moje dijete neće još.. Trebao se valjda do sada spustiti, termin mi naredne sedmice

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 244
3.11.2015 17:12:23   
Travelove

IZVORNA PORUKA: ninuska

pcelica nam u bolnici user posted image ..na 3 minute bololovi user posted image . Draga, da sto lakse i bezbolnije se porodis aBd user posted image
user posted image

Ooooo user posted image pocelo je pocelo, da prodje brzo i bezbolno. user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 245
3.11.2015 17:12:29   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

user posted image user posted image user posted image eto njoj bebace brzouser posted image draga da bude sto bezbolnije

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 246
3.11.2015 17:14:15   
UmmuHamza2305
Da Allah olakša Pcelici, da sve bude ok i prođe što bezbolnije user posted image

(odgovor članu UmmuHamza2305)
Neposredna veza do poruke: 247
3.11.2015 17:21:16   
ziel

IZVORNA PORUKA: ninuska

user posted image

Hvala Bogu doslo i njeno vrijeme, da joj dragi Bog pomogne da sto lakse rodi svog princa zivog i zdravog user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 248
3.11.2015 17:24:01   
ziel

Ziel tvoj djecak ce biti najmanje za 1kg veci od moje curice aBd, a treba nam sigurno bar mjesec dana da dobijemo 1kg, tako da cemo mi za pocetak koristi broj 1, taj sam samo i kupila, a ti mozes odmah na broj 2 😊

A jesam malo i o tome mislila pa zato nisam htjela vise od jednog paketa kupiti br.1. Ali i tebi ce garant ostati od tih 150 komada prerast ce, mozda bude naprednija kad bude dojila user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 249
3.11.2015 17:39:52   
Farah 00

A jesam malo i o tome mislila pa zato nisam htjela vise od jednog paketa kupiti br.1. Ali i tebi ce garant ostati od tih 150 komada prerast ce, mozda bude naprednija kad bude dojila user posted image

Nece nista ostati jer to nije pelena ni za mjesec dana, eto da samo 5 puta presvuces bebu to je toliko komada za mjesec, a ne moze manje od toga, bar su moje prijateljice vise od 5 puta mijenjale pelene bebi.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *