ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (30.10.2015 7:44:49)
|
IZVORNA PORUKA: NandaT IZVORNA PORUKA: ziel Jutro i od mene, kod mene pupo na budjenju opet drugacijeg oblika, na gornjem dijelu stomaka sam osjecala tvrdo i vidjelo se ispupceno i ja dok odo u wc, zavrsi tamo i ponovo na ogledalo kad nestade ono ispupcenje [sm=smiley36.gif] da nije bila guza bebina, koliko se puta ja okrenem na spavanju i on se jadnicak toliko puta okrene u pupi... Nema Pcelice da javi, mozda se nije ni porodila jos, danas joj je svakako kontrola, samo ne znam u koliko sati, pa valjda nam se javi prije ili poslije kontrole... Travelove jel to nisu bili uredni brisevi pa ponavljas? Jesil radila CTG kod Blitvicke? Ja kad sam otisla ono sa 35+1 radila mi je CTG pa kaze da bi trebala opet za 10 dana, ali sam joj objasnila situaciju da cu nastaviti na UKC. A tebi nece proci ni 5 dana pa ces opet ici[sm=zmeden.gif] NandaT kod tebe nema jos nikakvih znakova da hoce beba izaci? Ziel nista se jos ne desava. Beba se malo spusti pa se vrati i tako non stop. Bude i bolova raznih, kao menstrualni i stomak i ledja al nista se konkretno ne desava. A beba i dalje skace ko na federima, bas ga briga njemu dobro [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Bas su lopovcici mali, a eto i kod Pcelice i kod tebe i kod mene su djecaci, a zene kazu da se djecaci cesto i prenesu preko termina, sad da li je to istina, vidjecemo bas [sm=smiley36.gif] a ko ce cekati termin, ja jedva hodam Bgm, sincic otezao pravo, sinoc mm-u govorim, nece imati 4 kg na rodjenju nego 5 kako ga je tesko nositi, boli me stomak ispod pupka gdje on svojom tezinom pritisne... Joj dok sam se sjetila, dok nisam popila caj odoh izmjeriti secer sebi, imam svasta u kuci pa i glukometar , da vidim kakvo je stanje, ovo rapidno debljanje me brine...
|
|
|
|