Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (7.10.2015 12:22:33)
|
Jutroooo, moje dame! Ja danas zakasnila na posao sat vremena[sm=jezicek.gif] Morala jutros ranije djecu u vrtic odvesti, Esma neki maskenbal imala, pa dok sam je spremila... Vratim se, rekoh samo 5 minuta da zatvorim oci... aha[sm=jezicek.gif] Boli me ovo uho za poludjeti, jos su i leđa pocela... Bas divota. A tako mi se ne da kod ORL otici... Mrsko mi cekati uputnicu, a znam da mi nece antibiotik smjeti dati... Neki mi je dao prosle godine kad sam dojila koji kao smije, ma nista mi nije pomogao... Bez veze mi sada bebu trovati, a znam da nece pomoci.. Ali ako ne krene na bolje, morat cu nesto.. IZVORNA PORUKA: Farah 00 Leena Znaci svi termini zauzeti u oktobru kod Nakasa, a ionako dobijes neki temin a jos 20 zena u istom terminu[sm=smiley36.gif] Ja se jednom narucila kod Dr Miseljica u Vojnu, prije nego sto sam bila trudna, imala termin u 13h, ja dosla, kad ono 50 zena, nisu dosle na red ni one sto su u 11 bile narucene, valjda imao neke hitne intervencije[sm=smiley1.gif] Svasta [sm=jezicek.gif] Nije tako bilo prije dvije godine kad sam sa L bila trudna, uvijek prime sve trudnice, pa do kad god to trajalo.. I Miseljic je super, dobar izbor. Samo da nam na porodu ne bude Beciragic, dzaba sto nas ovi pregledaju [sm=jezicek.gif] Aidana, kako danas? Ima li kakvih naznaka? Ja sam Lejlu prenijela, pa znam kako ide ovo cekanje [sm=smiley36.gif] A E sam rodila 7 dana prije termina, onda sam se nadala da cu i L, pa mi se jos vise oduzilo[sm=jezicek.gif] Mojbebac se garant do sada porodila, nadam se da je sve super proslo[sm=bravo.gif] Kakvo je kod vas stanje sa imenima beba? Imate li ime, ili se jos premisljate? Mene mm izludi u posljednje vrijeme... Jos od E imamo ime za [sm=modricrtici.gif] i sad zafrkava, on bi mijenjao... Prvo predlaze ime mog oca, jer se isto zvao i njegov otac rahmetli, a obojica dobili imena po svojim dedama, pa kao da zadrzi tradiciju [sm=jezicek.gif] Slatka slucajnost, ali meni ime starinsko kroz, ja tatu kad sam bila dijete pitala kako se zvao kad je bio mali[sm=jezicek.gif] Nikako mi nije ime za dijete... Da, ime je Hasan. A onda Lejla ima u vrticu nekog Mustafu kojeg voli pravo... Tj. vise ga koristi kao alter ego za neslusanje[sm=jezicek.gif], popenje se na stol i sama sebi prijeti prsticem: Mutafaaaa, ići ćeš ćošaaaak![sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] i kad je neko u posljednje vrijeme pita kako se zove, vise ne govori: "leelaaa", nego"Mutafa Mali"[sm=jezicek.gif] Kaze mm: Eto, ako ne moze ovo, moze li onda Mustafa[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] A ja se nekako navikla na ovo ime od ranije, i skroz je drugacije od ovih koje sad on predlaze, bas me nervira sto me sada kolebaju...
|
|
|
|