LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (7.10.2015 16:14:43)
|
IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305 Joj mi smo odabrali ime prije nego sam ostala trudna,hahha .. Hamza- lav :) Pcelice Bajazit po sinu sultana Sulejmana? :) Leena moj bratić se zove Eren, mada bih ja lično prije dala ta dr dva imena.. A mene Hasan uopće ne asocira na starijeg čovjeka, već baš suprotno- na dječaka.. Jer se unuk Poslanika ,saws ,zvao Hasan, r.a. , pa u glavi odmah zamislim malog razigranog dječaka [sm=smiley9.gif]Osim toga, ime Eren nema neko posebno značenje, dok Hasan znači ljepotan.. [sm=smiley1.gif] Ziel i meni se sviđa Jusuf [sm=smiley1.gif] Osim toga sviaju mi se Abdurahman, Usama, Abdullah, Ejmen Zenska: Sumejja, Aia, Iman, Sevda... Ma ja. A ja ne volim imena koja asociraju na serije [sm=smiley36.gif]A meni imena koja se svidjaju imaju moj sestric i od zaove djeca. Elem pokupili mi imena [sm=smiley36.gif] kad smo kod imena mi kad smo za N pravili spisak imena, zenskih...sva neka lijepa imaju djeca od prijatelja...Lana, Lara, Ena, Ema...sve vec zauzeto...onda mm rekao lijepo mu ime Luna...reko jest lijepo je stvarno ali onda kad bih za koju godinu pocela dozivati djecu pa krenuna Lana, Laro, Luunoooo [sm=smiley36.gif] i ovako brkam a razlicita mi imena djece...Noru konstantno zovem Leona a o Leoni kad pricam sve govorim Nora Sad razumijem svekrvu kako stalno brka mm i djevera [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|