Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (8.10.2015 11:28:24)
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: Travelove Farah, znaci i ti po mandarinama, ja kesu pred sebe i to na dva puta, ako nista dobro je malo vitamina protiv prehlade. Kod dojenja vecina hrane se ne smije izgleda. Citrus nista kiselo, nikakve mahunarke, sta se jede? Ja u posljednje vrijeme cokolino isto metem, ak nista ok je zbog unosa mlijeka jer mi ranije mlijeko nije sjedalo. Leena svaka castbza rad, ja bih voljela da sam dugo ostala na poslu a od pocetka trudnoce sam na bolovanju. Ziel, ma ko ce se peglati i cekati, ovako kd me vec gleda, neka uzme bris i to je to, sto da me svako i cacka. A sto se tice djecije robice, kod mene je najvise 50-56, ali isto gledam kako ciji broj, HM ima najvece brojeve, a Zara i Carter, bas su im mini brojevi, zarin 74 je kao 62, a Carters imamo jedno odijelce sivo preslatko,ja prije mislim da cemo nekom medi navuci, jer je bas mini mini, a inace je za newborn. Ode sebi debela da napravi jos jedno cokolino.[sm=jezicek.gif] Hhahahaha [sm=jezicek.gif] bas si me s tim cokolinom nasla [sm=smiley36.gif] morace i ova debela sebi napraviti [sm=jezicek.gif] Moram ja Bgm opet u kupovinu, dzaba sve ovo sto imam, nije dovoljno...... Moram bodija i majcica 56 br. uzeti jos makar po 8 komada. Ziel ja mislim da ti ne treba toliko toga broj 56, bas brzo preraste, a tvoja bebica je Mashallah napredna, moja je tacno na pune 32 nedjelje po UZ imala 1880 grama, a ti si samo sedmicu ispred mene.
|
|
|
|