M.A.M.
|
IZVORNA PORUKA: Leena Drage moje, evo i mene Jutros bila na kontroli. Bebac, hvala Bogu, super. 2250g, otprilike. pregledala ga je detaljno, kaze sve, hvala Bogu, ok. A onda mi se zanesvijestilo od ležanja na leđima, pa je prekinula pregled Uradila mi je brisove, zvat ce me kada budu gotovi. I dalje da se javljam u bolnicu na pregled, to sam svakako vec zakazala. E sad... S druge strane, bol u leđima, izgleda nisu leđa, nego reflekcija žuči, kaže da se hitno javim sutra u dom zdravlja da me upute na ultrazvuk abdomena. sutra cu otici po to i uzeti uputnicu za bolnicu, za komplet laboratoriju, to mi je rekla da ponovim za sedmicu-dvije i rekla mi je da uradim bris grla i nosa, kaze to ne traze vise u bolnicama, ali zbog sigurnosti bebe, pogotovo mame koje imaju djecu u vrticima, bi trebale pred porod uraditi... I, da ne bude to jedino sto me nasekiralo, bebac je sav na desnoj strani i čelom okrenut dole... To bi bilo skroz ok da mi nije isto bilo sa Lejlom i da mi nije to iskomplikovalo porod koji bi bio smijesan da toga nije bilo... Otvorila sam se bez bolova jacih za 2h skroz, i onda jos 4 pokusavala predisati/prevristati napone cekajuci da princeza okrene glavu, jer celom ne moze izaci.... I sad me uhvatila panika... Kaze da lezim na lijevom boku i da se nadamo da ce okrenuto to prije poroda, a ne kao Leki na porodu... Inace, Lejlu smo isto vodili na konktrolu i ozdravila je, hB, odveli smo je u vrtic... Eto, izjadah se ja bas... Pcelice, Ziel, ima li novosti kakvih?! Ja sam od zuca imala bolove izmedju plecki pa malo nize valjda me skontas hehe,od napada sam padala u nesvijest,idi na uz dok se nije pogorsalo nedaj Boze,a bebica ce se okrenuti akoBogda