Elastigirl -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (29.10.2015 9:48:13)
|
Ziel, jesam vjeruj, jedva cekam jer sam van kuce od 8 do pola 6, tako da se bas umorim a posao mi je zahtjevan sem pauze za rucak drugog odmora nemam, Iskreno idem sad bas cesto u wc, i beba jeste aktivnija, osjecam te neke udarce ispod rebara, pa se sve nadam da je to to aBd [sm=smiley36.gif] Oblik stome je tu negdje slican kao i prije, tu ne primjetim neku drasticnu razliku. Upravo sam bila zaspala na stolici za racunarom [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Onda s druge strane ne volim ni ova silna zagledanja, kolektiv je veliki pa svako ima svoj neki komentar na trudnocu, svi moraju sve znati, to mi vec pocinje ici na zivce zato sinoc mm govorim jedva cekam i zbog ljudi na bolovanje cisto da me ne gledaju vise [sm=smiley36.gif] Najjace mi je ono aaaa pa bas si porasla u odnosu na proslu sedmicu, a ja ono u fazonu wtf? pa i treba da porastem, a sve to kroz osmjeh moras i tako... Hele bas se ja pozalih, suma sumarum HOCU NA BOLOVANJE [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|