mom2B -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (28.10.2015 13:37:05)
|
IZVORNA PORUKA: Farah 00 IZVORNA PORUKA: mom2B Mmmmmm zieeel eto me na voće [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] I prije trudnoće sam ga jako voljela, sad jos vise [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kad smo već kod odjeće, koliko imate spremne odjeće za bebu? Koliko komada, čega??? Ja nemam nikakvu predstavu o tome šta se i koliko treba kupiti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ma ni ja nisam imala predstavu, niti znam kojom brzinom sta prerastu. Snadbjela sam se sa dosta bodija razlicitih velicina 56, 62, 68, mada ne mozes samo po brojevima kupovat razlicite proizvodjace, jer kupis broj 56 od jednog, od drugog 62, i skontas kad ih uporedis da su iste velicine. Imam dosta tetra pelena, nekoliko gegica razlicitih velicina, koja majica i oni donji dijelovi sa stopalima, carapice, stramplice, kapica. Mislim da ne treba pretjerivati. Slazem se farah, znam da zene cesto govore da pretjeraju sa kupovinom i da pola stvari dijete nikada ne obuce. Osim toga dosta stvari se i dobije na babinama, pa za pocetak cu imati samo ono najosnovnije. Uostalom hiper na mojmilu mi je blizu, uvijek mogu trknuti i kupiti nesto [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|