RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Leptirica87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 8:45:51)

IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

Leptirice jel' ti stigla poruka? Nemoj mi samo reći da nije .. Danas sam ti napisala kilometarsku poruku i evo sad ušla u poruke-nema je

Nije mi dosla poruka,i ja sam mislila da tebi nije otisla moja poruka jer je nesto me zezalo na telefonu dok sam kucala [sm=smiley1.gif]

Leptirica87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 8:51:39)

IZVORNA PORUKA: LieToMe

jutro i od mene, ja cejfim jutarnju, cure spavaju.
samo da vam mahnem i pozelim ninuski srecu na prvoj kontroli. jedva cekam da se javnes sa brojkama
mene strah i otici na ovu sljedecu za 2 hefte [sm=smiley36.gif] ova moja je tako zabucila (mashala) samo jede, nama i 68 haman pa knap. juce mi dosla drugarica koja mi je dala garderobicu (jer od L mi je sve ili malo ili je ona vec bila na ljetnoj garderobi) i gleda i ona N kaze ovo njoj sve lijepo taman [sm=smiley36.gif] ja se nadam da ce bar moci do nove godine ovo da iznosa.
ostalo mi je bruku stvari koje joj nisu ni mogle [sm=smiley36.gif] kupile mama i sveki pa sipak, nismo mogli ni da joj navucemo [sm=smiley36.gif]

evo vam jedna slicica, najfriskija, od juce
[img]http://s14.postimg.org/pb36e2sb1/WP_20151013_11_37_30_Pro.jpg[/img]

cak me i za usne zezaju, posto je pokupila muzeve...da sam djetetu botoksirala usta [sm=smiley36.gif]

e da, upratih i neke nove forumasice, zelim im lijepe i uredne trudnoce i dobru zabavu ovdje na forumu
pcelice, ziel, farah, ummuhamza, leena, trebvelove idel odbrojavanje [sm=smiley1.gif] jeste se spakovale
MAM pa drugarice gdje si ti, jesi ziva? ljuljas li [sm=smiley36.gif]

LTM masallah bebice da se ne urekne,da vam bude uvijek ovako napredna i zdrava.
Ninuska sretno i od mene na kontroli...
A ostalim trudnicama i mama dobro jutro iz kisne Tuzle [sm=smiley1.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 8:58:33)

IZVORNA PORUKA: Leptirica87

IZVORNA PORUKA: LieToMe

jutro i od mene, ja cejfim jutarnju, cure spavaju.
samo da vam mahnem i pozelim ninuski srecu na prvoj kontroli. jedva cekam da se javnes sa brojkama
mene strah i otici na ovu sljedecu za 2 hefte [sm=smiley36.gif] ova moja je tako zabucila (mashala) samo jede, nama i 68 haman pa knap. juce mi dosla drugarica koja mi je dala garderobicu (jer od L mi je sve ili malo ili je ona vec bila na ljetnoj garderobi) i gleda i ona N kaze ovo njoj sve lijepo taman [sm=smiley36.gif] ja se nadam da ce bar moci do nove godine ovo da iznosa.
ostalo mi je bruku stvari koje joj nisu ni mogle [sm=smiley36.gif] kupile mama i sveki pa sipak, nismo mogli ni da joj navucemo [sm=smiley36.gif]

evo vam jedna slicica, najfriskija, od juce
[img]http://s14.postimg.org/pb36e2sb1/WP_20151013_11_37_30_Pro.jpg[/img]

cak me i za usne zezaju, posto je pokupila muzeve...da sam djetetu botoksirala usta [sm=smiley36.gif]

e da, upratih i neke nove forumasice, zelim im lijepe i uredne trudnoce i dobru zabavu ovdje na forumu
pcelice, ziel, farah, ummuhamza, leena, trebvelove idel odbrojavanje [sm=smiley1.gif] jeste se spakovale
MAM pa drugarice gdje si ti, jesi ziva? ljuljas li [sm=smiley36.gif]

LTM masallah bebice da se ne urekne,da vam bude uvijek ovako napredna i zdrava.
Ninuska sretno i od mene na kontroli...
A ostalim trudnicama i mama dobro jutro iz kisne Tuzle [sm=smiley1.gif]

eeeee jutroooo ti mi promakla u ovom nabrajanju (do duse nemoguce vas je sve nabrojati pa nadam se da ne zamjerate)
hvala hvala [sm=smiley1.gif]

kod nas je neko sunce klimavo...ja planirala svasta nesto po kuci izmedju ostalog da operem i prozore na balkonu i spavacoj.
cure spavaju mogla bih se zadat sa balkonom ali mi se mrsko pokrenuti [sm=smiley36.gif]

Banancica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 8:59:00)

Dobro jutro drage [sm=nosecka.gif] i mamice,kako ste vi po ovom kisnom danu?mene malo ledza bole al prestane pa mislim da nije jos to,i malo srce brze lupa[sm=zmeden.gif]..ltm masala djevojcica je med medeni bas napredna..

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 9:15:02)

Jutro i od mene [sm=kava.gif] Probudilo me neko probadanje u stomaku oko pola 7 i brzo odem u wc, dijareja i vratim se u krevet jos sat vremena kad opet isto... nezz zbog cega. Mozda zbog satarasa, sinoc sam ga u pola 10 jela [sm=smiley36.gif] i onda vise nisma ni spavala, dok sam pripremila meso i grah i stavila da se kuha, neko sudje pospremila i evo sad sjela da vidim sta ima novo kod vas... Ja cu danas kod svojih kad mm krene na posao, nasla mama neku radnju s djecijom robicom, pa valja to obici [sm=smiley36.gif]

LTM sve smo vise nestrpljive, dani nesto sporo prolaze, kad ce biti ono 10.9.8.7...sad smo zapeli na 30 [sm=smiley36.gif] Djevojcica je preslatka, sredila je mama, lijepe joj te papice [sm=love.gif] a usne, nemam rijeci, sve ce joj cure zavidjeti kad poraste [sm=smiley1.gif]

Banancica drzim ti fige [sm=smiley20.gif]

Ninuska, Pcelica i Leptirica87 i vama pozdrav [sm=rozica.gif][sm=zz_wink.png]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 9:41:10)

Jutro drage moje,napokon sjela da srknem brzinsku,ova moja smizla maknut mi neda,samo hoce da joj se prica,slomi me.LTM pitas ljuljam li jok ja ona se dere ko pivara al ne popustam ja nju u ljulju pa nek se sama ljulja[sm=smiley36.gif],al zato kad dodje mama i sveki ne spustaju je,a da ti iskreno kazem otezala je masAllah vec i ledja osjetim,vakcina nam je 22.10 mogu mislit kolko je nabila,ima preko 5 garant[sm=smiley36.gif]

Ziel ja sam dohranu kupila tek kad sam izasla iz bolnice

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 10:13:36)

IZVORNA PORUKA: ziel

Jutro i od mene [sm=kava.gif] Probudilo me neko probadanje u stomaku oko pola 7 i brzo odem u wc, dijareja i vratim se u krevet jos sat vremena kad opet isto... nezz zbog cega. Mozda zbog satarasa, sinoc sam ga u pola 10 jela [sm=smiley36.gif] i onda vise nisma ni spavala, dok sam pripremila meso i grah i stavila da se kuha, neko sudje pospremila i evo sad sjela da vidim sta ima novo kod vas... Ja cu danas kod svojih kad mm krene na posao, nasla mama neku radnju s djecijom robicom, pa valja to obici [sm=smiley36.gif]

LTM sve smo vise nestrpljive, dani nesto sporo prolaze, kad ce biti ono 10.9.8.7...sad smo zapeli na 30 [sm=smiley36.gif] Djevojcica je preslatka, sredila je mama, lijepe joj te papice [sm=love.gif] a usne, nemam rijeci, sve ce joj cure zavidjeti kad poraste [sm=smiley1.gif]

Banancica drzim ti fige [sm=smiley20.gif]

Ninuska, Pcelica i Leptirica87 i vama pozdrav [sm=rozica.gif][sm=zz_wink.png]

I mene je nocas stomak bolio i isto dijareja. Ne znam od cega. Juce za rucak pravila supu pire krompir i pilece filete. Ja sam samo malo uzela pire krompira [sm=zmeden.gif] A bas me izmucilo.

LTM masalah cure. Ona vise nije mala bebica. [sm=bravo.gif]
Ninuska sretno na kontroli [sm=bravo.gif] Cekamo izvjestaj [sm=smiley1.gif]
MAM znaci tvoja je prava mala maza. Voli da se nosa i mazije li? Vidjet ces kako ce brzo proci ta faza. Dok se okrenes ona vec porasla

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 10:23:42)

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Jutro drage moje,napokon sjela da srknem brzinsku,ova moja smizla maknut mi neda,samo hoce da joj se prica,slomi me.LTM pitas ljuljam li jok ja ona se dere ko pivara al ne popustam ja nju u ljulju pa nek se sama ljulja[sm=smiley36.gif],al zato kad dodje mama i sveki ne spustaju je,a da ti iskreno kazem otezala je masAllah vec i ledja osjetim,vakcina nam je 22.10 mogu mislit kolko je nabila,ima preko 5 garant[sm=smiley36.gif]

moja vagana u petak 5400 [sm=smiley1.gif] a i mi planiramo kontrolu u ponedjeljak ili utorak

UmmuHamza2305 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 10:33:47)

Jutro žene,
LTM odbrojavanje je počelo, ali se još spremilo nije [sm=smiley36.gif] Ne znam kako je ostalim novembarskim,ali ja imam osjećaj da ću se svaki čas poroditi
Osjećam bebu i pod rebrima ,a i dolje skroz ,skroz nisko.. Ziel kaže da joj se spustio stomak.. Ja mislim da moj ,iskreno, nema gdje dalje, ni gore ni dolje [sm=smiley36.gif]

Leptirica87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 11:08:48)

LTM nema zamjeranja,koje smo tesko nas i popamtit hehr
Ziel hvala na pozdravu,i tebi ugodan dan i da fino procunjas po toj radnjici,i ja da se nadovezem i ja sam imala neki dan neke tegobe sa stolicom isto tako,kontam sad mozda je to sta povezano s tim sto se pirod blizi kraju.
Sto se tice osjecanja bebe,ja svoju nema gdje ne osjetim cas dole skroz skroz nisko kao da samo sto nije izletila,bas gore ispod grudi lupi,a u rebra sto kao da rovi-grebe ne dozvoljava mi ni na jednu stranu leci...ja sam cak pocela osjecati i one lazne kontrakcije kao menstrualne bolove na dnu stomaka i pomalo u krstima,al to je jos uvijek sve slabo....al nekako sve osluskujem svak cudan osjecaj i ziganje,sve mislim da nece krenut jer mi je dr i rekla da mogu ocekivat kad udjem u 9.
I mene iskreno povremeno malo uhvati panika,ne zbog bola koji ce biti prisutan vec zbog onog zavrsnog dijela kad beba trebadne izaci,sve mislim hocul imati dovoljno snage za to tiskanje samo da ne dodjem u situaciju da prekinem tiskat pa se beba vrati i da je tako mucim...mada svi kazu da se dobije u tim momentima neka nevjerovatna snaga....

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 11:14:58)

IZVORNA PORUKA: rose

moja vagana u petak 5400 [sm=smiley1.gif] a i mi planiramo kontrolu u ponedjeljak ili utorak

MasAllah sto je napredna[sm=bravo.gif],samo nek su zdrvi i zivi,a ja sve kontam da me dr nece ruziti zbog kilaze[sm=smiley36.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 11:16:09)

Ziel hvala na pozdravu,i tebi ugodan dan i da fino procunjas po toj radnjici,i ja da se nadovezem i ja sam imala neki dan neke tegobe sa stolicom isto tako,kontam sad mozda je to sta povezano s tim sto se pirod blizi kraju.
Sto se tice osjecanja bebe,ja svoju nema gdje ne osjetim cas dole skroz skroz nisko kao da samo sto nije izletila,bas gore ispod grudi lupi,a u rebra sto kao da rovi-grebe ne dozvoljava mi ni na jednu stranu leci...ja sam cak pocela osjecati i one lazne kontrakcije kao menstrualne bolove na dnu stomaka i pomalo u krstima,al to je jos uvijek sve slabo....al nekako sve osluskujem svak cudan osjecaj i ziganje,sve mislim da nece krenut jer mi je dr i rekla da mogu ocekivat kad udjem u 9.
I mene iskreno povremeno malo uhvati panika,ne zbog bola koji ce biti prisutan vec zbog onog zavrsnog dijela kad beba trebadne izaci,sve mislim hocul imati dovoljno snage za to tiskanje samo da ne dodjem u situaciju da prekinem tiskat pa se beba vrati i da je tako mucim...mada svi kazu da se dobije u tim momentima neka nevjerovatna snaga....

Istina,vidjet ces akoBogda koju ces snagu dobiti,u tim momentima ne mislis na bol,samo da vidis bebu[sm=smiley1.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 11:20:13)

Nista se ne brini. Em izvuces snagu iz pea cini mi se a i dr ako vidi da ne mozes vise pritisne ti stomak i beba izleti ko teniska loptica [sm=smiley36.gif]
Ja oba puta na kraju kad izlaze ramena nisam imala snage da vise guram pa su mi malo pritisnuli stomak kad naidje napon da mi pomognu. Samo ti njih slusaj sta ti govore kad da dises a kad da guras i nemas brige. Ako Bog da vidis da su krenuli ovi nekakvi lahki i brzinski porodi pa i mi cemo tako [sm=smiley1.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 11:22:21)

Masalah vam bebica ko da ih pitom i grahom hranite a ne dojite. Samo nek nastave tako.

maksi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 11:24:12)

Dan moje dage [sm=nosecka.gif],

Nisam vas zaboravila stalno ulazim da vidim kako ste, ali ne stignem pisati uvjek[sm=smiley36.gif]

LTM sta reci za moju snahu masala ne urekla se ko lutka je[sm=bravo.gif]

MAM mi idemo 23 na kontrolu, a moj momak je isto potezak masala za nosanje je tezak a i za ljuljanje ni ja ne ljulja niti mi pada napamet,nekad ga uzmem u ruke i cuvam kad je nervozan ali vecinom sam zaspe

Koja [sm=nosecka.gif] je sljedeca na redu da doceka svoju bebicu

Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 11:35:21)

Jutro, mile moje [sm=nosecka.gif] i mamice

Ja sam k'o pcelicin muz, gasila alarme cijelo jutro, oopet sam zakasnila na posao [sm=jezicek.gif] Sreca pa mi je sefica na putu..

Ninuska, ja sam i zaboravila sta od te papirologije treba... Muka mi kad pomislim na te redove... Evo jos se kod ORL nisam nakanila za ovo uho da odem jer mi se ne ceka u redu[sm=jezicek.gif] Vec sam navikla da sam gluha[sm=smiley36.gif]

LTM, kakva medolina [sm=love.gif] Kakvo spremanje, imam ja jos vremena[sm=jezicek.gif] Juce gledam, toliko je [sm=duda.gif] tsvari dobio da nemam sta kupovati... samo stvari za iznijeti iz bolnice i onu kozmetiku sebi i njemu... A onda imam dosta toga kuci... Kad pomislim na pakovanje za bolnicu nesto mi nije dobro [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Panic attack.

Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 12:04:57)

Pozz ☺
Ja opet nisam zaspala bilo je i 4 ujutro, inace nemam problema nikad sa spavanjem, niti me je sta bolilo, jednostavno oci ko findzani😊 Poslije sam zaspala i do 10 spavala. Rucak pristavila da se krcka, masinu ukljucila, mada vrijeme ruzno, bilo ko nekog sunca, sad ni traga od njega, evo i kisa podje... bar da radijatori rade...

ninuska Sretno vam danas na kontroli, javi nam brojke☺

LTM Mashallah napredna tvoja N, da vam uvijek bude takva, zdrava i sretna svojim roditeljima[sm=bravo.gif]

Sve vam bebe mashallah napredne, ne znam kako cemo vas mi novembarske terminuse sustici, za sad imamo naznake za Zielinog sincinu da ce vam aBd parirati[sm=bravo.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 12:21:52)

MasAllah sto je napredna[sm=bravo.gif],samo nek su zdrvi i zivi,a ja sve kontam da me dr nece ruziti zbog kilaze[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mene sramota moja imala 5300 na prvoj kontroli [sm=smiley36.gif]
do duse ona je rodjena sa 4200 ja vidim kolika je to razlika u startu u odnosu na L koja je imala 3800 (mada je ina za bebu bila solidna).
meni za L rekli da je debela na drugoj kontroli [sm=hudicek1.gif] kad nisam ubila pedijatricu. cuj debela beba koja samo doji...mislim generalno cuj debela beba [sm=hudicek1.gif]
ova moja nije lagana ni sekunde, ja vec odokativno mislim da smo blizu 6 kg [sm=smiley36.gif] ne skida se sa sike [sm=smiley36.gif] mi cemo aBd na kontrolu 2.11. [sm=smiley1.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 12:23:23)

IZVORNA PORUKA: maksi

Dan moje dage [sm=nosecka.gif],

Nisam vas zaboravila stalno ulazim da vidim kako ste, ali ne stignem pisati uvjek[sm=smiley36.gif]

LTM sta reci za moju snahu masala ne urekla se ko lutka je[sm=bravo.gif]

MAM mi idemo 23 na kontrolu, a moj momak je isto potezak masala za nosanje je tezak a i za ljuljanje ni ja ne ljulja niti mi pada napamet,nekad ga uzmem u ruke i cuvam kad je nervozan ali vecinom sam zaspe

Koja [sm=nosecka.gif] je sljedeca na redu da doceka svoju bebicu

jesi vidjela snajke [sm=smiley36.gif] onako malo a vec botoks na usnama [sm=smiley36.gif] ma sva je ona svoj tata
neki dan on nju nosa tepa joj i govori u sali: ja sam 3 godine ulagao u pogresno dijete (aludirajuci kako je L moja kopija) [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ja krepala od sege

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 12:29:21)

ja tek sad sjedoh od jutros, oprala prozore na balkonu (nekakvih se komaraca i baja polijepo, nije bilo prljavo nego ne mogu da gledam krepane komarce), pa cvijece sredila, malo raskrcila,
onda L ustala, istrusiraj, sredi, dorucak, onda N ustala, presvuci, operi, sika... dosla mi drugarica na brzinsku kafu i to sam nekako s nogu...N se nije skidala sa sike...evo je lezi i buni se u krevetu, nesto gundja i nabraja [sm=smiley36.gif], te sudje... ma ja iskreno da vam kazem ne znam na sta mi dan prodje [sm=smiley36.gif]
jedini alibi da sjednem mi je da uletim na forum...da to ne uradim ne bih sjela jer bih nasla nesto u medjuvremenu da radim...tacno mira nemam

jesam li se pohvalil)a, juce je velika cura odlucila da ce tema za treci rodjendan biti miki (ako sam vec rekla ne zamjerite, mozak ko u zlatne ribice [sm=smiley36.gif]
pa sam sinoc cackala na fejsu onu slatku caroliju na dobrinji, vidim imaju sav asortiman mikija, od casa, tanjira, salveta...
prosle godine tj pocetkom ove pravila sam sama fondan tortu hello kitty i bila je mrak [sm=bravo.gif] vec tad me muz zezao da sam visoko ljestvicu digla
e ove godine cu morat ili dvije ili na sprat ili me nece biti [sm=smiley36.gif]

araj -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 12:34:15)

da se i ja prijavim. Nisam dugo. Jutros smo isli na prvu kontrolu. Nije primio vakcinu jer je jos uvijek ima zutila u ocima. Tezak je mashala 6100 gr. To sam znala jer mi ruke otpadaju od nosanja, jer dijete samo hoce da spava na ramenu. Doji svako 1,5hdo2h. Nem sanse da odspava duze od 2h. Blago MAM i LTM sto navecer se malo naspavate. Ja sam kao zombi. Al nema veze, nek je ziv i zdrav. Mi prsli na broj 68, mozemo mu nesto i 62 al ako se rasteze :)

LTM, dijete je mashala predslatko. Oci dominiraju :) Nek su zivi i zdravi

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 12:38:01)

IZVORNA PORUKA: araj

da se i ja prijavim. Nisam dugo. Jutros smo isli na prvu kontrolu. Nije primio vakcinu jer je jos uvijek ima zutila u ocima. Tezak je mashala 6100 gr. To sam znala jer mi ruke otpadaju od nosanja, jer dijete samo hoce da spava na ramenu. Doji svako 1,5hdo2h. Nem sanse da odspava duze od 2h. Blago MAM i LTM sto navecer se malo naspavate. Ja sam kao zombi. Al nema veze, nek je ziv i zdrav. Mi prsli na broj 68, mozemo mu nesto i 62 al ako se rasteze :)

LTM, dijete je mashala predslatko. Oci dominiraju :) Nek su zivi i zdravi

[sm=smiley36.gif] za pobebljano, i mi smo odavno na 68 neke stvarke mogu 62 ali urijetko.
mashala i tvoje bebare sa koliko je to rodjen kad vec sad ima 6100 (ne ureklo se)

ma ja eto odspavam po noci ali mene dan unisti, pa ja sam ko na traci sa njih dvije. a ova smizla se ne bi skidala sa ramena pa vecinu stvari radim jednom rukom

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 13:55:51)

U mene mi dijete igra u pupi otkako sam ustala [sm=smiley36.gif] gura me nogama u grudi [sm=smiley36.gif]
Mene nesto cesto zigne dole, nekad osjecam kad tek ustanem, vjerovatno kad se bebina glava pomjeri u pupi pa pritisne neku osjetljivu tacku... Joj jest mi zao sto nisam ove god. otisla u Puracic na vaser, danas zadnji dan, mm treba na posao u pola 4, sestra i zet se dogovorili s jos jednim parom da idu, pa nema mjesta u autu, a mene nisu ni pitali ide li se meni [sm=smiley13.gif] Ne ide se ni mami, mrsko joj voziti jer je podaleko, nije neki iskusni vozac, a ja s pupom nema sanse da vozim, mogu samo na kratke relacije...

aidana -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 14:27:35)

[sm=zz_wavespin.gif] gdje ste zene
Samo da brzinski prijavim rodjenje moje curice 07.10. Porod je bio puno puno brzi, i laksi od prvog. Spustili me sa patologije u pola 4, 5 cm otvorenu bez bolova a u pola 8 je bebica vec bila na mojim prsima. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] 4100 gr i 55 cm.
Inace me malo muci malac, nije bas najbolje prihvatio citavu situaciju ali valjda ce se to vremenom srediti.
Imate mahanje od mene i moje princeze koja spava kraj mene [sm=smiley1.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 14:45:04)

aidana cestitam [sm=bravo.gif]

ne znam koliko je godina malom ali probaj da ga ukljucujes kad se beba kupa, presvlaci..ako trebas nesto obaviti zamoli ga da je zabavi...moja se nekad ponasa ko mala mama ,,,mozda to djevojcice drugacije prihvataju

a dugo su te drzali dole...ja sam na patologiju otisla s 5 cm...bila par sati npr od 16 do 21,30, set__ala okolo, malo ctg, klistir...pricala sa zenama i stajala svo vrijeme..malo legla kad su mi noge otekle bas puno u to oni skontaju da je vrijeme da m eposalju u salu......spustili me i dole me dr pregledao i od 7 cm napravio 9 [sm=smiley36.gif], probio vodenjak in iscurio vodu..mala odmah krenula vani [sm=smiley36.gif]... pustili mi drip i porodila sam se 15 minuta kasnije...cura se rodila u 21,53 :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>