ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (28.10.2015 21:06:12)
|
Djeste zene [sm=smiley1.gif] Ja bila malo kod svojih, mislila cekati mm-a da me pokupi vcrs kad zavrsi smjenu u 01:00 ali mi ne bi udobno kod mojih, nisam se mogla namjestiti nikako, nekakav im namjestaj da Bog sacuva [sm=smiley36.gif] ili sam ja navikla na svoje [sm=smiley36.gif] stvarno sam se napatila dok sam kod njih sjedila, a kad legnem totalno neudobno. Elem kazem ja caletu da me dovuce kuci i tako i bi. Na putu magla, samo se 10 metara ispred auta vidi, dokle dosezu svjetla, uzas... Pa dodjem kuci kad vidim neko mi bio u kuci, mislim u mom spratu... a ja zakljucala i ostavila kljuc u plakaru u donjem hodniku. 15 min.sam razbijala glavu sta bi svekijevcima trebalo od mene [sm=smiley36.gif] i skontala sam na kraju sigurno se svekar penjao ozracio radijatore, jer nam je danas majstor postavio novu pec za grijanje, pa su nalozili odmah... Joj kako je meni sve teze hodati Bgm, beba se navalio na donji stomaka, ispod pupka pa mogu ga rukama nositi, tu su mi bas i strije pocele od njegove tezine... A i kad sjedim pa ustanem, jako me zigne dole negdje, pomislim da je krneuo da izadje lopovcic [sm=smiley36.gif] *Sun* ja sam sa 13ned.+4 dana isla na 4D i tada mi je dr. rekla spol bebe i tako je i ostalo [sm=smiley1.gif] Ninuska hvala sto me ne smatras mrgudom i strasilom iza salt_era [sm=jezicek.gif] Stvarno pokusavam biti realna i ne napadam narod tako kao ta zbog izgubljene uputnice, nidje veze, ja cak i radim preko telefona, nazovu me pacijenti ja nadjem karton odradim i oni dodju samo podignu... To najvise volim, mislim ono sto se brzo zavrsava [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|