Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (9.10.2015 19:00:50)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: Leena IZVORNA PORUKA: Farah 00 Znam gdje je ta radnja, pogledat cu kad budem u gradu, a vidjet cu i ove na fb. Znaci i kod tebe je susilica na perlici, sigurno cu se i ja odluciti za tu varijantu, nego kod mene mm misli da ce to izgledati ruzno, kao neki toranj u kupatilu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ma kod vecine je tako. I kod moje sveki. Ne izgleda ruzno. Ili se naviknes [sm=jezicek.gif] Ali ne bih je mijenjala za blago. Prije zimi ako iznesem ves na balkon, unesem ga - smrdi na suho meso [sm=jezicek.gif] Valjda od uglja na koji se vecina u komsiluku grije... Ako ostavim u kuci, vlaga se pojavi... Ovako u susilicu i rahat. Jos kad sam kuci kad zavrsi, pa slozim odmah i ne moram peglati,... ljepota I ja bih se odlucila za tu varijantu tj. Odvojeno. Nije na oko "nesto" al je bitno da sluzi svrsi. Moja rodica ima 2in1 i uopce nije zadovoljna. Pored susilice ves susi po kuci [sm=smiley36.gif]. A, cini mi se, da smo ti i ja u komsiliku [sm=smiley2.gif] Stari Grad? Isha, ako pazis na jeftinu tarifu, ne osjeti se S mob sam, pa sam samo preletjela sta ste pisale, vidim hurme se spominju, ja sam sa L jela hurme i pila caj od lista maline svaki dan u devetom mj i otvorila sam se brzo i skoro bezbolno, preporucujem svakako Zeze, dobro nam dosla[sm=bravo.gif] opet se srecemo na temi, i opet nam je ista razlika u terminima[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|