Elastigirl -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (16.10.2015 11:07:49)
|
IZVORNA PORUKA: Farah 00 IZVORNA PORUKA: Elastigirl Jutro [sm=nosecka.gif] i mame, da se i ja prijavim [sm=smiley36.gif] Vidim tema depilacija, kod mene je ista stvar kao kod mom2B, elektricni trimer je jedino rjesenje za gospodjicu [sm=smiley36.gif] inace noge radim ili sa voskom ili sa Braunovim deliplatorom ali na području gđice dobijem jak osip od bica a o pokusaju voska da i ne govorim, tako da na porod cu otici uredno osisana ali ne i izbrijana sta mogu [sm=smiley36.gif] Nedavno sam jednom da testiram kozu prijen ekih mjesec dana sredila to podrucje bicem i onda mi se na preponi pojavila oteklina velicine graska, sutradan odmah otisla svojoj doktorici, prvo sto mi je rekla bilo je "sto si se depilirala" [sm=smiley36.gif] I kod mene je mm zaduzen za noge, moj privatni kozmeticar, [sm=smiley36.gif] skoro smo ih sredili tako da cemo jos jednom u devetom jer mi moze biti oko mjesec dana da su fine. Leena i ja jutros na vrijeme na poslu, za promjenu. [sm=smiley36.gif] Mm i ja sinoc piokusali gledali neki film, Ninja Turtles, uglavnom kako su oni puno pominjali pizzu u filmu ja sam toliko puta ponovila "joj mogla bih i ja pizze" da je mm rekao "ima li neka pekara da radi u 02:00 ujutro da idem" [sm=smiley36.gif] Ti ces otici uredno osisana, a sestre ce te uredno sastrugati gore na suho, tako su mojoj prijateljici kod nas na GAK-u jer i ona ima jako osjetljivu kozu, pa je otisla uredno osisana, ali i ne i izbrijana😊 Kaze bas je bilo odvratno. Joooj nemoj me plasiti [sm=smiley19.gif] Ma ja to "osisam" do samog ruba koze, meni je samo vazno da korijen dlake ostane u protivnom dobijem jak osip...helem nejse vidjet cu jos sta cu, pitat cu i doktoricu sta mi ona savjetuje.... Ala se uvalih, sto bi rek'o onaj pop u filmu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|