ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (15.10.2015 15:46:08)
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: Leptirica87 IZVORNA PORUKA: NandaT Jutro zene drage, kako smo danas? Evo mi se vratili s kontrole, hB sve u redu. Dr misli da porod nece uskoro mada sam dobila uputnicu za bolnicu za svaki slucaj. Kontrola nam je za 7 dana pa cemo vidjeti dalje. Beba je oko 2930g, ja sam zadovoljna. Ni previse ni premalo. Sve kontam kako ove zene sa krupnim bebama, valja to izgurati iz sebe [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Ziel nije me dr slao na UKC ove sedmice mada vidim da neke trudnice salje i ranije da urade ctg. Vjerovatno sve zavisi od stanja. Eh jos da pitam fali li meni jos sta za bolnice, ovo sam spremila: vir 80 3 pakla, mrezaste gace 1 paket, ubruse, vlažne maramice, kaladont, cetkica, dezodorans, gel za tusiranje, krema za sve i pelene za bebu. Jel to to???[sm=smiley36.gif] Ja sam jos spakovala i toaletni papir,sok od jabuke,snikers,plazmu,grozdjani secer bombonice...i ja sam sebi ponijela i antibakterijski gel za ruke valjda ce dati da unesem,i sve to stavljas u kesu.... Ziel,suti da hoce i biti tako kako kazes redom,da me ne iznenadi prije.Ja imam brigu za depilaciju,sta cu kako cu obzirom da ja to britvicama ....bilo bih lakse kad bih znala kad ce da se fino pripremim da to bude glat,a ne ovako...dodje mi da pocnem svaki 2-3 dan obavljat to,ali mi je tesko uzasno.neki dan su mi se ledja ukocila,bolila me krsta kad nisam pocela plakat Leptirice vjeruj da i ja umrem i ozivim svaki put kad depiliram, i ja to radim bicem... pretesko. Al gledam sad, skoro pa i nema.dlacica a u ned.zadnji put depilirala da hoce Bogdo sporije rasti bilo bi super[sm=smiley36.gif] NandaT a jesiil isla ijednom na Ukc? I hoces li ici opet i kako cesto? Dobro si..ja dok sam se depilirala bicom morala sam.skoro svaki dan eventualno svako drugi dan. Doduse, ja sam poseban slucaj Mrzim dlake, pa i milimetar kad izrastu.
|
|
|
|