ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (4.10.2015 6:43:25)
|
IZVORNA PORUKA: Isha Ziel, drago mi je za bebicuvi mamu, valjda ce seczena moci malo opustiti kada budu kuci zajedno. Zar te nisu mogli postediti tih poslova sada? Nerviraju me i gosti koji se najave kao-eto nas, ma kome [sm=jezicek.gif] Meni se moraju najaviti minimalno dan ranije, mozda planiram nesto, pa ce me poremetiti [sm=jezicek.gif] Ma zao mi bilo jer su previse posla imali, nisam morala ici ali eto htjela sam bar u necemu olaksati, mada nisam mogla onoliko koliko su oni, saginjati se itd. Ali sam im opet dosta pomogla s obzirom na drugo stanje [sm=smiley36.gif] Sinoc se komirala kad sam legla, rano legla oko 19:00 pa se budila u wc 3x i opet se vracala u krevet, do jutros, ispratila mm-a na posao. Danas nam htjela njegova tetka doci s muzem, zvala na fiksni pa se sveki javila, ali kad je cula da mm-a nema kuci do pola 5 odustali su, kaze ne moze tetak voziti po mraku, slab mu vid, a nama drago [sm=jezicek.gif] jer nisam bas ni odmorna ni raspolozena za primanje gostiju, tako da ce doci vjerovatno u petak po danu... Kako mi se beba bila umirila jucer, samo sam ga ujutro osjetila i tek nekad sinoc kasno 2 pokreta, bila sam se nesto zabrinula. A evo sad kako sam se probudila gura se nogicama [sm=smiley1.gif] Skuhala sam tijesto za lepinice taman ce nadoci dok ja opet ustanem, sad cu se vratiti u krevet jos malo. Nisam stigl ajucer ni posteljinu za krevetic oprati, a vidim sad neko vrijeme tmurno pa i ako operem necu iznositi vani, pokupice dim iz zraka, nego u kuci na gvozdeni strik.
|
|
|
|