Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (16.10.2015 9:38:41)
|
IZVORNA PORUKA: NandaT Leena znaci valja mi se strugat svaki dan [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mom2B meni je donekle normalno da ne trazi svaki dr da se urade brisevi odn da ne daju svakoj trudnici da radi. Ja sam briseve radila prije trudnoce i bili su uredni. Dr me pregleda vaginalno svaki put i nisam tokom cijele trudnoce imala nikakav sekret tako da mislim i oni svakoj trudnici pristupaju individualno. A isto tako znam za slucajeve da doktori daju da se urade brisevi i odmah propisu vaginalete a kad stignu nalazi, brisevi uredni. To mi je bas bezveze. NandaT, ne moras bona, prva ti je beba, nece to tako ekspresno, stignes se i istusirati i srediti kad krene aBd [sm=smiley1.gif] mom2be, ja isto drugi put sama uradila privatno, ali hB i na moje iznenađenje, čista su bila oba brisa i vaginalni i cervikalni. Elastigirl, tebi bas osjetljiva koža [sm=smiley13.gif] Ma ja mogu cim god, nego slabo trpim bol, pa se tesko nakanim [sm=smiley36.gif] Znaci i ti na vrijeme jutros[sm=smiley36.gif] Ja sam samu sebe iznenadila[sm=jezicek.gif] A kako su zene prije mi je hit... Realno, ima i sada zena koje bi se mogle na polju poroditi i nastaviti raditi... Moja komsinica dvije rodila kcerke u kuci i kaze da joj je bilo sega, da je nista nije boljelo, nikakvih komplikacija.. S druge strane, gotovo pa sigurno mogu tvrditi da nismo bile u bolnici kada sam se prvi put porađala, ne bismo se bas provele ni E ni ja..
|
|
|
|