aidana -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (4.10.2015 17:54:10)
|
IZVORNA PORUKA: Farah 00 IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: Farah 00 Pozdrav[sm=smiley1.gif] Vidim samo se trudnice javljaju danas na rr i to novembarske terminuse[sm=smiley36.gif] Danas dan bas lijep, a ja nisam u setnji, nego odmaram kuci, jesam jedino rucak napravila. Ja jos nijednom nisam ustajala po noci u wc, pojma nemam kako izdrzim do ujutro[sm=smiley36.gif], a trudim se da unosim dosta tekucine. Sto se tice spavanja, spavam ko top, jedino mi ustajanje i prevrtanje ide teze, moram rukama poduprijeti[sm=smiley36.gif] Stomak raste, kako dani idu, vidim da mi ne moze ni ono sto mi je doskoro moglo, ali mog stomaka tik ispod grudi i nema, jer nisko nosim, pa ne izgleda nesto posebno velik. Energije imam, ali je ne mogu trositi jer se moram primiriti, a nisam navikla na to, ali za dobrobit bebice moram. Osjetim dok duze stojim kako beba vrsi pritisak bas pri dnu, tako da me strah da mi se grlic skroz ne stanji. Montirali smo krevetac, bas se lijepo uklopio[sm=bravo.gif] Danas sam oprala pelene, dekice i peskire bebine, a sutra cu peglati. Veceras idem na jos jedne babine. mojbebac Tebi se bas priblizilo, nek je sretno[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Ziel te lepinice cesto spominjes, a ovaj put su mi i zamirisale, mogla bi jednu sa kajmakom[sm=smiley36.gif] E moje lepinice , od njih se najvise debljam a najvise mi gode za dorucak :-) A ti si super kad ne ides u wc navecer ja se satra peruci se svako malo haha. Ostale samo mi novembarske, ostale se nesto usutile a i mamice friske i one se zabunile svojim bebicama pa haman nemaju vremena za nase dileme :-D A zasto ces ti koristiti pelene? Hoces povijati bebu mozda? Tetra pelene se koriste bukvalno za sve, npr. pelenu stavis na onu dasku za presvlacenje da ti beba ne ide direktno na onu plastiku/gumu, kad kupas bez obzira na peskiric, ipak je s pelenicom utapkas, ona je njeznija i bolje upija, gdje god da spustis bebu, autosjedalica, secija, krevet, prvo ces ispod staviti tu jednu pelenu zbog higijene, ako je neko drzi naslonjenu na rame, stavit ce tu pelenu prvo da bebica ne stavlja glavicu na odjecu direktno. Obzirom da beba i bljucka, stavi se npr pelena na krevetic ispod glavice, jer to cesce peres i mijenjas nego samu plahtu koja ide na krevetac.... A ko planira siroko povijanje sluzi i za to[sm=smiley1.gif] Jesam se raspisala[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ispod 20 komada ne mozes[sm=smiley36.gif] Bas su tetra pelene multifunkcionalne. Tako sam ja s prvim djetetom, imala tetra pelenu u kreveticu ispod glave, na seciji kad ga spustim, jednu za podrigivanje, jedna za brisanje, jedna u as, jedna u kolicima....i na kraju se okrenem a ono soba puna pelena, ne znam vise ni koja mi je za sta [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]tako da sam ih malo po malo zamjenila. Recimo za as sam kupila frotirni prekrivac, za kolica isto dekicu koja ide ispod pa se preklopi da se beba pokrije, dobila pamucne pelene sa medicama (nisu klasicne tetra, vec puno mekse, nisam ih kod nas vidjela) njih stavljala da lezi na njima i nosila u torbi kad idem negdje. Meni je tako bilo lakse, ali definitivno ti treba barem 20ak da ih mozes uvijek vrtiti i prati.
|
|
|
|