ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (15.10.2015 9:50:42)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: ninuska Kontrola obavljena. Dobili smo 1,2 kg i porasli smo 5 cm. Sad smo teski 5.150 kg i dugi 60 cm [sm=bravo.gif]. Bocu, nazalost, nismo primili. Nisam vam ni govorila ali ima neki osip po licu, a pojavila mu se i tjemenjaca :(. Obzirom da je osip bas izrazen isli smo da vadimo bris obraza, cela, guse i nosa pa da vidimo ima li, ne daj Boze, neka bakterija. Pa smo poslije toga otisli dermatologu na Kosevo. Dala nam je kremu za tjemenjacu i kremu za lice, pa da dodjemo na kontrolu za osam dana. Kasnije cu citati sta ste pisale. A do tad imate mahanje od nas dvoje ;) i mi smo na prvoj kontroli napredovali isto 1200 i 5 cm [sm=smiley1.gif] a nismo primili bocu jer mala nece da drzi glavu kadje dizu za ruke..i seka joj je bila ista--mislim seka je dugo drzala glavu na stranu...ova je daleko cvrsca [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif] na kontrolu aBd idemo ponedjeljak ili utorak...taman ce joj biti 2 mjeseca [sm=smiley1.gif] Mashallah.i vi ste napredni. Ovi brzi porodi donijeli i napredne bebe hehe. Pa tako ce biti i kod nas. Imace skoro 2 mjeseca dok primi bocu. Ali ne zurimo. Mada mi neobicno, A je sve redovno primala, u dan. I jel ti dr ista rekla za kilazu?. Meni rece da mu smanjim obroke, jer je 1,2 kg malo vise, ali nije alarmantno. pcelice bas vam nezgodno to za vodu. Pa misa mu, evo kisa, u cemu je sad problem!? A, ja Boga molila da ne krene navece zbog male. I eto idpade bolje nego sto bih i ja isplanirala. Da i kod tebe tako bude [sm=bravo.gif] aidana [sm=bravo.gif], cestitam ti, draga. Drago mi je da je i porod super prosao jer znam da si govorila kako te strah :). A, za bracu, imam isti savjet kao rose. I ja svoju ukljucujem max. Ako joj podjem nedto zabraniti vec vidim promjenu u ponasanju. ziel, leptirice primaklo se. Samo da prodje kako treba Ostale zenice [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]. Da bas ne nabrajam :) I, da. Moram prenijeti pozdrave. Imate mahanje od ltm. Frka joj je, pa ako uspije uletiti dobro i jest [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|