Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (5.10.2015 9:46:05)
|
IZVORNA PORUKA: mom2B IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: mom2B Dobro jutro [sm=nosecka.gif] i mame [sm=smiley31.gif] carobno dobro nam dosla i najsrdacnije cestitke za Dzanino rodjenje [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Drago mi je da je sve proslo u redu, samo mi je zao sto ti se rana upalila [sm=smiley13.gif] Koja te dr Imsirija porodila? Hvala mom od srca [sm=smiley1.gif] Nije me Imsirija porodila. Porodio mi dr Hadzic Neno, Lejla Imsirijae pregledala jer je predsjednik Komosije za carske a ja nisam bila na toj Komisiji nego s pregleda ne poslali na pripremu za carski. A ona mora odobriti i tako da me ona pregledala, trajalo cijelu vjecnost. Obrni okreni, mjeri ovo, mjeri ono. Elem, na kraju Lejla sarnu i posla me na klistiranje Ahaaa... ma super si ti to zavrsila [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Meni kad su trebali jajnik i cistu vaditi vaditi bio mi je Godinjak na komisiji.. ja znam da je sve na lijevoj strani za vadjenje, a on na komisiji diktira i navodi da je na desnoj... ja se pridizem i govorim, ne ne, nije na desnoj strani... a on odgovara, nema veze, kad te otvore vidjece gdje je... ja se isprepadala pravo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]... Budim se nakon operacije u intezovnoj, vidim gazu od prepone do prepone i vecu mrlju krvi na desnoj strani... mislim se ja u sebi... eto ti ga sad... izvadili mi pogresan jajnik [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Srecom sve je super proslo, ali sad kako mi stomak raste tako imam osjecaj da cu popucati po rani [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Hahaha, izvini znam da tebi nije smijesno ali kako ti to isprica meni shega. Rani staroj nece nista biti. Imam i ja od slijepog crijeva, pa se razvukla uzasno, cak i kapilari popucali ma njoj ali prezivjela je. Evo sad se vraca u normalu.
|
|
|
|