Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (6.10.2015 13:16:39)
|
LTM i Ninushka i sve koje imate jedno vec malo dijete i uz to sada malu bebu, ja samo mogu ustat pa spomenut[sm=smiley36.gif] ja neam kad nista od ove svoje prce drage[sm=love.gif] a kamoli vi, jos mi je mam kod kuce i mm je jos na odmoru. Znaci nisam sama[sm=smiley36.gif] Doduse, meni je sve novo pa i ucim uz nju i tako Aidana, znaci cetvrtak je krajnji rok za dolazak beb[sm=bravo.gif], brzo ce to, znam da nije lako, kad je jos dijete kod kuce, [sm=smiley13.gif] sa mnom je bila cimerica u sobi, zajedno carski, i dobila sada sina a imala curicu kod kuce i bas joj je tesko bilo zbog te curice. I meni se srce cijepalo kad je vidim koliko joj je nedostajala. Ali eto proslo i sad uzivaju zajedno[sm=bravo.gif] Te gace iz apoteke su super i mogu svima vjerujte mi, ja sam uzela L men se cini i mogle su se jooooooooooos rastegnut dobro a imala sam velikog pupu[sm=smiley36.gif] doduse dosta je spao poslije operacije.. i jedan lijep dozivljaj iz bolnice, jedno jutro mene bodu da mi daju infuziju, i ne mogu venu naci, ubode, vena rokne, ubode, profulala, elem mene to boli uzasno, sva modra, krvava, ona i dalje bode, ne odustaje, ja pocela plakati, vristim na krjau hahahaha, svega mi preko glave, a stoji djevojka neka tu, stazista sta li, i tjesila me i smirivala i ode pa se vrati, kaze jesi li ti sa rr, reko jesam, jesi li carobno jutro[sm=zz_eek.png] ja se zabezeknuh, reko, vidi ovo sad[sm=smiley36.gif] koliko se ja zbunih, ne pitah ko je ona[sm=smiley36.gif] elem dade mi par savjeta oko dojenja, dolazila par puta da me obidje i tako[sm=bravo.gif] zao mi sto ne pitah ko je i sta je, pa eto ako cita, hvala od srca[sm=smiley31.gif] znacilo je, i btw nisam bas onakva placka, hormoni su me drmali[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|