Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (28.10.2015 22:04:57)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: Farah 00 IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: *pcelica* Eh imam jedno pitanje ( ja kad postavim pitanje to ni voz ne moze povuci [sm=smiley36.gif]) Nesto me kopka ovih dana pa me interesuje misljenje drugih. Interesuje me vas stav o poklonu bilo u novcu ili necem drugom sestri koja sprema bebu za otpust. Mi smo do sad oba puta sesti dali poklon buket cvijeca bombonjeru i kovertu. Sad ne znam kakva je situacija da li oni smiju primati te poklone. Ne bih htjela da nekog dovedem u neprijatnu situaciju a opet ne bih ni da se ''''''''obrukam'''''''' [sm=zmeden.gif] Ja nisam nista dala. Ni prvi put a ni ovaj. Jedino smo kupili tortu i sokice, pa da se svi pocas_te :). Ja nemam iskustva s tim😊 Mada kad razmislim nije lose kupiti cvijece i bombonjeru toj babici, ako to mi zelimo, jer je nama a nemam iskustva s tim😊 Mada kad razmislim nije lose kupiti cvijece i bombonjeru, ako to mi zelimo, jer je nama to veselje i radost pa zbog toga. A niko se nece obrukati ak nista neda, posebno novac, jer oni imaju platu za ono sto rade kao sto i ja imam. To je isto i za doktore, individualno je da li ce neko dati novac ili poklon doktoru koji je porodio trudnicu, a njihov posao jeste da nas poradjaju. to veselje i radost pa zbog toga. A niko se nece obrukati ak nista neda, posebno novac, jer oni imaju platu za ono sto rade kao sto i ja imam. To je isto i za doktore, individualno je da li ce neko dati novac ili poklon doktoru koji je porodio trudnicu, a njihov posao jeste da nas poradjaju. Ne znam..nije da nisam imala nego jednostavno ne vidim svrhu da dajem to joj je posao. Kao sto kazes prima platu za to. Eto mi smo tortu i sokice. Da bude kao slatka. Poklon bih kupila u slucaju da me bas pripazi tj da mi izadje u susret. Tada bih osjecala obavezu da se oduzim :). Al opet. Svako zna svoje :) i treba da radi kako misli da je najbolje. Sta ti se ovo dupliralo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. ziel meni nece nikad napisati recept ili uputnicu pa da dodjem po to. Kazu da se narucim ili da cekam pa ako ko ne dodje da uletim. Ninuska jest dupliralo se, vidjela sam pa prepravila, al ti uspjela prije mog prepravka citirati post😁😁 Ti si eto pocastila tortom i sokicima osoblje, bolje nego i bombonjera babici 😊
|
|
|
|