*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (5.10.2015 16:47:51)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305 IZVORNA PORUKA: Farah 00 IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305 Vidim da pričate o grliću.. Jel'''' se grlić samo vaginalnim pregledom može vidjeti? Mene nikad niko vaginalno nije pregledao.. Novembarske kada ćete vi početi na ctg ići? Meni dr dala uputnicu da odem za oko 7 dana.. Pitanje za LTM ili nekog upućenog : Dr mi je na uputnici za ctg napisala GAK , iako sam joj rekla da ću u Vojnu.. pa hoće li smetati ako s tom uputnicom odem u Vojnu ili da ipak odem do nje po novu uputnicu? [sm=smiley1.gif] Ja mislim da ce smetati sto pise GAK, jer uvijek vrate kada nesto pogresno pise na uputnici, bar iz iskustva znam sto se tice vadjenja ovih nekih drugih nalaza i pregleda. Mene dr opste prakse uvijek pita npr kada vadim hormone stitne da li cu na DIP ili u Vojnu bolnicu.... Ja planiram ici na ctg kad budem 36 sedmica... Ma i mene je ova moja pitala i opet napisala GAK.. Sreća pa mi nije daleko DZ, inače bih se naljutila pošteno, jer me žena skroz slabo registruje.. kako su poostrili kriterije ne bi me cudilo da im zasmeta mada eto mozes pokusati, napraviti se luda, vaditi se na hormone i trudnocu [sm=smiley36.gif] sta ja znam, ja bih probala. svakako samo jednom pokazes tu uputnicu i vise te ne pitaju za uputnice. samo svaki naredni put pokazujes nalaz od doktora. a ja imam losu konekciju sa svojom doktoricom, zato uvijek saljem muza, njega nekim cudom uvijek bolje razumiju [sm=smiley36.gif] joj nisam vam pricala za najnoviju dogodovstinu sa papirologijom. proslu heftu (pon i utorak) mm isao da zavrsi papirologiju oko zdravstvene malenoj, cipsa i meni za porodiljsku naknadu. i otisao u cips, posto su sad izmodali za porodiljsku naknadu treba uvjerenje o kretanju iz mupa ili iz cipsa neki obrazac Pneki broj A [sm=smiley36.gif] i mm fino na salteru trazi obrazac, teta na salteru ga pita jesam zaposlena ili nisam kaze on zaposlena e kaze onda TI treba taksa od 5 Km iz mupa tj sa pasoskog te on lijepo klapnu na pasosko kod kampusa i kupi taksu, i vratio se daje taksu kad ona njemu obrazac a taksu u ladicu [sm=zmeden.gif] stade moj muz gleda, nista mu nije jasno kaze ona njemu sve je u redu [sm=smiley1.gif] kaze on njoj sta je u redu,a taksa??? kaze ona pa dala sam vam obrazac...on opet u nju (naravno iz anjega red) zbunjen nista mu nije jasno ona opet njemu sve je u redu kaze on njoj: gospodjo, nije u redu, nisam ja djaba dao 5 KM i klapnuo do mupa lizite i lijepite tu taksu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] te ona poliza i zalijepi pri tome se kaze mm zacrveni jer su ljudi poceli da komentarisu ja sebi nisam mogla doci. kako mi mm objasni, na obrascu ne pise dal ja radim ili ne, nego eto ti dobrom voljom kazes da radis pa te salju po taksu, ti platis taksu a ona taksu u ladicu i dobra za 5KM posto je zavrne [sm=smiley36.gif] pa kako god okrenes ona dobra za 5 KM ili ce je prodati nekom drugom pa uzet sebi 5KM ili ce je pokloniti nekom svom.ja sebi nisam mogla da dodjem. Znaci da se ja pripremim da ce me zvati iz mupa kad mi mm bude vadio papire. Jer on ima da udavi nekog [sm=smiley36.gif]. On inace ima tako srece ko i tm s papirima [sm=smiley36.gif]Ali da su bezobrazni, bezobrazni su. Bez obzira da li si u radnom odnosu ili ne zeznuti te za pet maraka stvarno je jadno. Nekjoj nije ostavio
|
|
|
|