Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (9.10.2015 12:31:02)
|
IZVORNA PORUKA: Leena IZVORNA PORUKA: Farah 00 IZVORNA PORUKA: Leena Jutrooo! Kako ste, mile moje? IZVORNA PORUKA: elmaL RR Stani!! Ima novosti nekih?? Ili je ne kontam dobro [sm=smiley1.gif] [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Ima, ima [sm=9nebesa.gif][sm=nosecka.gif][sm=jezicek.gif] Carobno, imas li jastuk za dojenje? Meni je spasavao leđa oba puta. [sm=bravo.gif] za Dz, samo neka rucki i raste[sm=love.gif] A to bljuckanje je normalno, nista ne brini. Farah, ja bih odvojeno, ako imas prostora... Meni je odvojeno i super mi je, a kod mog brata 2 u 1 i susilica guzva toliko da jedva ispegla ves. Ja moj ako izvadim cim se osusi, dok je vruce, pamucno sto je ne moram ni peglati I ja sam citala na netu da susilice 2u1 guzvaju robu, a ove posebno ne, mada nije mi jasan razlog zasto ove guzvaju a ove ne guzvaju[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nemam prostora da postavim masinu jednu do druge, jedino ima ona opcija da stavim jednu na drugu..... najvise bi me usrecilo kada bi mi neko rekao da je prezadovoljan sa nekom 2u1[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A logicno je da se brze i kvare ove 2u1, jer jednu te istu opterecujes i za pranje i za susenje[sm=smiley1.gif] Uglavnom moramo uzeti neku. I meni se mm juce smije kada je vidio da trpam plazmu keks u torbu, kaze pa odrvenit ce ti to[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] I ja planiram uzeti taj jastuk za dojenje, gdje si ti svoj uzela? Kod mene je sušilica na perilici i funkcioniše [sm=smiley1.gif] Meni mama uzela kad sam sa L bila trudna (sa E sam posudila od drugarice) u onoj prodavnici Moj Dom, tako nesto se zove kad od Čaršije kreneš prema katedrali, kuda tramvaj vozi, pa s lijeve strane ulice, imaju posteljine i tako te gluposti. A vidim juce na fb na onoj grupi mame mamama nekoliko zena je prodavalo i potrazivalo jastuke za dojenje. Ima ih odlicnih. Vidjela sam da je neko prodavao i onaj veeeliki sto mozes u trudnoci spavati s njim [sm=jezicek.gif] Znam gdje je ta radnja, pogledat cu kad budem u gradu, a vidjet cu i ove na fb. Znaci i kod tebe je susilica na perlici, sigurno cu se i ja odluciti za tu varijantu, nego kod mene mm misli da ce to izgledati ruzno, kao neki toranj u kupatilu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|