ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (14.10.2015 13:55:51)
|
IZVORNA PORUKA: Leptirica87 LTM nema zamjeranja,koje smo tesko nas i popamtit hehr Ziel hvala na pozdravu,i tebi ugodan dan i da fino procunjas po toj radnjici,i ja da se nadovezem i ja sam imala neki dan neke tegobe sa stolicom isto tako,kontam sad mozda je to sta povezano s tim sto se pirod blizi kraju. Sto se tice osjecanja bebe,ja svoju nema gdje ne osjetim cas dole skroz skroz nisko kao da samo sto nije izletila,bas gore ispod grudi lupi,a u rebra sto kao da rovi-grebe ne dozvoljava mi ni na jednu stranu leci...ja sam cak pocela osjecati i one lazne kontrakcije kao menstrualne bolove na dnu stomaka i pomalo u krstima,al to je jos uvijek sve slabo....al nekako sve osluskujem svak cudan osjecaj i ziganje,sve mislim da nece krenut jer mi je dr i rekla da mogu ocekivat kad udjem u 9. I mene iskreno povremeno malo uhvati panika,ne zbog bola koji ce biti prisutan vec zbog onog zavrsnog dijela kad beba trebadne izaci,sve mislim hocul imati dovoljno snage za to tiskanje samo da ne dodjem u situaciju da prekinem tiskat pa se beba vrati i da je tako mucim...mada svi kazu da se dobije u tim momentima neka nevjerovatna snaga.... U mene mi dijete igra u pupi otkako sam ustala [sm=smiley36.gif] gura me nogama u grudi [sm=smiley36.gif] Mene nesto cesto zigne dole, nekad osjecam kad tek ustanem, vjerovatno kad se bebina glava pomjeri u pupi pa pritisne neku osjetljivu tacku... Joj jest mi zao sto nisam ove god. otisla u Puracic na vaser, danas zadnji dan, mm treba na posao u pola 4, sestra i zet se dogovorili s jos jednim parom da idu, pa nema mjesta u autu, a mene nisu ni pitali ide li se meni [sm=smiley13.gif] Ne ide se ni mami, mrsko joj voziti jer je podaleko, nije neki iskusni vozac, a ja s pupom nema sanse da vozim, mogu samo na kratke relacije...
|
|
|
|