ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (8.10.2015 10:29:06)
|
IZVORNA PORUKA: Leena Jutro, drage moje Ja sam skontala da jutra grozno podnosim, jedva se dovucem na posao, jedva radim, muka mi bude, kao na pocetku trudnoce... Onda se oko 12 dozovem [sm=smiley36.gif] LTM, neka si se ti sredila, vidjet ce vec neko, ako ne, selfie, pa na fb [sm=jezicek.gif] sto je sigurno, sigurno je... Kad smo kod toga, moram i ja na depilaciju i evo danima se kanim... I nikako da se nakanim. Isha, je li ono danas ides u bolnicu? Sretno! Mojbebac, na zalost, ne znam ti nista za CR, oba puta sam prirodno rađala, ali nadam se da ce ti brzo skinuti taj kateter, mogu misliti koja je to muka.. [sm=smiley13.gif] Leena zar jos radis zeno, uzmi bolovanje , da vidis kako je lijepo, ja ustala prije pola sata [sm=smiley36.gif] radila do 7. mjeseca, vala vise nisam mogla i zbog pupe sve veci i veci, putovanje na posao, saginjanje, rad sam zahtjevan, prodje kroz ruke po 35-40 osoba i svako ima neke komentare... eh kako sam se oporavila dok sam na bolovanju... [sm=smiley1.gif] Lalo ti mene sad zabrinu oko tih brojeva [sm=smiley36.gif] imam samo 2 bodica 56 br. ostalo je sve 62 i vece. A beba ti sa 3 mjeseca nosi 62... Travelove nesto i ja se kontam oko tih briseva Bgm da i ja uradim kod Blitvicke, 20 KM nece me osiromasiti, a u D.Zdravlja je bas peglanje i ne znam koliko cu se zadrzati...nisam ti nikad bila osoba za cekanje [sm=ocala.gif]
|
|
|
|