Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (6.10.2015 12:39:29)
|
Hvala vam na lijepim zeljama, [sm=bravo.gif] I ja vama zelim lagane porode i da rodite zdrave bebice[sm=bravo.gif] Ja sam kupila u apoteci te jednokratne gacice, velicina L, izgledaju kao bokserice, mozda i bolje, da se ulozak ne mrda[sm=smiley36.gif] Prije 15dana ta mi je velicina odgovarala, sad necu ni da probam, a valjdamalkice ispuse odmah stomak poslije poroda, pa ce nam moci gacice koje ponesemo[sm=smiley36.gif] Leptirice, znaci jos dvije sedmice i eto tebe u 9 mjesecu aBd[sm=bravo.gif] Ja pijem Mg od NW u tabletama od 500 mg i bas mi godi, ali uzmem pola tablete ujutro, pola navece. Imam normalnu stolicu[sm=smiley1.gif] Mg direkt je dobar, ali meni sladak pa mi zgaravica od njega, a htjela sam uzeti ovaj jaci. Travelove ja sam sve stvari nagurala u krevetic, pa uzimam dio po dio, perem i peglam. Jos malo imam stvari za oprati, i na kraju ce mi ostati navlaka od autosjedalice, nosiljke i lezaljke, jer bi ja ipak da to sve operem. Leena Znaci svi termini zauzeti u oktobru kod Nakasa, a ionako dobijes neki temin a jos 20 zena u istom terminu[sm=smiley36.gif] Ja se jednom narucila kod Dr Miseljica u Vojnu, prije nego sto sam bila trudna, imala termin u 13h, ja dosla, kad ono 50 zena, nisu dosle na red ni one sto su u 11 bile narucene, valjda imao neke hitne intervencije[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|